Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší bude při sexu nemyslet na nic jiného než sex a pak dělat vše pro to aby to bylo příště opět krásné:-P

1 0
možnosti
Foto

zcela souhlasím paní Bělo;-)R^dík za nákuk a krásný zbytek večera:-)

0 0
možnosti
Foto

Je fajn, že píšete. Ovšem doufám, že využíváte služeb korektora.

0 0
možnosti
Foto

vypadá to tak pane Jaroslave?;-D;-)Omlouvám se za případné chyby;-)

1 0
možnosti

Ještě k těm vtipům, možná sem patří i naprostá klasika:

Spí manželé uprostřed noci spánkem spravedlivých, když tu zazvoní omylem někdo u dveří. Manželka se vztyčí a zařve: "Ježíšikriste, manžel!"... a manžel rychle vyskočí oknem.

4 0
možnosti
Foto

;-DR^dobrý...a víš proč muž má málokdy orgasmus současně s manželkou?

Protože přitom většinou nebývá doma...

3 0
možnosti
Foto

Libuško, tak si zrovna říkám, do které kategorie bys zařadila ženu, která v nejintimnějších chvílích začne manželovi vykat a oslovovat ho příjmením? Před pár lety jsem to vyslechla v čekárně na zubním a málem mě bolest přešla.:-) Hned jsem si totiž představila, jak manželka tomu svému říká: Jardo, koukej tu koupelnu po sobě vytřít, ne abys tam zase nechal čurbes, a pospěš si! A za pět minut mu v ložnici říká: Nováku, vy divochu, nepospíchejte tolik.;-D

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-DZdeničko ty máš vždycky nějako trefnou historku a pobavíš;-D;-D;-D dík za zastavení a pohodový víkend R^

1 0
možnosti

J57a16n 32H13u74r88k23a

5. 1. 2019 1:31

,záleží na věku.člověku.prostředí,šikovnosti.kreativity a času... naivity než vypne video a zaklapne erotickočervenou beletrii a se slovy dnes mi to šlo se vypne ze zásuvky...;-D

0 0
možnosti
Foto

;-DR^to se vám povedlo pane Hurko-dík;-D

0 0
možnosti
Foto

Není až tak důležité, na co myslí ženy při sexu, důležitější je zda myslí na sex ve chvílích, kdy jej neprovozují a baví se se mnou.

2 0
možnosti
Foto

to záleží na vás jestli jste dostatečně stimulující abyste probudil jejich fantazii;-)

0 0
možnosti
Foto

Taky myslím, že tohle bude platit napříč národy.;-)

0 0
možnosti
Foto

řekla bych že určitě;-)

1 0
možnosti

Mňo a teď by mě upřímně zajímalo, kolik zmíněných dam, byť pod ubezpečením přísné anonymity, paní Chiaře Simonelli nakecalo naprosté bludy, jen aby se udělaly lepšími.

Ono to až tak nesouvisí, ale existuje na to také krásný vtip:

Při průzkumu ozbrojených složek USA se provede anonymní test na nevěru. Zjistí se, že nejvíc zahýbají důstojníci od námořnictva, na druhém místě šarže od letectva a generalita pěchoty je na třetím místě. Když jsou s výsledky seznámeni velitelé, jeden starší generál pěchoty povstane a rozhořčeně praví: "Je to všechno ostuda a takové rozdělení odmítám, protože za 45 let manželství jsem své choti nikdy nebyl nevěrný!" Za ním někdo houkne: "Sedni si, ty blbečku. Kvůli takovým, jako jsi ty, jsme až třetí!"

3 0
možnosti
Foto

já jsem Ríšo k podobným průzkumům také dost skeptická a to právě z toho důvodu, který uvádíš-teda nakolik hodnověrní jsou respondenti: A tak třeba když se hovoří o průměrné délce soulože nebo předehry popřípadě frekvence manželského sexu-údaje které i tak někdy vyznívají tragicky, tak si říkám jaká je asi pravda? Mimochodem ten vtípek co uvádíš je super-dík a pěkný víkend:-)

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce se mně líbí, jak některé ženy požadují od partnera "dokonalý fyzický výkon" a samy by se daly přirovnat svou aktivitou při sexu k ležícímu dubovému prknu... ;-D

2 0
možnosti
Foto

R^;-Dna tohle téma pane Vladimíre existuje pěkné přirovnání: Některé ženy při sexu vyvádí jako by umíraly a jiné vypadají, že už umřely;-D ale chytrá žena ví že když chce kvalitní sex musí pro to taky něco udělat;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik