Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Vážená paní, vzhledem k tomu, že jsem poměrně mladý člověk, mám za sebou, zaplaťpánbůh praxi u ČD v rámci učebního oboru, na kterým jsem, před několika mými studii, také chodil. Jsem skalním fanouškem železnice a každá tato "recenze" ve mě vzbuzuje dojem, že se stále a stále více úroveň samotného podniku ČD snižuje, což je defacto i pravdou. Jen, abych Vás trošku uvedl k pravdě, musíte mít na vědomí několik dosti závažných faktů. Jedním z nich je ten, že pokud se opravdu vozidlo "rozbije", musí dojít ke krizovému řešení, které, jak sama asi víte, někdy hold trvá trochu déle. Mrzí mne, že se k Vám nikdo nechoval podle představ, i já s klidným svědomím mohu říci, že za dobu mé praxi průvodčího jsem párkrát něco takového zažil. Nicméně, vciťte se do toho člověka, na kterého se den co den někdo třeba špatně tváří a nebo jednoduše snáší nadávky některých jiných cestujících. Ano, vím, že to není Vaše starost, že by se k vám měli chovat nonstop hezky, ale jen se sama sebe představte, jak odoláváte partě nepřizpůsobivých (sakra, to slovíčko se používá nějak často poslední dobou) cestujících, kteří Vám nadávají atd. a teď ještě přibude jedna taková starost v podobě té, co jste zažila. Ano, pan průvodčí Vás přece jen mohl trošku lépe informovat, ale druha věc je, že si asi stále neuvědomujete, že pod ČD již výpravčí (pokud se pletu, tak se omlouvám), již nespadají, tak proč opět čtu něco o souvislosti s ČD? Ano, hold se něco pokazilo, zůstala jste trčet v polích a bohužel nestihla to, co na co jste se asi těšila, ale pokud by se Vám rozbilo auto, myslím si, že jste v tom samém. Prosím, až příště budete psát jeden z Vašich blogů, prosím, zamyslete se také nad těmito záležitostmi :-)..

0 0
možnosti
LH

L36i95b35o74r 40H68a33d

18. 2. 2016 0:24

vážená paní je neskutečně hluboká dámská grmitálie.

1 0
možnosti
SH

Velmi vtipné, ze života, fakt jsem se pobavila. Já jsem propadla cestování vlakem před dvěma lety. Úžasné. Společenská záležitost, kancelář, restaurace, obývák v jednom. Pokud to tedy není motoráček, ale ten zase nabízí ta panoramata, že? A v závěru vždycky dojde i na tu zápletku!

0 0
možnosti
Foto

I93v29a46n 98M42a13r86e81k

16. 2. 2016 18:26

Jako bývalý fíra chodím každý den v pravidelném čase venčit psa na louku nad železniční tratí . Dlouhodobým sledováním jednoho osobního vlaku jsem zjistil , že pokud zcela vzácně a mimořádně jede včas tak je to zcela jistě nedopatřením či nějakým nedorozuměním , snad na to někdy přijdu co je toho příčinou ? ! 8-o

1 0
možnosti
Foto

Tak na zpoždění si nestěžuji. Ty vlaky jezdí poměrně na čas. Ale ta nádraží jsou na poblití. Velká nádraží jsou příšerná, špinavá a plesnivá a malá jsou zavřená, špinavá a bez WC.

2 0
možnosti
Foto

To víte, v dnešní době mobilních telefonů a internetu......Zřejmě průvodčí čekal na poštovního holuba, až přinese nějaké informace.

Je to ostuda ČD.

A kdybyste někdy jela vlakem k nám do ČB, tak radši vystupte o zastávku dříve. Nebo se Vám také dostane spoustu neuvěřitelných zážitků z budovy nádraží. WC počínaje, přes bezdomovce, špínu a venkovní opadanou omítkou konče.

2 1
možnosti
JS

My, co jezdíme často jsme zvyklí ;-) když jsem jela vlakem do Bratislavy na letiště, tak raději o den dřív ;-D

1 0
možnosti
VV

Dobrý den , taky už jsem jel vlakem v obou případech měl zpoždění .

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 674x
Miluji slunce, vodu a stromy, knihy, zvířata a povídání s přáteli. Psaní mě baví a nechci psát jenom pro šuplík.

Jsem spoluautorkou knihy Ve stínech za zrcadlem aneb O životě s psychózou, která vyšla v nakladatelství Triton.

Ráda bych pozvala čtenáře k dalšímu čtení na svoje stránky www.libusehorka.cz.

Seznam rubrik