Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mě, nejkrásnější jsou ženská záda. Na pohlaví nic není. To na pohled není vůbec zajímavé. Pěkná prsa a zadek, aby člověk pohledal. Ale krásná záda, to je krásný, mravný a estetický pohled.

0 0
možnosti
Foto

pane Hermánku vy mě překvapujete8-o;-D že byste byl takový romantik?:-)

0 0
možnosti
OK

O83t27a 39K97i30n24c

9. 11. 2017 23:59

Nevím proč, ale dost často za vaše blogy máte karmu, nyní opět. :-)

0 0
možnosti
Foto

děkuju moc pane Oto a pěkný den přeju:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Dokonalá žena má mít tolik kvalit, že je jeden člověk mít nemůže.;-) Ale... Nemají pánové radši rafinované zahalení? Tak mají prostor pro fantazii.:-)

0 0
možnosti
Foto

také jsem si Klárko vždycky myslela že zahalená žena je tajemější a tudíž svůdnější ale jak všichni kritizují to zahalování muslimek tak to vypadá, že se asi mýlíme;-D a s tou ženskou dokonalostí máte neprostou pravdu;-DR^

0 0
možnosti
JS

V Bibli se nachází jedna kniha, jejíž autorství je připisováno králi Šalomounovi a jmenuje se "Píseň písní". Je to jedna z nejkrásnějších básní světa a stala se inspirací nespočtu literárních, hudebních nebo malířských děl. Je to obsáhlá báseň, která kromě jiného opěvuje lásku mezi mužem a ženou - jejich vzájemný obdiv, laskání, milování, úctu, odevzdání a věrnost. Zajímavá je historie této básně. Strážci víry ve starověkém Izraeli tu píseň neměli příliš rádi, odmítali ji zařadit do kánonu posvátných textů, protože si smyslnou Píseň písní s oblibou prozpěvovala zamilovaná mládež, a to se přece neslušelo. Jenže žádné zákazy nepomohly. Krása té písně je tak uchvacující (zvláště v hebrejském originále), že se prostě prosadila navzdory všem "strážcům mravopočestnosti". Dnes je součástí Bible jako jeden z nejkrásnějších textů světa o lásce nejen mezi mužem a ženou, ale také lásce k národu, vlasti, k moudrosti a k Bohu.

Dovoluji si citovat jen malou část těch veršů: "Dva prsy tvé jsou jak dva koloušci, dvojčátka gazelí, která se v liliích pasou. Než zavane den a stíny dají se v běh, vydám se k myrhové hoře, k pahorku kadidlovému. Celá jsi krásná, přítelkyně moje, poskvrny na tobě není." To je vyznání lásky staré přes tři tisíce let a co se od té doby změnilo?

Naprosto chápu, že se Vám nelíbí jistá vulgárnost a lacinost, ale já nejsem v tomto ohledu skeptik. Fandím všem manželům, kteří spolu věrně žijí po celý život a projevují si úctu a lásku. Mám naštěstí vzor ve svých rodičích. Není to jenom o kráse. Vždyť já celý život miluji lidi, kteří již dávno zemřeli...

0 0
možnosti
Foto

to o těch koloušcích padlo i v nějakém českém filmu a chtěla jsou to původně uvést jako důkaz, že je možno vychváli ženskou krásu i velmi poeticky a půvabně - jako protiklad k současné pop.music kde mám pocit jde spíš o devalvaci než apoteózu-ale v poezii bychom určitě našli víc krásných příkladů že i velmi intimní věci lze sdělit a popsat vkusně a s grácií-dík za přečtení a koimentář a pěkný zbytek večera:-)

0 0
možnosti
EK

Mě tedy současný český popík připadá zoufale bezpohlavní.

0 0
možnosti
Foto

že by nám Čechům chyběla nějaká ta šťáva a jiskra?:-) vždyť hudba je odraz mentality národa-tak sledujte radši zahraniční hudební kanály paní Korbelová dík za nakouknutí:-)

0 0
možnosti
JV

Fyzická krása je na ženě to poslední. Již Bill Starbuck v Obchodníkovi s deštěm říkal: Každá je krásná, každá jinak, ale každá je krásná. Myslel tím krásu uvnitř. Prvotní, co jsem vždy hledal, byla pravdomluvnost a spolehlivost. Hledal, ale nenašel. A v písničce Suchého a Šlitra "Buď mi věrná" jsou verše: nezlobte se, že bych jaksi takhle právo mluvit měl, neboť jsem se ve své praxi s věrnou ženou nesešel... Nikdy nebylo tolik dívek, vydělávajících si na studia fotografováním aktů nebo prostitucí. Nikdo nepopře, že ženy mají ohromnou svobodu, odhalovat se a zahalovat se, kdy se jim zlíbí. Podobnou, jakou měly ženy v Iránu za vlády Rézá Pahlávího. Bojím se, že naše pravnučky se už budou módit pouze do burek a hidžábů a bloggovat nebo surfovat na internetu jim jejich "majitelé" nedovolí. Kéž bych se mýlil. Jenže, kde tu nahotu všude vidíte? Na facebooku je zakázána a v novinách vidím jen portréty odulých politiků nebo tanky. Videoklipy na ČT24 nebo Prima Zoom nejsou a na stanici Vltava Bachovy varhanní koncerty opěvují Boha a ne ženský klín. Proč se obklopujete tím, co Vás provokuje?

1 0
možnosti
Foto

já se ničím neobklopuji pane Vobecký, jen komentuji na co občas narážím a pokud mě něco opravdu irituje tak věřte že se tomu radši vyhýbám...

ale sám říkáte že nikdy nebylo tolik dívek které si na studia vydělávají focením aktů nebo prostitucí:-/

děkuji za přečtení a komentář a víc optimismu di budoucna-ty burky nám určitě nehrozí:-)

0 0
možnosti
VV

Krasa a krasa patri k sobe. Obzvlast kdyz je to hudba a zena. Krasna Cellistka, krasna hudba a i to Cello jaksi patrilo jednoho leta k lazenskejm koncertum v Bad Wiessee. Hudba videnskejch autouru a ladne tvary jak hudebniho nastroje, tak i te interpretky tvorily jakousi simbiozu.

2 0
možnosti
Foto

souhlas pane Vladimire dík za komentář a pěkný večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Druhotné pohlavní znaky, jak zmiňujete, má každá žena. Kdyby se zpívalo o ženské inteligenci, mnohá z žen by se mohla cítit diskriminována. A ani u malířů a fotografů nejsou modelky jen krasavice. Podívejte se, jaké ženy fotil Saudek.

2 0
možnosti
Foto

jenže krása je relativní takže Saudek věřil že krásné jsou:-)

dík za přečtení a pěkný večer

0 0
možnosti
Foto

R^Libu, krásy ženského těla jsou, podobně jako tužby nás mužů, součástí přírody, a proto je na vás tak obdivujeme.:-)

0 0
možnosti
Foto

já vím Jane proti přírodě člověk nic nenadělá;-DR^

dík za pěkný komentář a hezký večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Libuško, občas se stane, že to, co nejvíc opěvujeme, bychom doma nechtěli ani za nic. ;-D

1 0
možnosti
Foto

máte pravdu Zdeňko kolik chlapů sní třeba o tom jak řídí Ferrari;-D

děkuju za přečtení a pěkný večer

0 0
možnosti