Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Hmm to nebyl koloušek ale zoufalec nebo spíše vlhký sen paní autorky...

0 0
možnosti
BH

Jednoho dne nám zvlhnou pouze oči...

A budem rády když to zůstane jen u těch očí;-)

0 0
možnosti
Foto

jednoduše řečeno: velmi mile napsané, jako ze života. A kdo haní ženy jako takové, tak ten tomu nerozumí... bude hanit vždycky. Nejspíš by na něj platilo "podle sebe soudím tebe"...

0 0
možnosti

Auu... je mi 40 a moc bych chtěl holku, které je bohužel teprve 23, nechová se ale na ten věk, je zodpovědná (její máma je nemocná a táta dělá 24hodinové směny, takže ona zajišťuje chod jejich domácnosti), hodná, milá, chytrá, krásná, na rozdíl od dnešních biomatek, instagramových pipek a holek z "mimáče" je jak z jiného světa. Strávil jsem předtím deset let s jinou, starší, mnohem méně zodpovědnou, nevážící si mně ani syna ani toho co v životě má... od rozchodu už měla dva milence, tohle fakt nepotřebuji. Ta druhá je proti ní jak nebe a dudy.

Ale ten můj blbý věk... a po přečtení tohoto blogu jsem smutný, že se mi to tedy asi ani nepovede...;-(;-(

1 0
možnosti
MH

Když mi bylo 25, tak chlapi pod 35 pro mě neexistovali a ideál začínal na 40. Ale jinak jsem byla úplně normální a po všech směrech veskrze přijatelná. Hlavu vzhůru! :-)

1 0
možnosti
ES

Energická, atraktivní žena. Stačí když projde kolem muže a už může!R^

0 0
možnosti
Foto

Když mě bylo 20 tak mě ženy po třicítce připadaly staré. Ve třiadvaceti jsem byl uloven a poprvé do toho šel s pětatřicítkou. Výkon na jedničku ale již odkvetlá. Vdané ženy měli v té době jiné starosti než si hlídat štíhlý pas a jiné partie těla.

0 0
možnosti
Foto

Není vše jak se zdá. Vzpomínám na své mládí, kdy jsme jezdily na hory(za babama) . Většinou jsme skončili v nějaké tančírně a balili děvčata. Vždy jsme si vybírali mladé a krásná, ale byl mezi námi jeden exot, který si vždy vyhlédnul nějakou postarší a krásou rovněž neoplývala. Zatím co jsme se věnovali kráskám, exot už byl se .škaredkou na pokoji a vždy mu to vyšlo.

Když jsme si ho druhý den dobírali, tak nás vždy usadil výrokem." Zatím co jste platili těm krásným slepicím a nakonec z toho nic nebylo,tak já si užíval celou noc, tak neví, kdo je tady exot"?

Tak to jsem trochu odbočil od fyziky, stačí si koupit viagru a lubrikační krém a hned je vám o 20 let méně. Zkuste to.

0 0
možnosti
VB

Nechtěl jsem to otevřít, protože jsem si říkal, že určitě pod titulkem nebude to co je slibováno. A ejhle, bylo to tam.

Pokud někdo řekne něco takového, tak je to blbeček. Konec, zvonec a je zbytečné komentovat prdíky každého blbečka.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu odlehčení a krásně napsáno, za mě velký dík, pobavilo, rozesmálo a obnovilo vzpomínky.R^

0 0
možnosti
ZH

Pokud se staršímu pánovi zachce zajíčka, pak ho také něco stojí, a nebývá to zpravidla maličkost. Kolik stáli vás ti pokusní koloušci? ;-D

3 0
možnosti