Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

vena65

3. 12. 2009 18:05
No já nevím,

co myslíte, proč se údajně ozývají hlasy požadující diskriminaci muslimské víry. A proč ne třeba katolické nebo jiné. Co myslíte? Mně to ale přijde, že moc nemyslíte.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

3. 12. 2009 17:15
Asi jsem blbej, ale vysvětlete mi jednu věc.

Když většina obyvatel jednoho státu jasně řekne, že si minarety na svém území nepřeje,proč je to podle Vás nedemokratické a pošlapává to něčí práva? Demokracie znamená, že menšina se přizpůsobí většině a pokud chtějí muslimové praktikovat víru, ať odejdou do své domoviny. Tam jim nikdo v tomto bránit nebude Jenom by mě zajímalo,kolik křesťanských kostelů je v ,muslimských zemích a kolik je v Evropě minaretů. Zkuste to porovnat a pak neco piště o potlačování práv muslimů.

0 0
možnosti
JN

madqwert

3. 12. 2009 18:45
Re: Asi jsem blbej, ale vysvětlete mi jednu věc.

demokracie je vlada vetsiny a ochrana mensiny a ne ze podle toho, kdo vyhraje volby, se rozhodne o tom, jakou bude kdo vyznavat viru ;-D

0 0
možnosti
GB-

Glock bez -e

3. 12. 2009 14:23
áááááá

Pravicový populismus vadí? A ten zleva ne? Který? No ten o 13-tých důchodech, "o těch, kteří krizi nezavinili a nesmí na ni doplácet", ....???

.

Pane Roučku, vytrhěte "břevno z oka svého", buďte tak laskav. Švýcaři rozhodli o architektuře, ne o lidských právech. Prostě nemají rádi vysoké věže - minarety, proti samotným mešitám nic nemají.

.

Nebo je podmínkou pro vstup poslance do EP provedení částečné lobotomie ? 8-o8-o8-o Pamatujte, co řekl Votaire.

0 0
možnosti
GB-

Glock bez -e

3. 12. 2009 14:31
Re: áááááá

P.S. Jinak ty "hospodářské kruhy" se postavily "proti" kvůli jedné věci - kvůli vkladům a investicím z arabského světa. Arabové totiž Švýcarsko přímo zbožňují - tedy zbožňují jejich banky.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

3. 12. 2009 13:42
?!

"PRAVICOVÍ POPULISTÉ" ...Bože, jak miluji blb*ce;-D

0 0
možnosti
OR

Ježkovy_voči

3. 12. 2009 13:16
Minarety?

Zajimalo by me, proc se vlastne hlasovalo o stavbe minaretu, kdyz bylo receno, ze ve Svycarsku je cca 200 mesit a jen 4 minarety. Navic nejsou funkcni (to znamena verici nejsou z minaretu svolavani). Jinak takove bydleni pobliz minaretu (tech funkcnich jako treba v Jeruzaleme) muze byt poradne nervy drasajici. Asi jako bydlet na magistrale. Navic to rvani (svolavani k modlitbe) je evidentne pousteno na plny pecky prave proto, ze se jedna o smisene (nabozensky) prostredi. Staci se trefit do casu muslimske modlitby napr. u Zdi narku. Hruza!

0 0
možnosti
JN

madqwert

3. 12. 2009 14:48
Re: Minarety?

proc? to nema zadny duvod, je to jen populismus ;-D

0 0
možnosti
JP

johnpeters

3. 12. 2009 12:47
Pane Roucku,

kdyz jste v tom Bruselu,ja se povazuju za fasistu,nemohl byste mi,prosim,zaridit me pravo mensiny na jinakost?A nebo uz v Cechach,aspon v kruzich mocenskych,uz fasiste nejsou mensina?!Dle zpusobu vladnutitotiz zacinam o tomto uvazovat..Apropo,mam dojem,hranicici s jistotou,ze fasistu je v EU daleko,daleko vic,nez muslimu.A taky se tam vic hodi,to je holt dane historii.Tak se o to,chlape,zasadte!

0 0
možnosti
FP

forhend

3. 12. 2009 12:46
Pan europoslanec jenom potvrzuje to, že čím

vyšší politik, tím je více odtržen od prosté reality života...:-/ Slezte někdy mezi tu lůzu, které vládnete, pane europoslanče.

0 0
možnosti
B

bilyhavran

3. 12. 2009 12:09
Skutečně pravicoví???

Vážený pane,

ve Vašem článku jste několikrát napadl "pravicové" populisty. Pokud zcela odhlédnu od spojení těchto dvou slov (které je dle mě logický protimluv), a zaměřím se pouze na slovo "pravicoví", tak první co mě k tomu napadlo je následující: Sám jste napsal, že uskutečnění výsledků referenda ve Švýcarsku zabránily hospodářské kruhy a liberálové. Ptám se Vás tedy - jak můžeme označit "hospodářské kruhy a liberály"??? Je to pravice nebo levice???  Myslím, že liberalismus a spojení s hospodářskými kruhy je vlastní pravici.

Ono vůbec je na pováženou, jak politici levice označují neonacisty a podobné radikály za pravicové. Snad se shodneme, že neonacismus se hlásí k odkazu nacismu, což není nic jiného než nacionální socialismus. Hitler, Goebels a další byli socialisté (NSDAP-Německá národně socialistická dělnická strana). 

0 0
možnosti
B

bilyhavran

3. 12. 2009 12:12
Re: Skutečně pravicoví??? - pokračování

Příkladem z našich poměrů je Dělnická strana, všemi levičáky označovaná za pravicově extremistickou. Pokud se podíváme např. do Španělska, tak v současnosti nejvýznamnější španělskou politickou stranou je Partido Socialista Obrero Español (PSOE,českým názvem Španělská socialistická dělnická strana). Mimochodem, v roce 2008 získala tato strana ve Španělsku více než 43 procent. Myslím, že nikdo

tuto socialistickou dělnickou stranu za pravicovou neoznačuje. Je to strana levicová, stejně jako Dělnická strana v ČR.

Tím nijak nechci spojovat a nespojuji demokratickou levici s extrémní levicí. Jen požaduji, aby věci byly nazývány pravými jmény a ohrazuji se proti zneužívání lživého označení levicových radikálů a extremistů "pravičáky", jak jste to ve svém článku několikrát předvedl.

0 0
možnosti
D

dutina

3. 12. 2009 11:50
ČSSD se spolu s komunisty

stalo levicovými populisty a bylo by vhodné vás takto pojmenovat i v EU parlamentu.

0 0
možnosti
A

AugustusTiberius

3. 12. 2009 11:47
Paneboze a tohleto nas prezentuje v EU!

8-o8-o8-o

0 0
možnosti