Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já večeřím mezi pátou a šestou s tím, že večer si už dám jenom nějakou tu sklenku vína, a s hladem nebo s chutí na jídlo nemám žádný problém. Spím jako dudek svých 8 až 9 hodin. Naopak problém se spaním resp s usnutím mám jen tehdy, když se přejím a přepiju pozdě večer ;-)

0 0
možnosti
Foto

to vám zavidím pane Jiří-já po sklence vína dostanu chuť na něco dobrého -oříšky, kousek sýra a už to jede;-)dík za komentář a pěkný dne:-)

0 0
možnosti
JH

J35a72n 79H44u79r19k92a

16. 1. 2019 2:35

;-D jooo vrzání ...Nekonečný to příběh...a ty následky nadváha gravidita předsevzetí a...opět vrzání nicméně vše je o pohybu a ten je prospěšný...;-D

0 0
možnosti
Foto

ano pane Hurko není nad pohyb-někdy si říkám že tím prohledáváním skříněk a šuplíků se nějaká ta kalorie spálí takže netřeba propadat panice-nadarmo se neříká že kámen který se valí nestačí obrůst mechem;-)dk za komentář a krásný den:-)

0 0
možnosti
TH

Tak, já si dám večer 2 litry bílého vína a mám klid. Dokonce nemám do příštího večera ani hlad. Jen něco malého k zakousnutí

0 0
možnosti
Foto

tak to jste frajer pan Tomáši-kdysi jsem držela vinnou dietu což bylo 2dc místo jídla-takže snídaně dopolední přesnídávka oběd odpolední svačina a večeře to mi dalo litr, takže ty vaše dva večerní litry jsem měla na da dny;-D a to malé k zakousnutí může být dost ošemetné-každý si to vyloží jinak.pro někoho to může být třeba pečené vepřové koleno;-)každopádně vám závidím

0 0
možnosti
JR

J88a79n 88R56i27c49h97t93e84r

15. 1. 2019 12:03

Nevržu. Přiznám se, že ještě před spaním vyplením sýry a klobásky a pokud zbyde před spaním čas, dojím slané tyčky.

(ano, jsem čuně, ale zase se mi nestane, že by mě vzbudil hlad. Leda větry...)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^takže jsme na tom nakonec v celkovém součtu skoro stejně pane Richtere jen každý pleníme v jiném časovém úseku-nicméně dík za komentář a přeji i nadále veselé a krásné plenění;-)

0 0
možnosti
Foto

Sorry, nevím, jak mi tam ten paleček dolů vlítl. To nebylo mým úmyslem.R^

0 0
možnosti
Foto

neomlouvejte se chápu, jsem mistryní překlepů také se mi to stává často-velice často:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jsme na tom velmi obdobně. Díky za hezké počtení.R^Rv

0 0
možnosti
Foto

děkuju paní Katarinu člověka potěší když ví že v tom není sám bude nás určitě víc ale ne každý se upřímně přizná;-D

0 0
možnosti
DP

Napřed to okomentuji z lingvistického hlediska. Jelikož už se konám u cizáků 53 let, tak za první moje čeština dostala na frak, za druhé, neznám "moderní" český slang. Takže slovo "vrznutí" v mých československých letech znamenalo jenom vrznutí, alespoň u nás na Moravě a jiný význam nemělo. Když sem pročítal článek, měl sem dojem, že za ta poslední desetiletí to slovo dostalo nějakou "pikantní" nuanci a pak mi z diskuse došlo, co ta nuance znamená, takže teď je Libuše díky Tvému článku moje zásoba moderního českého slangu zase o jedno slovo obohacena;-DJinak já abych v noci v pravém slova smyslu nevrzal, používám recept jedné dietoložky: Hodinu před spaním černý polozrnný chleba a k tomu sklenici sojového mléka, a s tím přežiju v pohodě celou noc, a nemusím vrzat. ;-)

0 0
možnosti
Foto

to ti závidím Dane, občas si dám k večeři taky jen zákys---a chutná mi---někdy po něm taky celou noc spím jako dudek, někdy však, jak popsáno v blogu, mě v noci nebo k ránu vzbudí hlad-je to většinou když předchozí den málo jím a mám zvýšenou fyzickou zátěž-jinak s tím vrzáním došlo opravdu k významovému posunu.snad že přitom vrže postel-každopádně až ti někdo řekne, že si včera ani nevrznul, tak už víš co myslel...ale není to jen v sexuálním kontextu-všeobecně to znamená, že prostě se někdo nedostat k činnosti ke které se chystal-dík za návštěvu a krásný pohodový večer;-)

0 0
možnosti
JK

To není hlad, ale závislost na jedení, v podstatě stejná jako jiné závislosti. Moje matka tomu říkala a stále někdy ještě říká, že jí z rozjívenosti. je to sice nepřesné ale zábavné vyjádření.

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Jaroslave za přečtení-ale tak hrozné a pravidelné to není-to bych už byla tlustá jak velryba-trochu jsem to samozřejmě přifoukla aby to vydalo na blog-ale souhlasím s vámi že pokud někdo myslí jen na jídlo je to už závislost-

pěknou neděli přeji:-)

0 0
možnosti
Foto

Moooc jsi mě pobavila, Libuško!!! R^ Kdysi mi vyprávěl kamarád, že měl v ledničce pekáček se zbytkem pečeného vepřového od oběda. Chtěl si to nechat na druhý den. Před spaním na to dostal takovou chuť, že se mu vůbec nepodařilo usnout a druhá hodina ranní ho zastihla s tím pekáčem v posteli, ládoval to do sebe studený a bez chleba.;-)

1 0
možnosti