Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

22. 5. 2010 10:16
Zajímavý článek

to bych do Vás, p.Roučku, nikdy neřekl

0 0
možnosti
P

potřetí

22. 5. 2010 12:13
Re: Zajímavý článek

A co politikaření na způsob politiky ?;-D

0 0
možnosti
MV

Martin V

22. 5. 2010 8:40
A nemohl bych si o tom rozhodovat sám?

A nemohl bych si o tom rozhodovat sám? Od Vás jako poslanců by mi stačilo, že to musí být napsáno na obalu, naštěstí jsem svéprávný a umím číst a třeba to jednou koupím a zjistím, že i když to vypadá jak šunka, tak to jako šunka nechutná a příště se tomu obloukem vyhnu.R^

0 0
možnosti
ML

marlow

22. 5. 2010 8:52
Re: A nemohl bych si o tom rozhodovat sám?

O tom je prave rec - ted se o tech aditivech nikde nedozvite. Aby jste se mohl rozhodnout jestli chcete jist maso slepene trombinem nebo ne, musite nejprve vedet ktere to je.

0 0
možnosti
FK

manilaman

22. 5. 2010 1:54
Zarny priklad socialniho statu

Evropa je cela socialisticka a tim padem si vlady mysli, ze ony vedi mnohem lepe co je pro nas dobre a co neni a vedi to lepe nez my sami. To je vrchol hajzlovstvi, nic vic. Jina forma komunistu. Zacne to sunkou a koncit to nebude nikdy. Seberou vsem vlastni rozhodovani, podnikum nakladou podminky nesplnitelne, zhorsi vyrobni naklady, odradi mnohe od podnikani a nakonec budou lidi jist travu na zahrade. Hovada a nic vic nez hovada.

Lepeni sunky je zname asi od dob, co na to prisli ze se da lepit. Ja vlastnim malou vyrobnu se sunkou, salamy, klobasami a pod. Pouzivam rovnez chemicke pojidla a davkovani podle doporuceni vyrobce. Pouzivaji to v celem svete, ale v Evrope se najednou rozhodli ze to za lidi vyresi. Jednolity sval sunky je tezko najit, ne kazde prase si necha narust obrovsky sval a podle me zkusenosti se vetsich prumeru sunky neda bez pojidel dosahnout, ale to me na stesti netrapi. Mne nikdo nerika jak to mam delat.

0 0
možnosti
ML

marlow

22. 5. 2010 8:55
Re: Zarny priklad socialniho statu

Ja jsem za tyto regule EU nesmirne vdecny. Ja chci vedet jestli v kelimku s nazvem jogurt je opravdu jogurt nebo smes vody, skrobu rostlinnych tuku a chemickych aditiv. Ja sunku obcas taky jim, ale obecne se redsi chemikaliim vyhybam a jsem EU vdecny za to ze mi dava tu moznost.

0 0
možnosti
3

3_130_202_135

22. 5. 2010 0:06
Komický bojovfník za pravdu

z české politické strany, která si pro své předvolební billboardy půjčuje obrázky alpské krajiny a najímá dánské figuranty ;-D

A pane "poslanče", nebudete v EP řešit i správnou konzistenci ztrávené potravy, kterou Evropan bude jíst podle vašich předpisů a závazných doporučení?

0 0
možnosti
MK

sarumánek

21. 5. 2010 23:09
spolek klaunů

Evropská měna se téměř hroutí, vše nasvědčuje tomu, že stojíme na prahu velké unijní krize a pánové europoslanci se shodnou akorát tak na směrnicích o kvalitě složení šunky. Pak přijdou na řadu možná zákusky (ty bych z hlediska vlivu na zdraví zakázal úplně, jsou horší než levná "lepená" šunka), omáčky, knedlíky, polévky, koření. A v závěru snad i zákony o tom, jaký má být můj denní jídelníček, abych neškodil svému zdraví. A nejen jídelníček - i celkový způsob života: vždyť když nebudu každé ráno cvičit a budu se často opíjet, uškodí mi to nepochybně více než nějaký lepený salám. Vítej živote nalinkovaný všemocným systémem, vítej Orwelle! 

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik