Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Paní si zřejmě častěji s chutí dloubne do feministek. Nějaký komplex? Něco se v životě nepovedlo? Takže, milá zlatá: nebýt feministek, tak jste dnes neměla vzdělání, práci, volební právo a další práva, antikoncepci, majetek, nemohla jste bez doprovodu manžela do společnosti atd. atd. Neškodí si to uvědomit.

0 0
možnosti
SS

Sukni jsem nosil jako soucast slavnostni uniformy. Zadny problem ...

0 0
možnosti
Foto

vůbec nevím, zda je můj příspěvek vhodný...nesnáším a nenosím košile:-)

0 0
možnosti
Foto

a sukni jste zkusil Jaromíre?

0 0
možnosti
FF

Já bych to i uvítal, odpadlo by pracné stahovaní kaťat při určitých aktivitách:-)

Bohužel by však vzalo za své pořekadlo, že "Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko!";-)

1 0
možnosti
Foto

čert vem nějaké pořekadlo-hlavní je to co je praktické a ušetří čas;-)

děkuju za přečtení a hezký den

0 0
možnosti
JS

Já jsem již v několika různých článcích četl, že dost značný vliv na mužskou plodnost má hormonální antikoncepce pro ženy. Značné množství těchto hormonálních látek se totiž dostává do odpadních vod a odtud do koloběhu vody v přírodě. Už je bezpečně zjištěno, že lidská hormonální antikoncepce způsobuje sterilitu ryb, obojživelníků a dalších vodních živočichů, a samozřejmě ovlivňuje i člověka. Stopy antikoncepce se běžně nacházejí i v pitné vodě.

Zajímavý článek na toto téma je třeba zde:

http://lekarniciprozivot.cz/?page_id=195

1 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář pane Svobodo-níže v diskuzi jsme to probrali už s panem Jílkem a shodli jsme se že je to velmi pravděpodobné-rozhodně víc než to co tvrdí ten Skot:-)

0 0
možnosti
HH

No, ja sukni obcas nosim nejakejch patnact let. Ze zacatku me proste bavilo provokovat, dneska me to taky bavi a navic, je to fakt pohodlny - ale co vam budu povidat.

V tyhle souvislosti me vzdycky bavi zensky co se divi, ze jim radi koukame pod sukne, prej co nas na tom bavi, proc to delame, ze je jim to neprijemny a ze ony by to nikdy nedelaly. No a pak si vezmu sukni a bavim se tema nenapadne upadlejma propiskama, nutnou potrebou neco vytahnout z baglu a podobnejma fintama...

0 0
možnosti
Foto

a chodíte po Praze pane Horáku? ;-D

já že jsem chlapa v sukni -kromě skotských turistů-fakt ještě neviděla

a k té druhé části vašeho komentáře- asi nejsem normální ženská, ale mě zas to mužské okukování tak moc nevadí-ale decentně prosím, vždy to musí být decentní:-) dík za podnětný komentář a hezký den:-)

0 0
možnosti
PM

Pravidelně, vždy takhle v černu, když udeří první vedra.

Ale za malou porodnost tohle nemůže, za to může vzdělávání žen. Prostě už jsou příliš vzdělané, než aby za cíl svého života považovali to, že budou rodit děti svému mužíčkovi dokud budou moci. Navíc než vlastně začnou rodit, tak je jim, díky vzdělání a následným budování kariéry (proč by se jinak vzdělávali, že), víc jak třicet a pak jsou rády, že stihnou ty dvě děti.

Tím nechci říct, že navrhuji aby se jim vzdělání nedostávalo, ale důvody pro nízkou porodnost bychom neměli hledat tam kde nejsou.

2 0
možnosti
Foto

ale že se stále více mužů léčí pro neplodnost je také vina toho, že jsou ženy vzdělané?

0 0
možnosti
LJ

Muži nosí kalhoty nějakých 400 let. Porodnost byla u nás vždycky dobrá. Přebytky lidí odcházeli do Ameriky, na Volyň a jinam. Já bych to na ty kalhoty nesváděl. Podle jiných za tu sníženou plodnost může hormonální antikoncepce. Ty umělé hormony odcházejí v moči a jsou poměrně stálé. Přirozené se rozkládají v játrech.

1 0
možnosti
Foto

ano pane Jílku tuhle teorii jsem také někde četla a připadá mi dost věrohodná-dokonce to prý ohrožuje i jiné živočichy, hlavně ryby, protože čistírny vod tyhle hormony z moče žen prostě odstranit nedokáže

dík za komentář a pěkný večer:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak už ne trenky místo slipů, ale rovnou sukni?;-D

0 0
možnosti
Foto

jasně Klárko-když už změny tak radikální;-D

koneckonců volné trencle by pod tou sukní mít směli-často se vedou diskuze jestli ti Skoti pod kiltem něco mají nebo ne-teda něco ve smyslu prádla

u některých by to možná bylo nutné aby nezakopávali

0 0
možnosti
Foto

Tak já fakt nevím, protože těsná kaťata nosí i ženy, takže teoreticky by měly mít nějaké potíže a to se nepamatuji, že bych někde slyšela, zato si pamatuji, že ženy v zimě v sukních, pokud neměly bombardaky trpěly na zánět močového měchýře. Ne, pánové, raději se vraťte k těm širokým kalhotám, jaké na vás vidíme ve starých filmech...

1 1
možnosti
Foto

;-Ds těmi těsnými kaťaty u žen máte pravdu ale spermie se přehřívají je u mužů, takže ženská bude maximálně opruzená, ale na plodnost to u ní nemůže mít takové důsledky-jinak ty široké kalhoty-podobně jako košile-dobře maskují a nechávají prostor fantazii-takže s vámi opět souhlasím;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik