Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H10a54n94a 81V64l62k71o33v75á

17. 2. 2019 15:57

:-) K tomu níže se nemohu vyjádřit, ale alkohol podněcuje v lidech nejrůznější strunky....

Za mlada jsme se občas ráno hodně nasmáli - sami sobě....

A přiznám se že ve zdejším prostředí hraju různé hry - občas hádám podle názvu článku (v seznamu diskusí) autora a občas podle článku či diskusních příspěvků odhaduji počet promile...

Obzvláště ti co to tady berou moc vážně vypadají že si cvakli cosi na kuráž...;-D

Vy jste to tady pochopila a už to tak nežerete...za to třikrát R^R^R^ a karma - nelze dát více než jedna;-)

1 0
možnosti
Foto

děkuji paní Hanko -občas si říkám, že to není jen tím že by si cvakli ale že to je u nich setrvalý stav;-)pěkný zbytek neděle:-)

0 0
možnosti
Foto

S holením a alkoholem mě hned napadla historka ze sporťáku na VŠ. Jedna holka se strašně opila, zalezla do klučičích sprch a kluci jí tam pomohli s depilací.

0 0
možnosti
DP

Kláro, mám dojem, že se jedná o naprostou fabulaci toho (nebo té), kdo s tou historkou poprvé přišel, ovšem jestli to skutečně byla pravda, tak to musel být "tvrďák";-)Nakonec, co já vlastně vím o životě v zemích českých v 70-tých až 90-tých letech, to já už byl v té době mnoho let u cizáků..

0 0
možnosti
Foto

R^Hlasuju pro prirodu, Libu, kazda spravna skautka ma mit poradneho bobrika;-D

0 0
možnosti
DP

Honzo, souhlas, ovšem my dva jsme už obrostlí mechem (já o trochu víc než Ty) a tak náš názor už bohužel nemá moc velkou váhu;-D Alespoň za mých "československých" let byl skauting stále ještě populární a tak existovali jen bobříci, depilace tehdy byla (a pak ještě nějakou tu desítku let zůstala) naprosto neznámým pojmem. I na Američanky, které si už v té době holily nohy, se tehdy pohlíželo s despektem.

1 0
možnosti
Foto

P40e91t12r 68O54m80e69l78k75a

17. 2. 2019 13:41

Jednou jsme se bavili s kamarádem číšníkem, proč příslušníci téhle profese tak často propadají alkoholu. Řekl: "Když musíš každý den poslouchal ty řeči, tak je to jediná možnost, jak to vydržet." Nedivím se mu. ;-DR^

4 0
možnosti
Foto

také to chápu pane Petře-za studií jsem si přivydělávala jako servírka takže vím o čem je řeč-dík za přečtení a pěknou neděli:-)

0 0
možnosti
PH

Copak holit, ale když na chloupky chytíte šmouly, to je pak věc. To jen odtáhnete látku kalhotek a už vidíte, jak už vyhazují k vám nahoru bílé čepičky a zpívají lá lá la lálala.

0 0
možnosti
Foto

ježíšmarjá chlapi, vy máte ale zážitky;-Dmyslím vás a pana Kuthana-nebo toho co si tak říká a myslí že nevime;-)díkza nákuk a pěkný zbytek neděle

1 0
možnosti
JK

Tak tak, některé ženy se milují, a některé "ženy" čvachtají, špiní, slintají a smrdí...

Mimochodem, opravte si přechodník: "pocucávajíc červené víno a pošilhávaje..." zkuste si tipnout který je nesprávně :-)

0 0
možnosti
Foto

chápu že pokud máte zkušenost s těmi druhými tak místo abyste se pobavil jako jiní, tak hledáte jen chyby-mimochodem hledat na všem chlup je typickým znakem jakých lidí? Zkuste si tipnout...;-)

1 0
možnosti
SN

:-)...........Při neděli.........R^R^R^R^R^V PObavila jste mně! BOBr není žádoucí, fandím jemnému strnisku, jak moje brada za dva dny neholení! !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

děkuji pane Stando-po horečce sobotní noci je to pro někoho možná autentická připomínka na co si dávat příště pozor;-)pěknou neděli;-)

1 0
možnosti