Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Glock Mark XXVI

24. 9. 2012 9:23
Rouček je nejhorší žvanil od dob Pepy Geblse

Admine, jen to tady nech, podle autora je to přece čisté prohlášení, žádná urážka.

Stejně tak můžeme napsat, že ČSSD je nejhorší od časů spolku vrahů z Revolučních gard z roku 1945. Že tito nemají s těmi prvními nic společného? Ale mají, podle historiků mezi revoličními gardisty bylo mnoho tehdejších socanů a komunistů.

Pana autora nejde invektivami urazit....

0 0
možnosti

pydloun23

23. 9. 2012 9:37
Nesmysl,

soudíte dnešní hloupou optikou celé Evropy - optikou snědeného krámu. Až příští roky dají odpověď... Absolutně ignorujete ve svých "studiích" (socialisti + odbory + komunisti??? = jeden subjekt) skutečnost, že dnešní dluhy je již prakticky nemožné splatit. Jak asi budou žít na stará kolena dnešní mladí, když nám Evropa tak stárne? Ten váš moloch narůstá do obludných rozměrů. Místo financování rozumného sociálního státu s odpovědností vlastního jedince dnes financujete rozrůstající se chobotnici státní správy a místo potřebných nepřizpůsobivé... zachraňujete za každou cenu nezodpovědné (státy i jedince). Nečes, Kalousek - ale ani jejich nástupci Sobotka, Hašek na tom nic nezmění... Takže, pane europoslanče, nevysvětlujte dnes tady na blogu - vysvětlete za deset let Vašim dětem. I když, Vás tohle asi trápit nebude...

5 0
možnosti

suzuki

23. 9. 2012 9:42
Re: Nesmysl,

Tak, tak, Rouček, mazaj zpátky do Brusele, zatáhnou záclonky a hrajou dál hry na sociální stát a evropskou federaci. Snad, než to krachne, nahospodařej tolik, aby těm svejm dětem nemuseli nic vysvětlovat, ale asi budou muset...

1 0
možnosti

rezjir rezjir

23. 9. 2012 9:33
V žádném případě

nelze považovat Zavadilův výrok za nešťastný, v každém případě ne z ekonomického a sociálního pohledu, ale i z politického je ho možné dobře vyargumentovat. Nečasovi je zkrátka nutné nastavit zrcadlo, a i tom případě, že je křivé. Aby ten nejtlustší předseda vlády po r. 1945 měl jasno v tom, jak si ho občaní považují. Leda tak metyláči.

4 0
možnosti

Glock Mark XXVI

24. 9. 2012 9:25
Re: V žádném případě

V tom případě je už načase začít s procesem prodi "ideologickému centru" ... a kdo by mohl být tím Slánským, Londonem a spol.? Hlasuji pro Bohuslava Sobotku a Miroslava Ransdorfa.

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik