Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J91i47ř77í 65R69a65š49k81a

31. 8. 2017 11:33

Obsahově by to nebylo špatné.

Ale je špatné je, že autorka se moc nepáře s češtinou a má tam spoustu chyb a překlepů, interpunkci (čárky ve větách) víceméně ignoruje.

Škoda.

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Raško za upozornění, asi jsem tam ve spěchu dala původní neopravenou verzi-juknu na to:-)

0 0
možnosti
Foto

;-Dv čem konkrétně pane Ondřeji? V tom remcalovi nebo jste také v Karnaku hledal pyramidy?;-D

0 0
možnosti
Foto

Máš to pestré a veselé a to je dobře;-)R^

0 0
možnosti
Foto

dík Jirko-rozhodně nemám v ráci nudu

0 0
možnosti
Foto

Karma a více z PC. Jenom shrnu: Italové jsou podle mě nejhorším evropským národem na komunikaci.

0 0
možnosti
Foto

no jazyky neumí ale zas to doženou gestikulací:-)

0 0
možnosti
ZB

Zajímavý článek, ale trochu krátký, docela bych si ráda početla víc o konkrétních stížnostech.

0 0
možnosti
Foto

to mě těší paní Bendová, že vás to zaujalo, je to úryvek z mé knihy Italská invaze v Praze takže něco tu ještě určitě uveřejním jinak knížka je i v elektronické podobě-jinak pár vytisků se slevou mi nakladatel také poskytl tak na příštím blogerském srazu vám ji i s věnováním ráda dodám:-)

0 0
možnosti

Pokud klienty hned na začátku upozorníte, že nabídka nebyla reálná a že služby, za které zaplatili, jim budou poskytnuty v omezené míře, nedivím se jejich naštvání.

Chápu, že to myslíte dobře - ovšem pokud to zákazník vnímá jako podvod, není se mu co divit a má plné právo být naštvaný.

:-P

(Je mi jasné, že je dost těch, co si budou stěžovat na sucho v poušti a mokro při potápění.)

5 0
možnosti
Foto

Ale tak úplně vždycky to není a když, tak jim to servíruju diplomaticky po částech, aby to nebyl takový šok:-)

jenže když je neupozorním tak budou nakonec stejně naštavaní že se to nestihlo a navíc budou mít pocit že se to nestihlo kvůli mé neschopnosti lenosti či neochotě takže je lepší aby byli v obraze dík za přečtení-to s tím suchem v poušti a mokrem ve vodě jste se trefilR^;-D

0 0
možnosti
Foto

děkuju za nakouknutí paní Ortová:-)

0 0
možnosti
SM

V bedekri, ktorý sme si kúpili pred návštevou Paríža bolo mnoho skvelých rád. Jednu dám zadara: Keď budete chcieť do Louvru, nečakajte v rade pred sklenou pyramídou. Skúste to vchodom od Seiny a za tri minúty ste vnútri. Ale bola tam aj ďalšia rada - nepokúšajte sa stihnúť všetko. Aj tak sa vám to nepodarí. Sadnite si do kaviarne, dajte si kávu, alebo vínko a pozorujte cvrkot Paríža. Najlepšia rada, akú som kedy dostala. A autorka to potvrdzuje. Karma.

7 0
možnosti
Foto

Pozorování cvrkotu je dobrý způsob jak poznat cizí město zemi kulturu

děkuji paní Motusová za přečtení a komentář apěkný večer:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Hezký článek, Libuše:-)

Jezdíme občas na "poznávačky" většinou s jednou z našich nejklasičtějších CK a až na výjimky si nemůžeme stěžovat. Je to sice trochu honička, každý den se absolvuje několik míst a spí pokaždé jinde, člověk si neodpočine fyzicky a kvůli přehršli nových vjemů ani psychicky, ale naprosto mu to z hlavy vytěsní starosti běžného života. Průvodci to obvykle mávají dobře zorganizované, takže se nikde zbytečně nečeká a podobně. Stěžovači se samozřejmě občas najdou, ale bez toho by to zřejmě ani nebylo možné;-)

2 0
možnosti
Foto

já na poznávačky jezdím také často a je to přesně jak říkáte-vracím se z nich tak vyčerpaná že by to vždycky chtělo další dovolenou-válečku ns pláži- na vzpamatování se-dík za přečtení a komentářR^

1 0
možnosti
VV

Vase clanky jsou cim dal, tim vic zajimave.

Dnes mne zaujala veta:

Český notorický stěžovatel oproti tomu dokáže špatnou náladu udržet po celou dobu své dovolené a doslova ji proremcat

Zdroj: http://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=620859

Nekteri cesti notoricti stezovate zde remcaji snad co tento blog existuje. Pro nezucastneneho je to obvykle zabavne. Ale nechtel bych za ne zodpovidat.

0 0
možnosti
Foto

děkuju pane Vokoune, někteří Češi jsou, jak se zdá, profesionální remcalové;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik