- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
děkuji Petře a hezký prodloužený víkend přeji
Libuško, většinu z těch pochutin jsem dosud neokusila, ale o to radši a s chutí si o nich čtu Tvým prostřednictvím. Opět jste měli na Kladně fakt zajímavou akci
děkuji Zdeni já tyhle ochutnávací a mlsací akce miluju
přeji ti hezký prodloužený víkend-ji a jak jsme mluvily posledně o hokejistech, musím se pochlubit, ulovila jsem konečně podpis samotného Jágra-na kšiltovku hééééč
že by autorka vypila moc toho skvělého vína?
Mušle, áááá! To bych nedala. Ale víno, to jo.
přitom mušle s vínem jsou skvělá kombinace-ale chápu...kolik lidí tolik chutí
Blog fajn, ale příště raději bez té "básničky"...
tak jsem si řekla pro změnu...kromě gastronomie to k té Francii patří, tam se zrodilo básníků...asi po tom jejich vínu se to rodí v hlavě samo...ikdyž slovo básnička je v mém případě asi přehnané slovo, spíš taková infantilní říkanka.
Slávky, ty bych nedala, možná vařenou zeleninku, a vale bych dala i vínku ...
Sýry, ty tam nebyly? ty bych koštovala ...
sýry byly ale nepřipadaly mi tak fotogenické jako ty slávky-taky jsem je koštovla protože hned po mořských jsou spolu se zeleninkou mou nejoblíbenější pochutinou-dík paní Vlasto za komentář a hezký večer
jsi můj člověk Honzo já to taky miluju
Ty slávky bych osobně nedala - mám nějaký odpor k mlžům, ale když to někdo rád, neošklíbám se :)
Hlavně když je lidem fajn!
jasně Jani o to šlo především- atmosféra byla skvělá-ony když jsou ty slávky povařené tak jsou vážně chutné, když jsem je jedla poprvé, také jsem měla smíšené pocity-žijí v moři, na rozdíl od takového špinavého ne příliš libě vonícího pašíka, který se váli v kdovíčem-dík za návštěvu a dobrou noc
Také bych si některé francouzské speciality ráda okusila. Jen s tou francouzskou bagetou mám špatné zkušenost. Když jsme byli kdysi dávno v Paříži, kupovali jsme si ji denně, a pojídali ji s tresčími játry. ˇUplně jsem si tenkrát tou velmi tvrdou, křupavou "bagetí"kůrkou odřela v puse patro. Ale kuře na žampionech bylo prima - i to levné a dobré vínko. Díky, Libuško, za informaci i fotografie z Kladna. Tam jsem ještě nebyla.
já děkuji za přečtení a komentář, jako rodilá Pražanda jsem měla ke Kladnu zpočátku odtažitý postoj ale za necelé tři roky života jsem si to tu moc oblíbila-hezký večer
Chutné Zas bych se vydal do Chorvatska a v přiboji u zátoky loupak slávky. Cibulka, naťová petržel, trochu vína a olivový olej, bílý chléb.....