Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P88e42t41r 11P91á48n64e93k

2. 10. 2018 15:14

Vy jste chytrá ženská, a nemůžete přeci brát vážně, že si nějaká madam vzpomene, že jí On šahal před 20 léty pod sukně a tak nemůže přece sedět ve vládě..U těch ženských je to Morálka paní Dulské(flm s Hasem),která měla křivé nohy tak propagovala dlouhé sukně. Vypadá to, že mu nemůže zapomenou, že tenkrát ucukl. Takové věci se musí řešit ihned anebo si to psát alespoň do památníčku. Myslím si, že tu hysterii kolem meeto mají na svědomí zejména neukojené a zneuznané potvory.(I když: dobrá potvora nemusí být špatná).

0 0
možnosti
PZ

Nevim proc se ve vsem musi kopirovat ta Amerika, verte mi nebo ne uz si davno tady v Cesku zijete lepe ( bez stresu) nez oni tam. Jsem tam 40 let ale planuji navrat.

Snad se to tu do te doby jeste s tou Politickou korektnostni jeste tak nezkazi.

Nerikam ze sexualni obtezovani je v poradku ale v USA uz aby se pomalu muz ani na zenu nepodival be narceni.

0 0
možnosti
PH

Není to špatný - a teď se spíš bavím o grafické stránce - jen takový namačkaný. Já jsem se v tom ztrácel, jak ten text nedejchal.

0 0
možnosti
Foto

minule mě zas někdo kritizoval za přílišné dělení do odstavců-taky má radši více vzdušné texty-dík za připomínku až bude čas tak to trochu učešu;-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Libuško, na sklonku neděle jsi mě rozesmála. Pevně doufám, že současný způsob ponižování žen brzy skončí a ten samý způsob ponižování mužů nikdy nenastane. Pokud se nejedná o humor, jako tomu je v tomto případě, tak je mi z těchto situací smutno.

0 0
možnosti
Foto

jsem ráda že ses pobavila Zdeničko-já osobně bych ze sexu vynuceného tímto způsobem moc potěšení neměla- a to se netajím s tím že jsem na zajíčky myslím že to není jen o ponížení zneužité osoby-vlastně i ta zneužívající musí mít strašně málo sebeúcty když si s něčím takovým vystačí8-o

dík za komentář a hezký zbytek neděle;-)

0 0
možnosti
Foto

Hm, pěkný sci-fi, ale toho se já už nedožiju.;-DR^

0 0
možnosti
Foto

;-Dno neříkej Pavli že bys ráda sexuálně zneužívala své mladé podřízené;-Dprávě ty;-D8-o?

0 0
možnosti
TB

Takže podle vás v dnešní době mohou dělat kariéru ženy jen díky souložení? Moc hezky tím vymlouváte své vlastní životní neúspěchy.

0 0
možnosti
Foto

přesně naopak-jestliže dosud kariéru dělaly hlavně ženy které nabídce souložení s šéfem přikývly protože věděly že jinak nemají šanci tak metoo se to snaží změnit-dobrá zpráva pro slušné muže -v kariérním postupuje je tak nepředběhne kolegyně jen proto, že mí pěkná prsa a šéfovi se líbí, nemusíte mít strach, že vaše žena dcera přítelkyně bude vystavena podobnému nedůstojnému tlaku-pokud ovšem patříte mezi muže, kteří ženu nezískají jinak než nátlaku z pozice nadřízeného tak chápu že metoo je pro vás katastrofa;-D

0 0
možnosti
JR

J75a85n 87R50á48ž

30. 9. 2018 11:18

Nabývám jistoty, že si svými útočnými blogy i napadáním oponujících diskutérů kompenzujete pochroumané sebevědomí.

PS. Skutečně sebevědomá žena nemá pocit ukřivdění, když už vznikne nějaký problém s muži, dokáže si ho vyřešit sama a blbce mezi nimi ignoruje.

3 0
možnosti
Foto

metoo je zaměřeno hlavně na blbce kteří si ženu jinak než nátlakem nebo penězi získat nedokáží, pokud je hájíte tak máte asi problém spíše vy;-)

0 0
možnosti
MK

S Metoo, nastala v USA jedna situace a to, že firmy méně přijímají ženy a místo nabídek na sekretářky se objevují více nabídky na místo tajemníka. Další věcí je to, že středoškoláci na svoje párty přestávají zvát svoje spolužačky, ale raději si najímají prostitutky. A v neposlední řadě je i to, že z vyšších funkcí jsou u amerických společností propouštěné ženy. Proč, protože nikdo nechce být obviněn bez důkazů a zničen bez důkazů

6 0
možnosti
Foto

jenže blog je naopak o zneužívání mužů;-)

0 0
možnosti
Foto

H79a11n68a 67V15l84k83o48v71á

29. 9. 2018 19:42

Na to jak píšete níže že když vás chlap začne prudit pošlete ho domů příliš řešíte tyhlencty genderové záležitosti.

Já to tak mám ve skutečnosti - pochopila jsem po dvou manželstvích že jsem příliš soběstačná a svéhlavá na život v páru a tak to řeším způsobem jaký popisujete - a vlastně ani nemusím, protože se s muži v mém okolí známe desítky let.

I kdybych tohle provozovala s muži z "internetu" (což by mne nikdy nenapadlo protože mne dostatečně odstrašují zkušenosti mých známých jak mužů tak žen), vystačila bych si s tím odchodem a skutečně bych to genderově neřešila průběžně na blogu.

Na toto téma je každý váš druhý článek a nejste fér.

Naopak jste naprosto bez nadhledu a hysterická. A za ženy ukřivděná. Což mi jako ženě vadí.

8 0
možnosti
Foto

hysterický je paní Vlčková váš komentář o nadhledu ani nemluvě;-D

0 1
možnosti
Foto

Sexuální násilí na ženách nebo jejich ponižování je zavrženíhodné, podobně jako jakékoli násilí na komkoli, respektive ponižování kohokoli. Fenomén me-too však přerůstá v něco docela jiného. Umožňuje, ne-li přímo vybízí například ženy, které o vlastním rozhodnutí udělaly kariéru pomocí sexu, aby nyní žalovaly muže, kterým tehdy vlezly samy do postele. A to je podle mě stejně zavrženíhodné jako to násilí nebo ponižování.

Libu, ale za článek Ti dávám karmuR^, pobavila jsi mě. Přeji hezký, klidný a nenásilný večer:-)

4 0
možnosti
DP

Že "nechtěné" sexuální obtěžování v převážné většině jde na triko mužům,( s určitou výjimkou Japonska, kde se ženy rozhodly oplácet stejnou mincí,a zvláště modroocí a světlovlasí cizinci si v přecpaných vozech metra sem tam zažijí šáhnutí do rozkroku) o tom žádná. Ovšem ve svém pracovním životě jsem zažil i pár příkladů, kdy z vlastní iniciativy žena dosáhla přes sex výhod, na které by jinak neměla. Například v mém posledním zaměstnání, jedna jak tělem tak "přednostmi" obdařená dáma si dokázala bývalého dobráckého, ale ve vztazích k ženám nesmělého našeho šéfa, ho dostat do své moci. Dostalo se jí maximálního platového zvýšení a lepšího umístění. To ovšem neuniklo pozorným kolegyním, byl z toho skandál, náš jinak mezi kolegy oblíbený šéf musel u nás skončit, skončila i ta dáma, protože by ji kolegyně rozkousaly. Takže alespoň část kampaně "me too" má pro mně jistou pachuť neupřímnosti.

4 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik