Diskuse

Modré zóny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J36i54r64i 37B86o68r

4. 11. 2018 11:33

Když jste u vtipů: Na sjezdu stoletých v SSSR se potkali dva bratři kteří se neviděli 80 let. Když se toho jednoho ptali jak bratra poznal,tak řekl,"podle kabátu".

1 0
možnosti
Foto

R^;-D;-D;-Dsuper dík a pěkný zbytek neděle;-)

0 0
možnosti
Foto

H63a29n93a 49V25l62k59o82v58á

4. 11. 2018 10:34

Tak já jsem taky čekala ty parkovací zóny (chtěla jsem se jich zastat, protože jsem rezident a ušetří mi až hodinu denně kterou jsem dříve strávila hledáním parkovacího místa).

Nicméně k těm zdravým místům - nedávno jsem slyšela v ČRo I. že Česká republika je podle statistiky hodnotící různé aspekty života mezi 8 nejlepšími hodnocenými zeměmi (hodnotila se bezpečnost, úroveň zdravotnictví, školství atd. ....).

Takže sice asi nejsme nejzdravější, ale obecně se máme docela dobře.

0 0
možnosti
Foto

dík paní Hanko, to je optimistická zpráva, ikdyž existují různé statistiky-třeba v rakovině tlustého střeva na tom zas nejlépe nejsme nemluvě o tom, že se k nám dováží méně kvalitní potraviny, než je tomu u sousedních státu, ale člověk má vidět to pozitivní, aniž by zavíral oči před tím negativním, jinak by se nikdy nic neměnilo k lepšímu-díky za komentář a pěkný zbytek neděle:-)

0 0
možnosti
PB

P58e90t23r 87B33u55r40i54a43n

3. 11. 2018 21:46

Zajímavý článek. Karma.

0 0
možnosti
RK

Je to diskutabilní.Namátkou jsem si vzpomněl na jednoho sportovce, který by se s ohledem na životosprávu měl dožít stovky a tento svět opustil - bohužel - v čase polovičním. A také mi namátkou vyvstává v paměti hláška z povídky Výlet s Lomcovákem (dvojice Šimek & Grossmann) - ne abyste propadli démonu alkoholu jako můj strýc, který se upil k smrti při práci v lomu ve sto čtyřech letech. Hokejisté nejspíš nejsou tím nejlepším vzorkem, ale když jsem si povídal s některými esy rockové hudby (hoši z Motörhead, Status Quo, Slade, Nazareth, Rolling Stones atd.), tak si říkám, že je zázrak, že tihle lidé i bez modrých zón dospěli do takového "požehnaného" věku.

0 0
možnosti
Foto

jistě je to individuální Ríšo hodně dělají i geny a slyšela jsem drsný vtípek, že někdo přestal chlastat a kouřit a pak dostal z toho věčného odříkání takovou depresi že skončil z okna...:-/já říkám všeho s mírou-co by byl život bez malých prohřešků?;-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkný článek R^

Vzpomněl jsem si na vtip z nějaké zapadlé horské vesničky na Kavkazu. Jak se tam jeden muž dožil věku 120 let a přišel mu blahopřát místní starosta. Řekl mu, že už má léta, je chlapík a mohl by se konečně oženit. A ten muž odvětil: "Nojo, to je pravda a já už bych se rád oženil. Půjdu se zeptat táty, jestli mi to dovolí"

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-Dděkuju Marku tenhle jsem neznala-dík za zastavení a pěkný víkend;-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

já děkuju za návštěvu Laděnko a také přeju krásný pohodový víkend:-)

0 0
možnosti
Foto

R^A když si tu modrou zónu přece jen doma zvládneš vytvořit, budeš mimoň.;-)

0 0
možnosti
Foto

máš pravdu-hlavně to omezení stresu je nemožné-to abys nezapínala televizi ani počítač nemluvě o tom když vyjdeš na ulici a posloucháš cvrkot kolem-pohodovou sobotu Kláro a dík za návštěvu

0 0
možnosti
RE

Že zrovna v Řecku a Itálii, to mě vůbec nepřekvapuje. Tam je to jídlo pro lidi posvátné a nedotknutelný je i čas na něj. Tím si ho dokážou správně vychutnat na rozdíl od nás, co všechno musíme zhltnout za pochodu. Ač mám radši Sever, tyto země mě svým způsobem fascinují a myslím stejně, že zdraví je nadřazeno nějaké ekonomice a cash-flow:)

0 0
možnosti
Foto

přesně tak Romane. celá středomořská oblast žije tímto způsobem, jezdím tam moc ráda a vždy když se vrátím do našeho šedivého mumraje o to víc si uvědomuju, jak nesmyslně se tu honíme-jestli se dožiju důchodu tak jedu někam do tepla a klidu;-)dík za přečtení a hezký víkend;-)

0 0
možnosti