Diskuse

Helena

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

"Chci své zážitky uvést jako příklad ženy, kterou ani opakované zneužívání nijak nepoznamenalo..."

Tohle přesvědčení byste měla razantně zrevidovat. Pravděpodobně je totiž mylné.

0 0
možnosti
Foto

slova jako pravděpodobně možná myslím řekl bych mají pramalou vypovídací hodnotu-takže pokud někomu chcete radit tak jen na základě prokazatelných a pádných závěrů a ne nějakých subjektivních dojmologií

0 0
možnosti
Foto

Neviděl to radši nikde vykládat, co by tomu řekli lidi... :-/a nebo, nemáš ndot sukynky, holčičko... :((( Helena je dobrá, že ji to nesmetlo.

0 0
možnosti
Foto

dík za komentář Bohunko-bohužel to bylo je a bude-člověk se hned tak nezmění

0 0
možnosti
Foto

"Všichni máme tendenci podvědomě lakovat svět na růžovo...."

No, nemyslím, že to platí paušálně pro všechny, naopak jsem přesvědčený, že dost lidí ví, že to, co si běžný člověk dokáže stěží představit, je slabý ovar toho, co se skutečně děje. Patřím k nim.

Popsané události jsou hnusné a věřím, že se mohly stát - když ne této Heleně, tak jiné dívce, slečně, ženě. Takovýmu hajzlovi bych v uzavřené místnosti s jednou přepážkou pevně připevnil k ruce odjištěný granát.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě "odvar" a ne "ovar".

0 0
možnosti
Foto

Libuško, je hrozné, že tyto a jim podobné události se prostě dějí a ze zjištění, že pachatelé se v největším procentu případů rekrutují z řad nejbližších rodinných příslušníků a přátel, je fakt šílené. A úplně nejhorší vůči oběti je, že se to bez ohledu na ni doma prostě zamete pod koberec, aby snad rodina nepřišla do hanby.;-(

Napsala jsi to opravdu dobře!R^

3 0
možnosti
Foto

děkuju Zdeni-vystihla jsi to přesně, přeji ti pěkný víkend, ikdyž má pršet, ale my co rády posedíme s dobrou knížkou a dobrou kávičkou si to už nějak zpříjemníme;-)

1 0
možnosti
RK

Problémy jsou v tom, že všechno se dá zneužít. Já znám nemálo případů, kdy si ženy vymyslely obtěžování/nemravné návrhy/harašení/znásilnění/zneužívání, jen aby se mohly pomstít. Všem, kteří mi budou spílat, že k nim nemám úctu chci pouze dodat, že něco podobného mi kdysi vmetl do tváře hluboce věřící člověk, že je naprosto nesmyslné, aby člověk oddaný Bohu dělal něco, co se příčí morálce. Později na mé otázky ohledně dokázaných excesů odmítal odpovídat, že to je jenom štvavá kampaň. Zkrátka a dobře - zneužít se opravdu dá všechno, včetně dobré myšlenky. Vždyť i ona je rodu ženského.

0 0
možnosti
Foto

s tím se nedá nesouhlasit-zneužít se dá úplně všeho a když je to tvrzení proti tvrzení tak šance dopátrat se skutečné pravdy je nulována druhé straně z vlastní zkušenosti vím jaké to je když říkáš pravdu a nikdo ti stejně nevěří:-/dík Ríšo a pěkný víkend

1 0
možnosti
Foto

Nevím, co by na tohle asi řekly ženy, které byly v dětství zneužity doopravdy.

0 1
možnosti
Foto

A jak jak víte že to není podle skutečné události?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik