Komedie o amnestii pokračuje.

Jak jinak nazvat žalobu kytaristy Jakla na okresního soudce JUDr. Kamila Kydalku.

Česká komedie, okolo amnestie pokračuje.

Je k neuvěření, že kytarista Jakl žaluje člověka za to, že si tento dovolil komentovat nejasné informace, které po amnestii po celou dobu z Hradu zaznívají. A to i ústy kytaristy Jakla.  Je k neuvěření, že ten kdo se na celé zpackané amnestii zřejmě i podílel, přechází do protiútoku a žaluje.

       Žaluje soudce Kydalka a to za slova, která prý kytaristu Jakla poškozují jako osobu. Dle mého názoru se kytarista Jakl znemožnil svým působením v lůně Klausově zcela sám a jeho výroky poslední doby jsou naprosto účelové a jen dokazují, že ať provedeme na Hradu cokoli, vždy si to tak nějak zdůvodníme.

Slova Václava Klause z jeho první volby 2003, kdy se tak trochu strefoval do Václava Havla jsou v zapomnění, nyní děláme amnestii my a o ostatní se národe, nestarej. Ta slova byla jistě mířena na amnestii Václava Havla a zněla asi takto: „Prezident nesmí zpochybňovat amnestii skrýváním důvodů a prezidentská kancelář nesmí argumentovat, že důvody nemusí uvádět.“ Kde jsou nyní tyto myšlenky pana Klause, kde byl Jakl, když takto Klaus prorokoval. Možná že zase mlátil do kytary a zrovna tohle neslyšel. Odpovědět na žádost o informacích ale dokázal ihned: „Kancelář prezidenta republiky posoudila vaši žádost o informace podle zákona o svobodném přístupu k informacím jako nedůvodnou. Jde o ústavní právo prezidenta republiky, které nemusí nikomu zdůvodňovat, a žádost se proto odkládá," píše Jakl.

Nyní žaluje soudce Kydalku s vysvětlením, že mu chce dopřát trochu té zábavy a pohled z pozice obviněného. (13:12, 18.02.2012 ČT24)

Myslím, že soudy by měly řešit závažnější případy, než pocit ublíženosti nějakého kytaristy, o kterém za rok nebude vědět nikdo nic. Jen ti zachránění tuneláři si jej jistě budou pamatovat, jako ti kteří ty tunely zaplatili a splakali nad spravedlností.

Jinak přeji úspěch u případného soudu panu soudci Kydalkovi, protože i já si myslím, že s amnestií to nebylo tak nějak košér….

Autor: Libor Synek | pondělí 18.2.2013 20:59 | karma článku: 19,45 | přečteno: 821x