Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Libuš, já věděla, že to doopravdy nechceš vědět. :))

0 0
možnosti
AR

A87d24a58m 81R55y78c51h44l70ý

10. 10. 2018 15:05

Správně, touto otázkou by mělo začínat seznámení, ušetřilo by se spousta času a rozvodů

0 0
možnosti
PH

A to si vezměte takový název článku: Masturbace údu doby (o reklamě) - Frigidita vagíny naplněné sliby (o volbách) - případně Udělal mi to blbě (po volbách).

0 0
možnosti
JB

J17i27r43i 93B44o37r

10. 10. 2018 10:25

Chodove mají přípitek." Haby nám to dycky dobře šlo"

0 0
možnosti
Foto

a jste si jist že je to právě o sexu? Co když si připíjí na politiku?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JT

Ještě jsem se nedostal k "sek jsem s sexem" a je otázkou, zda s tím dřív seknu já, nebo to sekne se mnou;-D Určitě je dobré se nějaký čas sexuálně sžívat a pak o svých potřebách s partnerem mluvit a najít řešení příp. nesouladu. Když to po letech stále jde, tak to jde;-)

1 0
možnosti
Foto

;-Ddík za vtipnou reakci a držím palce ať to s vám hned tak nesekne;-)

1 0
možnosti
Foto

Libuš, až profesorsky vysvětleno TO pravdivé. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

díky za návštěvu Horste ať se ti TO vždy daří a pěkný den;-)

0 0
možnosti
RK

Aby nakonec začátek "to" dialogu neměl tento průběh:

Dvojice sedí v parku a on stržen vlahým večerem praví: "Miláčku, víš na co myslím?" A dívka odpoví: "Jestli na to samé jako já, tak dostaneš facku."

4 0
možnosti
Foto

Libuško, to jsi ale krásně rozčeřila stojaté vody, jsou teď tak zabahněné politikou, že to už bylo potřeba. Ráda bych Ti odvážně nějaké to numero prozradila, ale trpím dyskalkulií, tak mi bude chvilku trvat, než to správně spočítám, takže... ;-D

3 0
možnosti
Foto

dík Zdeničko že jsi ocenila mou snahu-ta politika a příliš vážná témata stejně jako hádky a urážky trochu otravují atmosféru a tak jsem chtěla tu trochu vyvětrat;-Da s tím počítáním si nedělej hlavu-já to taky nijak neeviduju;-)

0 0
možnosti
PB

P84e31t31r 45B20u52r41i19a27n

9. 10. 2018 21:39

Dobré, vtipné a pravdivé. Karma.

0 0
možnosti
Foto

děkuju Petře a hezký večer;-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik