Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dáte si titulek a pak píšete o něčem jiném. Ano, drogy, pašování, zbraně, to tu bylo vždy; novým fenoménem a daleko nebezpečnějším je islám jako takový. A k tomu, k tomu základu zla, jste ještě neřekla ani "A", ani "B".

Argumentovat proti desítkám útoků muslimů v Evropě jednou praštěnou ženskou z Letné je nízké a až trapně záměrné.

Píšete, že jste nezaregistrovala návrhy řešení; u mně se můžete dočíst jasný postoj:

buď se ti "umírnění" v Evropě dají dohromady a zplodí deklaraci , která bude v souladu se zákonem, nebo islám nemá v Evropě včetně ČR co pohledávat.

Pokud nesouhlasíte, zkuste argumentovat proti.

1 1
možnosti
MK

P.S.

Desítky článků mám na PL, když zde nemohu.

1 0
možnosti
VV

Umazala jste to vlákno nějak odprostředka, spravte si to, vypadá to divně.

2 0
možnosti
Foto

tak hlavně že jste konečně konkrétně odpověděla na moji konkrétní otázku co si myslíte o pašování drog pro džihádisty našimi občany přes naše území

umazat vlákno je nic ve srovnání s tím, že se tu člověk umaže diskuzemi s lidmi kteří jsou víc než divní

1 0
možnosti
MK

RvRvRv Trapné, bez ladu a skladu a bez návrhu řešení.

6 3
možnosti
Foto

trapný budete spíš vy pane Kulhavý a váš komentář;-D

nevšimla jsem si že by zdejší blogy navrhovaly řešení toho o čem pojednávají-ale chápu že se vás to dotklo:-)

0 4
možnosti
VV

Slovo vitacka libi. pripomela jste mi Werichovy forbiny, kdy procita hned jak se probudi a pak prijdou na radu umyvacky, oblekacky a halekacky.

A s temy atentaty nejak zacinam premyslet o tom, kdo za tim stoji. Zda nejaky te Imam, nebo nekdo, kdo chce skodit Evrope a znovuvytvorit risi od Labe po Pacifik.

Cesky tisk se nejak stydi napsat o puvodu te vybusniny, ktera by mohla pochazet od Pardubic, ale na obrazcich samopalu je jasne identifikovatelne, ze pochazi z Izevska.

3 2
možnosti
Foto

Taky mě už párkrát napadlo, jestli tenhle vítr náhodou nefouká z východu.

1 2
možnosti
DK

V souvislosti s muslimy je nutne si uvdeomit jednu vec...ano, jsou u nas protimuslimske nalady a nejen u nas, ale ve Francii ma udajne negativni nazor na muslimy 72% obyvatel. Je jasne, ze ne kazdy muslim je terorista a ne kazdy muslim je spatny. Nicmene ta vec, kterou si musime uvedomit, je, ze to nemame ve svych rukach. I kdybychom muslimy milovali vsichni, jak tu jsme, ani tak by to muslimske fanatiky nezastavilo. Islam bylo treba zastavit, dokud byl cas...bohuzel nestalo se, takze jsme dosli tak daleko, ze i lide, kteri si uvedomuji, jakou hrozbu Islam predstavuje a kteri s nim nesouhlasi, dnes hlasaji smirci postoj k tomuto zrudnemu nabozenstvi. Jiste je, ze toto neni trvale udrzitelny stav a k tvrdemu stretu jednou dojde. Svet potrebuje lidi jako byl Mustafa Kemal.

4 1
možnosti
MR

M18i26l91a19n 94R21a27d63e13k

25. 8. 2017 20:57

Ja take nezanevrel na Nemce ani na Rusaky, ale bejvaly doby kdy Nemecko a SSSR bejvalo velke zlo. To ze muslimove nejsou vsichni najezdnici je nam na prd

4 0
možnosti
ZH

Problémem náboženství - ale i dalších obdobných ideologií, jako například nacismu či komunismu - je, že je tu silný potenciál přivést věřícího do rauše i bez drog. Stačí jen dostatečně vypláchnout mozek a nabudit nadšení.

Islám je vyloženě postaven na vymývání mozku - není tam prostor pro pochybnosti, život je do dost velkých detailů nalinkován (poslechněte si Pelikána, jak se rozplývá nad takovými kravinami, jako zda lze pít vestoje - https://www.stream.cz/islam-v-cr/10007941-zakladni-pojmy-tradice-a-myty). Mohamed byl ke konci svého života velmi nenávistným člověkem a tuto nenávist vtělil do islámu.

Pokud spojíme dohromady výplach mozku (člověk, který v takovém prostředí žije od narození, se tomu nemá šanci ubránit), nenávist, a sliby okamžitého ráje po smrti v boji za islám, pak je na světe obrovský problém. A ten problém lze vyřešit jen tak, že sem muslimy nebudeme vpouštět v množství větším, než velmi, velmi malém. Protože jsou vědomými, ale mnohem častěji i nevědomými nositeli nenávistné ideologie. A z toho pak vzniká další nenávist...

9 1
možnosti
Foto

ano vpouštět do Evropy dalšín miliony není rozumné jinak to vymývání mozku není jen rysem islámu-všechny náboženství a ideologie se na tom zakládají protože když se nějaká blbost opakuje pořád dokolečka tak tomu lidi začnou věřit:-/ale ti myslící se oblobovat nedají:-)

1 1
možnosti

To je divné, že zatím žádný český "islamofobní" bloger nic nevyprovokoval. Už jen užitím slova "islamofobie" přebíráte slovník těch nejextrémnějších muslimských fanatiků.

10 0
možnosti
Foto

protože těch rozumných a myslících je zatím víc:-)

a pak muslimové se k nám nehrnou takže žádně přeplněné ubytovny tady nemám zajímavé je že o tom Čechovi pašujícímu drogy pro džihádisty se nezmíníte pane Štípku nezasloužil by trest smrti když napomáhá islámistům ohrožujícím nás všechny? Že se vaše rozhořčení neobrací tím správným směrem.proč nepožadujete aby bylo jeho jméno veřejně vláčeno médii aby to odstrašilo případné následovníky? Vy takový zuřivý bojovnkí proti islámu strpíte aby přímo v naši zemi žil takový vyvrhel?

1 2
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik