Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

RvSoudruhu Roučku k rozhodnutí lze použít jediného prostředku, a to ekonomického. Tedy předseda vlády p.Rusnok se zachoval vůči občanům poctivě, čímž mi mile překvapil a opravdu jsem to od něho ani nečekal. Ostatní aspekty spoluodpovědnosti nelze přenést na společnost broučku Roučku. Vaše včerejší divadlo populismu v ČT byl propadák svobodné demokracie. Takoví nenasytní socialisté, které Vy představujete nadělají mladé generaci pouze samé dluhy, a proto by jim to měla spočítat hlavně mladá dnešní generace v předčasných volbách, kdy se již třesete na další kouzelné populistické kousky bez odpovědného rozhodování.

1 0
možnosti
OP

Pane Roučku, sledovala jsem vás včera večer na ČT24.Měl jste plná ústa evropských dotací a řečí o tom, že vláda je povinná pomoci Dolu Paskov. Je to soukromá firma!! Mému zaměstnavateli se také daří špatně, jako mnoha jiným ve stavebnictví a asi nás několik propustí. Žádám vás proto, abyste mu zajistil eurodotaci  aby se nezhoršila ž tak vysoká nezaměstnanost na Hodonínsku!;-D

7 0
možnosti
LM

Hlavně nechtějte po soudruhovi Roučkovi něco konkrétního, jinak slíbit vám umí vše a mluví opravdu už jako profesionál z Brusele.

8 0
možnosti
SB

Pane Roučku, za pár týdnů tady bude vláda ČSSD a já jsem velice zvědav, jak si s tím poradí ona. A jsem velice zvědav, co o tom budete psát potom Vy. Vsadím se, že nic. Nečinnost této vlády kritizujete, nečinnost příští vlády přejdete mlčením. Ale ono se v tom nic dělat nedá.

8 0
možnosti
PM

Příští vláda ČSSD zvedne daně a zavede reg. pokladny - a bude ráj na zemi i Ostravsku

6 0
možnosti
MP

Soudruhu Roučku, kde jste byl, když propouštěly textilky tisíce zaměstnanců? Jak komunista uvažuje-já jsem horník, kdo je víc? Jste-li ochoten koupit veškeré uhlí, co horníci vytěží, pak mohou kutat dál. Proč by měl stát z našich daní dotovat firmu, produkující tovar, o nějž není zájem?!? Nejspravedlivější by bylo, kdyby nakoupili uhlí za v la s t n í  peníze všichni členové ČSSD, a ne z daní. Přerozdělovat z cizích peněz, to se to rozdává...

8 0
možnosti
LS

Já nevím... Místo toho, aby byl potichu zavrtaný v unijních strukturách, užíval si královských prebend a byl rád, že o něm nikdo neví, přijde Rouček vždycky s nějakým podobným moudrem, kterým na sebe upozorňuje.

6 0
možnosti

Pane Roučku. Když Jana Bobošíková interpelovala v Evropském parlamentu kvůli nedovolené podpoře, které se dostalo vlastníkům OKD při privatizaci v roce 2004, tak jste se k ní odmítl připojit. A teď se bijete v prsa, jak bojujete za horníky? Jste směšný! Krizi v těžbě uhlí má zaplatit vláda? Ale z čeho? Z peněz nás všech? Nejprve jste nás všechny okradli a teď ještě máme Vaši zlodějinu miliardářovi Bakalovi platit podruhé?

7 0
možnosti
VH

1. Vy jste hlasoval jako poslanec pro vládu Grosse, že. Nějak se o tom ve svém pamfletku nezmiňujete.

2.  Píšete vy o nějakém řešení, nebo jen kecáte?  Pokud jsem z vašeho neuspořádaného vyjádření vyrozuměl, přispívá EU na rekvalifikaci.  Není mnoho stran, které by tuto možnost zavrhovali. Tak proti čemu bojujete?

3. Faktům, která předkládají vlastníci dolů věřit nemusíte.  Je totiž jejich výhradním právem rozhodnout, zda svůj podnik chtějí provozovat či nikoliv. I kdyby měli desítky miliard "ve štrozoku" a důl vydělával majland.

3 0
možnosti
JD

vláda nemá co přijímat nějaká extra řešení....je to diskriminační vůči jiným nezaměstnaným, kteří se dostanou do podobné situace. To by snad politik, který bojuje proti jakékoliv diskriminaci, měl ctít.

6 0
možnosti
VH

Pan Rouček bojuje proti jakékoliv diskriminaci? Ale jděte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik