Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Hned jsem si vybavil své pracovní povídání s Karlem Hynkem... škoda, že momentálně je časový stress, jinak by taková akce stála za zhlédnutí.

0 0
možnosti
Foto

Jé kdy ses s ním setkal? Já ho zažila takhle naživo poprvé ale je fakt moc vtipný a příjemný---dík za přečtení a přeju aby ten pracovní stres netrval dlouho -ačkoliv to bychom potřebovali asi všichni;-)

0 0
možnosti
OT

Fotky zase rozmazané a navíc je mně dost zle, když zrovna vy fotíte Vladimíra Mišika.

0 0
možnosti
Foto

že vám je zle pozoruji už delší dobu a projevuje se to ve vašich komentářích-zlí zapšklí a jedovatí bývají právě lidé, kterým něco schází-nejčastěji je o radost ze života;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Super, Libu, nevedel jsem, ze mas rada rock. A ti medvedi museli byt prijemnym zpestrenim. O jidle radsi ani nemluvim, uz tak mam kvuli Tobe chute:-)

0 0
možnosti
Foto

má ráda hudbu všeobecně-vážnou i pop music-jen dechovku a jazz moc nemusím-dík za přečtení a hezký večer;-)

1 0
možnosti
Foto

P19e40t87r 25O17m84e30l32k94a

1. 10. 2018 17:58

Skvělá akce R^ Jen je mi trochu líto toho míši.

0 0
možnosti
Foto

míša-je to Máša nebo Marta nevím- ale byla zachráněna když ji s matkou jakýsi zkrachovalý cirkus chtěl nechat utratit či zanechat jejich osudu- Kladno se jich ujalo a tak jim de facto zachránilo život- a jsou velkým potěšením pro děti které do parku chodí každá má svůj byteček a společně sdílejí bazének a pěkný výbeh- a ty akce na zámečku zas tak často nejsou

0 0
možnosti
PK

Vždy jsem si myslel,že na Kladně kromě Poldovky a Jágra nic není,ale vidím jak jsem se mýlil, škoda,že tam ještě nemáte dobrej kynologickej cvičák,hned bych dorazil...:-)

0 0
možnosti
Foto

máme tu ale Jízdárnu a spoustu koní a skvělej Acquapark-ale než jsem se sem před třemi lety přistěhovala měla jsem o Kladně stejnou představu jako vy;-)

0 0
možnosti