Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

26. 3. 2011 16:31
Hledám těch 5P souvisejících s kauzou ..... a nic

Ten první bod ano, ale ten zbytek je pouze neumělé okopávání kotníků vládnoucích stran. ..... A pokud si tady na blogu jen "neplácáte játra" a doopravdy neumíte zahraničním kolegům vysvětlit situaci kterou popisujete v bodě 5, tak to je mi vás líto.

0 0
možnosti
N

neuman

26. 3. 2011 14:18
Pravá podstata Promopra je níže

http://www.youtube.com/watch?v=2auqXWu_RnY

Šéf MMF vysvětluje a srovnává MMF a předsednictví EU, je to hanebnost a toto video si rychle prohlédněte, už jednou viselo a stáhli to, teď se objevilo znovu. Taková je pravda o prředsednictví EU, vy zloději zlodějs;-Oký!

0 0
možnosti
ZK

SID09

26. 3. 2011 16:03
Re: Pravá podstata Promopra je níže

!!R^

0 0
možnosti
KJ

zpetak

26. 3. 2011 11:35
No vidite.

Uz jen Vas clanek a reakce na nej ukazuje pravy stav veci. U Vas to neni snaha o vylepseni moralniho stavu ve state , od "odstrelovacu" CSSD v reakcich pod Vasim clankem jakbysmet. Jste vsichni uz vychovou od Vasich nejvyssich zlodeji.Jako zlodeji uvazujete a jiste se i v obcanskem zivote chovate. Proste svuj nemoralni kod, zazehnuty v nedavne historii , krmite ideologickou nenavisti. Mela by jit pryc ta ideologicka nenavist.A v ruku v ruce byste meli konecne konat.

0 0
možnosti
PS

P.S

25. 3. 2011 14:01
Realita

1) Pravá podstata jsou nějaké zákulisní hry kdo ví koho. Vondra to ve svém projevu naprosto přesně shrnul.

2) Copak jste slepý a nevidíte, kolik informací uniká z policie do novin?

3) Jakou kontrolní funkci? V tomhle je opozice naprosto bezzubá. Podívejte se na výsleky všech parlamentních vyšetřovacích komisí vytvořených na popud ČSSD - naprosto ŽÁDNÉ. Že koalice zabránila trapnému mediálnímu okopávání kotníků a poštěkávání "krakenů" z ČSSD je jenom dobře.

4) V právním státě, na který se odvoláváte, se nic nemůže zamést pod koberec, ne?

5) No a co - ČSSD zase řídí Parboubek s Bendou, když zařídili Sobotkovo zvolení a v novinách je také vidět víc Paroubek než Sobotka. :-) A to je to jen řadový poslanec, zatímco kalousek a Bárta jsou ministři.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

25. 3. 2011 11:05
Animozita? Prachy.

"osobní animozita členů vlády, kteří mají mezi sebou nevyřízené účty" - ne, to není osobní. Kalousek prostě potřebuje ministerstvo obrany. Ne že bych hájil Vondru, ale ten toho rozkradl méně, než Kalousek, a Kalousek se chystá na další fajn kšeft na MO. Proto musí Vondra pryč.

Nevím, co se stane, pokud si Vondra a ODS ministerstvo udrží. Ale vím zcela jistě, co se stane, pokud ho získá Kalousek, a ten ho chce strašně moc.

Kalousek už tady končí a nemá s tím problém, ale na cestu si ještě pro sebe a svoje kamarády vzít co největší přilepšení. Háva už se odstěhoval a uklízí po sobě, a TOP09 je a byl jednoúčelový slepenec na reinstalaci pana Kalouska u penězovodů. Nikdy nebyla míněna jako seriózni strana. Už jen ten název odvozený od roku jejího vzniku o něčem svědčí.

0 0
možnosti
MV-V2

Multikultůra vítězná - verze 2

25. 3. 2011 9:29
milej Roučku, měl by ses radši starat o svojí

stranu, a můžeš začít tím, že svému kolegovi z ČSSD vysvětlíš, že se neparkuje na místě pro invalidy. Odborářskýmu zmetkovi můžeš vysvětlit, že je tam za ČR a tudíž by za ní mohl i občas zvednout tu svou lenivou pazouru.

Rv

0 0
možnosti
JD

pedr64

25. 3. 2011 9:41
Re: milej Roučku, měl by ses radši starat o svojí

a hlavně Bendovi vysvětlit, jak se nakupuje lékařské vybavení

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

25. 3. 2011 9:21
Karma

R^

0 0
možnosti