Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

děkuji Petře a hezký prodloužený víkend přeji;-)

0 0
možnosti
Foto

Libuško, většinu z těch pochutin jsem dosud neokusila, ale o to radši a s chutí si o nich čtu Tvým prostřednictvím. Opět jste měli na Kladně fakt zajímavou akciR^

0 0
možnosti
Foto

děkuji Zdeni já tyhle ochutnávací a mlsací akce miluju;-D

přeji ti hezký prodloužený víkend-ji a jak jsme mluvily posledně o hokejistech, musím se pochlubit, ulovila jsem konečně podpis samotného Jágra-na kšiltovku hééééč;-);-D

0 0
možnosti
OT

Proč je tolik fotek rozmazaných?

0 0
možnosti
Foto

že by autorka vypila moc toho skvělého vína?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Mušle, áááá! To bych nedala. Ale víno, to jo.;-)

0 0
možnosti
Foto

přitom mušle s vínem jsou skvělá kombinace-ale chápu...;-)kolik lidí tolik chutí

0 0
možnosti
Foto

Blog fajn, ale příště raději bez té "básničky"...;-D

0 0
možnosti
Foto

tak jsem si řekla pro změnu...;-Dkromě gastronomie to k té Francii patří, tam se zrodilo básníků...asi po tom jejich vínu se to rodí v hlavě samo...ikdyž slovo básnička je v mém případě asi přehnané slovo, spíš taková infantilní říkanka;-).

0 0
možnosti
VN

Slávky, ty bych nedala, možná vařenou zeleninku, a vale bych dala i vínku ...

Sýry, ty tam nebyly? ty bych koštovala ... :-)

0 0
možnosti
Foto

sýry byly ale nepřipadaly mi tak fotogenické jako ty slávky-taky jsem je koštovla protože hned po mořských jsou spolu se zeleninkou mou nejoblíbenější pochutinou-dík paní Vlasto za komentář a hezký večer

0 0
možnosti
Foto

R^Vsechny ty poklady z more rozhodne ano!!:-)

0 0
možnosti
Foto

jsi můj člověk Honzo já to taky miluju;-)R^

1 0
možnosti
JS

Ty slávky bych osobně nedala - mám nějaký odpor k mlžům, ale když to někdo rád, neošklíbám se :)

Hlavně když je lidem fajn!

0 0
možnosti
Foto

jasně Jani o to šlo především- atmosféra byla skvělá-ony když jsou ty slávky povařené tak jsou vážně chutné, když jsem je jedla poprvé, také jsem měla smíšené pocity-žijí v moři, na rozdíl od takového špinavého ne příliš libě vonícího pašíka, který se váli v kdovíčem-dík za návštěvu a dobrou noc

0 0
možnosti
Foto

Také bych si některé francouzské speciality ráda okusila. Jen s tou francouzskou bagetou mám špatné zkušenost. Když jsme byli kdysi dávno v Paříži, kupovali jsme si ji denně, a pojídali ji s tresčími játry. ˇUplně jsem si tenkrát tou velmi tvrdou, křupavou "bagetí"kůrkou odřela v puse patro. Ale kuře na žampionech bylo prima - i to levné a dobré vínko. Díky, Libuško, za informaci i fotografie z Kladna. Tam jsem ještě nebyla. ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

já děkuji za přečtení a komentář, jako rodilá Pražanda jsem měla ke Kladnu zpočátku odtažitý postoj ale za necelé tři roky života jsem si to tu moc oblíbila-hezký večer

0 0
možnosti
Foto

Chutné:-) Zas bych se vydal do Chorvatska a v přiboji u zátoky loupak slávky. Cibulka, naťová petržel, trochu vína a olivový olej, bílý chléb.....

0 0
možnosti
Foto

mňam;-Da troška česneku...;-)

0 0
možnosti