Diskuse

Bludiště

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

VVVVR^R^R^R^R^ Pravdivý a krásný.

0 0
možnosti
Foto

Tak to je silný příběh a opravdu skvěle napsaný!R^

0 0
možnosti
Foto

Někdy to tak nevypadá, ale v podstatě Vám odjakživa držím palec...

1 0
možnosti
Foto

R^Zní to až příliš od srdce na to, aby šlo jen o fikci. Libu, nikdy není pozdě najít někoho, kdo není jen odrazem v zrcadle.

1 0
možnosti
VM

Ty nejapné poznámky o Madonně si mohla autorka odpustit. Nebo ať něco podobného radši píše o své vlastní mámě.

0 0
možnosti
Foto

to není nejapná poznámka v Itálii taková soška Madonny skutečně existuje a kněží ji každoročně ukazují jako zázrak stejně jako v Neapoli lebku svatého Januára který údajně o výjimečných svátcích krvácí

0 0
možnosti
RK

Jeden můj dobrý známý kdysi prováděl na Hradě skupinu sovětských turistů. Jeden z nich uviděl z okna věžičky na Petříně a ptal se (omlouvám se zastáncům azbuky, ale volím latinský přepis): "Što takoje?" Známý slovo bludiště tak často nepoužíval, tudíž ho neznal. Rychle zaimprovizoval - zabloudit se řeklo rusky zabludiť, tak prohlásil "Eto bludišče." Návštěvníci se probrali z letargie a jako polití živou vodou se ptali: Ostojaščije bludišče? I kakaja tam systěma?" To už dotyčný vůbec nic nechápal, proto pravil, že tam jsou zrcadla a chodby, kde se bloudí. Nadšení vystřídal bod mrazu a jeden zklamaný muž se uvolil sdělit: "Eto ně bludišče, i labyrint." Známému to pochopitelně nedalo, tak se vyptal jednoho rodilého Rusa, který mu sdělil, že je to něco ve smyslu veřejný dům, nevěstinec.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-Dtak to slyším poprvé-s dovolením to použiju v mé příští knížce o průvodcování-dík za inspiraci;-)R^

0 0
možnosti
Foto

díky a pěkný zbytek neděle:-)

0 0
možnosti
Foto

dík za návštěvu-měla jsem sice na dnešek připraveno něco o Palachovi ale nakonec jsem zvolila něco osobnějšího...pěkný zbytek neděle:-)

1 0
možnosti
LJ

Tak toto je pěkný literární počin. Karma!

1 0
možnosti
Foto

děkuju-nejen politikou a aktuálními tématy je člověk živ;-)

0 0
možnosti
PK

Kdysi, když měl švagr narozky, v únoru, plno sněhu a zima, vyjeli jsme na Petřín a v uzavřeném stánku vedle vchodu k rozhledně jsme rozbalili klobásky z termotašky....pro vlastní potřebu, bo nás bylo více. Okamžitě se vyrojila fronta turistů a tak jsem doslova rozdali co bylo pro naší skupinu. Pak jeden kamarád oblékl černé brýle vyňal slepeckou hůl a šel koupit lístky do bludiště ......což pani pokladní přivedlo do velkých rozpaků,tak jsem ho raději odmaskoval a užili jsme si to.;-D

0 0
možnosti
Foto

to byl vtipálek ten váš kamarád;-D;-D;-D

0 0
možnosti