Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D67a96v53i92d 56V62l28k

6. 1. 2018 19:43

Libuško, takže v Tongu jsi za totální ošklivku;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

díky Davide za kompliment;-)

já myslím že tak napůl-bílá jsem jak mlíko, tak aspoň to, a nějaký ten tukový polštářek se taky najde;-Dale ráda jím takže bych to dohonila raz dva

1 0
možnosti
Foto

Do Polynésie se mi nechce! Ale je fakt, že nějaká depka s kily navíc nezatočí. Chce to zase po vánocích najet na nějakou rozumnou nemlsavou stravu (ach jo, před chvílí jsem se cpala vanilkovými rohlíčky8-o) a trocha pohybu taky neuškodí. Uvidíme.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

pohyb určitě Pavlo-odříkat si dobroty dobré náladě neprospěje-naopak když si člověk zobne nějakou mňamku hned je mu veseleji- ale je to začarovaný kruh-když si jdu zaběhat do lesa, na vzduchu vyhládne a člověk má znovu tendenci tu únavu zahnat něčím dobrým-není to jednoduché- věkem se zpomaluje metabolismus takže i při stejném příjmu se přibírá rychleji

0 0
možnosti
JS

Jak naložit? Naložit!;-)

Třeba do vířivky, skrzevá bubliny není vidět silueta!

2 0
možnosti
Foto

skvělý nápad Jani ale nevím jestli bych ve vířivce vydržela do koce života;-D

ale bublinky bych si dala-jdu juknout do baru jestli tam není nějaké šampáňo-když se blíží ten sobotní večer:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Faldíkům fandím, Libu. Tak žádné zbytečné honění kvůli hubnutí, prosím:-)

0 0
možnosti
Foto

neboj Jane ono to ani nějak nejde-myslím to hubnutí-takže začnu šetřit na cestu do Polynézie;-)

1 0
možnosti
Foto

Navzdory příspěvkům níže v diskusi věřím, že takovéto ostrůvky ještě existují a zatím jsem se nerozhodla, jestli se na důchod odstěhuji na Vysočinu nebo tam, kde by si mne skutečně více vážili. Člověk by se na to rád připravoval.

Něco podobného před časem z vlastní zkušenosti vyprávěla Halina Pawlowská o jakémsi kmeni v Africe...

0 0
možnosti
Foto

no já včera viděla v TV dokument a skutečně moc mě to inspirovalo-jak píšete na důchod by to možná stálo zato tam odjet-pořád teplo, sousta ovoce a mořských plodů a ještě by si nás chlapy víc vážili tak -a to doslovně čím víc budem vážit, tím tam budem váženější;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak já,vzhledem k tomu, že bych ráda nastupovala do tramvaje, která má schůdky daleko mrštněji tak s těmi kily musím zabojovat..

0 0
možnosti
Foto

na Tongu do tramvaje nebudete muset lézt-odvalíte se k moři a budete se jen vznášet na vlnách teplého Pacifiku;-)

dík za přečetní a pěkný zbytek víkendu

0 0
možnosti
DP

Na Přátelských Ostrovech (Tonga) sem byl dvakrát, ale převykrmené paní sem tam neviděl, ovšem já jenom navštívil hlavní ostrov (Tongatapu), na odlehlých menších ostrovech mají jiné zvyky a tam asi nevěsty stále ještě vykrmují. U mladých žen na Tongatapu, je zájem nenabírat nadbytečná kila, jak sdělila naše průvodkyně při mé druhé návštěvě. Ovšem je pravda, že jejich král (když já na tam byl tak to ještě byl korunní princ) je pěkný "kus chlapa", ale on je taky mohutného vzrůstu, jako jeho předkové.

1 0
možnosti

Já myslím, že kdyby na Přátelské ostrovy autorka zavítala, ještě by hluboce zalitovala, že nepodstoupila liposukci a za zbylý peníz nezakoupila permici do solárka.;-D

0 0
možnosti