Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po pročtení některých diskusí si omluvně říkám, že ti lidé třeba takoví vůbec nejsou. Že reálně jsou mírní jako beránci, že si tu jen kompenzují něco, čeho by se v osobním kontaktu nikdy neodvážili a jsou diskusím vděční, že si to tu můžou nanečisto vyzkoušet. Ono je i snazší vyjádřit názor v diskusním příspěvku, protože si odpověď můžeme pěkně v klidu promyslet, tedy pokud ji nepíšeme v narvané tramvaji. Kde jinde si brousit drápky než tady, že? Myslím, že internetové diskuse se již pro mnoho nesmělých lidí staly bezplatným trenažérem komunikace naživo. A to je fajn.:-)

0 0
možnosti
Foto

no právě Zdenko-jestli to všechno píšou až když si to rozmysleli tak si představme jaké to je když mluví přímo bez přípravy? ;-D

ale souhlasím že z očí do očí by si netroufli co si troufnou tafy schováni v anonymitě-dík za názor a pěkný večer

0 0
možnosti
Foto

Nepsala jsem to tu nedávno, že se od lidí dozvíš ledacos zajímavého?;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Zatím největší nálož urážek a sprosťáren jsem obdržel od jednoho zdejšího svatého muže. Kašpar byla ta nejmírnější.

Inu hlas kazatele lásky křesťanské a slova Božího.

Co pak můžete chtít od obyčejného malého českého člověka, který si bere příklad z našeho nejvyššího. R^

1 0
možnosti
Foto

přesně tak pane Pavle-Zeman nasazuje vysokou laťku a lid se snaží to dohonit

dík za komentář a příjemný večer:-)

1 0
možnosti

Dost pokrytecký blog. Namátkou vybírám ze slovníku autorky, která mě běžně na slušné a věcné příspěvky častuje takto:

"začínáte se dost opakovat-což je také jednou ze známek stárnutí -ale botox na mozek ještě nikdo nevymyslel;-D "

"vám ani gingko biloba nepomůže-sice zlepšuje funkci mozku ale těžko zlepšit něco co neexistuje-v\ tam máte kolovrátek který mele pořád dokola to samé"

"jen papouškujete už řečené jinými-nejste ani vtipná ani originální jste nic"

"ale je-ani nevíte jak politováníhodná chudinka jste"

"Táhněte, na mém blogu nejste vítána"

Atd.atp.

5 1
možnosti
Foto

Cha, to jsou nepodstatné žertíky. Kdybych měl takovéhle drobnosti vůbec registrovat a ukládat, tak by mi už dávno pukl harddisk v PC. ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Dobre, Libu, jen houst a vetsi kapky. Tedy jestli jeste vetsi kapky vubec existuji:-)

0 1
možnosti
Foto

;-Djá myslím že by se toho ještě našlo...ale stojí to za to?;-D

pěkný večer a dík za návštěvu

1 0
možnosti
MV

Já bych ten internet zakázal...

3 0
možnosti
Foto

neblázni Marku, víš o co všechno bysme přišli?;-D

0 0
možnosti
RK

Menší či větší anonymita na sociálních sítích v podstatě navazuje na dřívější vulgární výkřiky z pléna, ke kterým se po jejich zařvání také nikdo statečně nehlásil. Když je někdo skrytý, to se mu to rozsévá "moudro" včetně kvanta hrubých chyb a dalších skvostů. Jenže ono z principu nejde určitou část příspěvků zakázat. To bychom si vyslechli, jak jsme málo demokratičtí a bojíme se reakce. Jenže proti primitivismu, neoprávněné zášti a podobným jevům žádná obrana a ani zákon neuspějí. Čímž asi neříkám nic nového, jen si to vždycky poměrně dost smutně připomenu.

1 0
možnosti
Foto

souhlasím s tebou Ríšo-do puntíku:-)

dík za komentář a pěkný večer;-)

0 0
možnosti
RS

:-) Kdyby bylo ve vašem nadpisu napsáno boží s malým b, tak by to bylo přesnější. Člověk, který se stal na Bohu nezávislým, se stal sám sobě bohem a pak by váš nadpis byl správný.

1 0
možnosti
MV

To je pravda, protože některé ty zkopirovane příspěvky do diskuzí, to je přímo dílo boží, ale i Boží bych se nebál napsat.

0 0
možnosti
VM

V21l73a89d75a 65M52u10s14i27l

28. 2. 2018 17:51

Tady to hlas lidu....atd....je velice problematicke...Obvtl ve zlomovych situacich lide se nechaji zmanipulovat, pK HLAS LIDU JE NECI ZCELA MIMO MISU!!

0 0
možnosti
Foto

Co naděláme pane Musile-já myslím že nejlepší je se tomu zasmát-co jiného?

dík za komentář a pěkný večer:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik