Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sdělím vám něco, co vás bude možná zajímat. Já mám práci rozdělenou na tu, co mě baví - a na tu, co mě nebaví, nudí mě. A tak to střídám. Abych měla čas věnovat se té, co mě baví,, např. kreslení, fotografování, psaní, musím si pospíšit s tou prací, která která mě nebaví... (Např žehlení a podobně). Tím, že ji udělám rychle a bezchybně, získám čas na ty svoje koníčky. Syndrom vyhoření neznám - ale občas, pokud jsem sama doma, mě popadne lenora, a to pak po celý den lenoším. (Čtu, luštím křížovky apod.). Ovšem - pokud nejsem sama doma, lenoře se nedaří... Můj muž je workoholik - vedle workoholika lenošit nelze... :-/Rv

1 0
možnosti
Foto

R^to je asi nejlepší způsob jak přežít paní Mirko-dík za komentář :-)

0 0
možnosti
Foto

Super článek. (y) Ono někdy není úplně lehké poznat, kdy jsem jen líná a kdy fakt nemůžu. Hlava je mocná a naše nastavení jsou různá. Každopádně dobrá zpráva je, že čím jsem starší tím víc se mám prokouknutou. ;-) Tento víkend se o mě pokouší choroba a taky mám své dny. Ještě popřemýšlím, jak s tím naložím. Každopádně Vám děkuji za příležitost si to rozmyslet. ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

děkuju za přečtení a když bud třeba klidně se na mě zas obraťte ráda poradím-radit ostatním je jednodušší než poradit sám sobě;-)

0 0
možnosti
Foto

Pouštím si ten klip každý den...a čerpám;-)R^

1 0
možnosti
Foto

tak abys nepřečerpala Jitko;-)

žádné zdroje nejsou bezedné a hlavně my ženské máme pocit-a společnost nás k tomu obratně manévruje- že zvládneme všechno-ale sama jsem poznala co to je sáhnout si na dno svých možností ve snaze pomáhat a zachraňovat ty, kteří to ani neocení-tak bachaR^V;-D

1 0
možnosti
Foto

díky Ivano- z tvých blogů jsem vycítila, že právě ty jsi jedna z těch které pořád přidávají-ale sama vím že jednou už není kam šáhnout-šetři se a nedej se;-)

0 0
možnosti
MK

Kumšt je umět to "přidávání" dělat tak, abychom NAPLNILI SVŮJ POTENCIÁL.:-)

Když třeba běžíte skoro 10 km, silně si dáváte do těla a před Vámi je závěrečných cca 200 metrů do kopce? Co uděláte? Nepřidám. Prostě to napálím takovým způsobem, že chrčím jako nosorožec a téměř mi vypínají nohy. Ke konci mám pocit, jako bych se už už dotýkal nebe.:-)

0 0
možnosti
Foto

souhlasím- každý by měl znát své meze protože když se to přepálí může být zle na druhé straně plnit si své sny a realizovat přání přináší radost-dík za komentář

0 0
možnosti
Foto

já děkuju za přečtení přeju hezký odpočinkový víkend :-)

0 0
možnosti
VF

Když nemůžeš, tak přidej - Emil Zátopek.

0 0
možnosti
Foto

pravda paní Věro-pár lidí na to poukázalo že je to jen trochu pozměněné Zátopkovo heslo-dík zas přečtení a pěkný víkend:-)

1 0
možnosti
Foto

Na "lenóru" nemám čas. Klidně bych si ji tak dvakrát až třikrát týdně naordinovala, ale tu hromadu práce za mne nikdo neudělá. Syndrom vyhoření, obávám se, s leností nemá co dělat, tam jsou ty příčiny úplně jiný.

Hezky si, Líbo, o víkendu odpočiň, člověk koneckonců není robot.:-):-)

2 0
možnosti
Foto

dík Pavlo a nápodobněR^:-)

0 0
možnosti
IN

Tak už vím, proč vypadám tak blbě, zásoby energie došly už dávno :-) No nic, dočtu pár blogů a jdu makat, uzávěrka nepočká. Jinak máte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

dík za komentář-nevím jak vypadáte ale třeba by stačilo si trochu odpočinout-ačkoliv já nejen ten správný člověk abych radila-taky neumím vypnout:-)

0 0
možnosti
DV

D34a52v53i19d 94V87l22k

2. 2. 2018 19:18

Mě fascinuje jak jsou furt všichni vyhořelí.Já podnikám dvacet pět let furt v tom samém. V práci jsem od rána do večera. Dovolenou mám ročně tak týden, chodím soboty, teď i neděle, teď si dám volnou neděli a jsem zase ready. Prostě musím!!;-)

0 0
možnosti
Foto

možná proto, že se psaním blogů na Idnes dokážeš odreagovat z toho stereotypu-anebo jsi prostě odolnější -já podnikám ještě trochu déle než ty a zatím na popel nejsem-možná to chce pravidelně hasit vhodnými nápoji;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik