Diskuse

Výsměch LIDEM

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Co můžeme dělat, když máme v republice deset procent troubů, kteří byli schopni Peake a její kolegy, přese všechny polopatické argumenty proti, volit? Sám jsem od října 2009 do května 2010 přesvědčoval několik registrovaných sympatizantů VV, aby je nevolili, protože se určitě spojí s ODS. Sám Topolánek řekl, že VV existují pouze proto, aby se po volbách spojili s ODS. Nic nebylo platné. Ti lidé teď brečí. Proto jsem se pesimista i do dalších voleb v červnu 2014.

0 0
možnosti
Foto

nejdřív si prosím zameťte před vlastním bruselským prahem vy kašpare, výsměch lidem je vaše práce v evropském parlamentu, kdy bez skrupulí hlasujete pro zákony, kterými odevzdáváte množství práv tohoto státu do rukou EU... styďte se!

0 2
možnosti
PS

Krátkozrakej článek a to nemluvě o diskuzi. Strana LIDEM má legitimitu už jen kvůli tomu, že program který jste zvolili dodržují a pouze se distancovali od svých kolegů. Nemluvě o tom, že sám Nečas zatápí Peak pod kotlem, Měli by rozvázat koaliční smlouvu.Jejich argument by ale mohl znít pro zajištění aspoň větší stability a pro prosazení aspoň některých bodů z programu. Promiňte ale Peak má aspoň jednu z nejrozumnějších argumentací, ale to byste si jí někdy musel poslechnout. Pak se dozvíte proč s čím souhlasí a s čím nesouhlasí.

0 3
možnosti
KS

A teď ještě tu o Červené Karkulce, jó? ;-DVV (od kterých se LIDEM odtrhly) snad měly v předvolebním programu církevní restituce, zvyšování DPH nebo méně peněz do školství???

4 0
možnosti
MC

Pane Roučku souhlasím, že strana Lidem je bez mandátu, členské základny i voličů, přesto všechno ani omylem nedosahuje zbytečnosti Bruselských pijavic, vymýšlečů zhovadělin a poklonkovačů vašehu typu.

0 2
možnosti
JR

Bez mandatu jsou vsechny strany v PS ;-)

1 0
možnosti
SN

:-)   Napsal jste to pěkně....Karolina Píková už je jen pro smích, nebo jen útrpný úsměšek, jak může člověk bažící po korytě hluboko klesnout! Absolutně bezzásadová osoba, hamižná, pro korunu se neštítící ničeho! A takoví lidé rozhodují o naší budoucnosti! Hrůza! !!

7 0
možnosti
KV

Ano. - Spíše než Výsměch LIDEM je to "VÝSMĚCH LIDEM"... (název strany i metod té bezzásadové kádrovačky Peake je takto NEJvýstižnější) !!

3 0
možnosti
Foto

Bolšáni vládnou krajům a Rouček má karmu div ne třicet. Že já na tom Taiwanu nezůstal.

6 5
možnosti
SN

:-)  Pane Růžičko ! Nekádrujeme blogera, hodnotíme obsah článku ! Rv Kdybyste na Taiwanu zůstal, svět a jeho vývoj by se nezastavil !  ;-O

6 0
možnosti
PK

P72a96v87e32l 28K76u97l77a

20. 11. 2012 10:33

A za koho byla v parlamentu Zubovová, když vám pomohla svrhnout Topolánkovu vládu? Vlastně já zapomněl, ona byla konstruktivní poslankyní :-/

7 5
možnosti
MK

Vy nevíte Pavle, že socialisté a komunisté mají nejkratší paměť na světě? :-)

5 4
možnosti
MC

Pane Roučku, měl byste raději upozorňovat na klepeta vašich straníků, kteří je ještě nedostali. Myslím si, že vaše strana má vyšší nabídku.

3 5
možnosti
JL

Celá česká politická scéna je stafáž, za kterou se rozkrádají veřejné finance, to je hlavní výsměch občanům tohoto státu...trvá už řadu let a podílí se na tom hlavní strany: viz privatizace MUS za Zemana a Grosse - zmizely miliardy a ticho po pěšině, pravicové ministry spravedlnosti, ministry vnitra ani BIS to nezaujalo..Proč asi? Protože s mafie rozdělily svá území a navzájem se kryjí???? O komičnosti české politiky svědčí i to, že "seriózní" politici kandidující na prezidentský úřad jako Fischer, Přem.Sobotka o Zemanovi nemluvě buď byli v KSČ, nebo VUMLili. To hovoří.:-/

1 1
možnosti
PJ

P33e32t74r 18J45a30n75s56k88y

20. 11. 2012 9:47

ne pana roucku.. je to vysmech nasi demokracii ktera takovato zverstva pripousti

5 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik