Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jofa

16. 3. 2010 10:55
Roučku,

Roučku , tys to tedy dopracoval ...Rv

0 0
možnosti
T

tromi

16. 3. 2010 8:20
tak arogantně a povýšeně jak se židi chovají dnes

se chovali vždy, ale v méně pokryteckých dobách dostali občas po držce a byl zase chvíli klid

0 0
možnosti
AOD

angel of death

16. 3. 2010 10:01
Re: tak arogantně a povýšeně jak se židi chovají dnes

Nevim,co je komu porad do nejakych cizich zemi.Starejte se radsi,aby jste meli poradek u sebe doma.Mate tu dost problemu s ciganama a podobnou verbezi.Nejaci Zidi vas nemusi zajimat.

0 0
možnosti
V

vitass51

16. 3. 2010 7:55
to je opravdu neuveritelne

jaky blabol muze vyplodit akademicky vzdelany reprezentant CR v EU. zda se, ze nejaka historicka fakta ho vubec nezajimaji, notabene mozna o nich ani nevi. jestli tento pan ma byti zastupcem republiky nekde v bruselu toz tedy potes pambu!!

0 0
možnosti
JS

Montu

16. 3. 2010 1:03
Pane Roucku, vzpamatujte se!

Pane Roucku, nevim, jestli jste uz natolik poznamenam pobytek v Bruselu, ze nejste schopny realneho uvazovani. Po precteni Vaseho clanku se tak, bohuzel, domnivam. Poprosil bych Vas, abyste mi odpovedel na tyto otazky a teprve potom pokracoval v obvinovani Izraele:

1. Jak jiste vite, Izrael se pod Arielem Saronem plne stahl z Gazy, kterou predal Palestincum. Veskere osady v Gaze byly zruseny a osadnici nasilim odsunuti do Izraele, pricemz drtvie etsina infrastruktury byla ponechama na miste. Co se s Gazou stalo pote? Promenila se v pekelnou zonu, odkud na Izrael dopadaji rakety.

2. Jak jiste vite, Jeruzalem se dostal pod plnou kontrolu Izraele po vyhranne sestidenni valce. Kdo ji vyprovokoval a prohral jiste vite. Jiste vite, ze Izrael povazuje Jeruzalem za nedelitelne hlavni mesto a nikdy se ho nevzda. Proc nepripomente syrskou okupaci vychodniho Jeruzalema predtim?

3. Jakykoliv ustupek Izraele jakozto silnejsiho si Palestinci vylozi jako jeho slabost. Co radite na toto?

0 0
možnosti
JS

Montu

16. 3. 2010 1:10
Re: Pane Roucku, vzpamatujte se! (upresneni)

Vychodni Jeruzalem samozrejme okupovalo Jordansko a ne Syrie, omlouvam se za nepresnost.

0 0
možnosti
K

Kozlík_

16. 3. 2010 0:49
Paroubek úspěšně provedl bolševizaci strany

Kdysi to provedl Gottwald. "Ujal" se vedení komunistické strany, tu přivedl do naprosté závislosti na Rusku. Šlo o organizaci zcela řízenou z Moskvy, od r. 1929. Předtím tu jistě kontakty byly, ale šlo o dobrovolné napojení a českou organizaci. Pak to byla bolševická pátá kolona v našem státě.

Nejde jen o zlo marxismu či komunismu. Neméně šlo o zlo, když někdo funguje jako spojenec nepřátelské mocnosti. Tj země, která naši zemi okupovala 40 let (vojensky sice jen 20 let, ale řídili tu vše i předtím). Dnes na nás míří jejich rakety. Paroubek neoprašuje marxismus, ale nové či staronové azimuty. Znovu být řízen z Moskvy, prosazovat Putinovu zahraniční politiku. Vyznávat společné přátele i nepřátele v zahraniční politice.

Za Zemana, to šlo o sociální demokracii, ale demokratickou stranu, nenapojenou na  řízení KGB či kominternu. Zeman se na adresu Palestinců vyjádřil, že s teroristy se nevyjednává, teroristé se střílí. Dnes už opět jsou Izraelci nepřátelé? A Palestinci nejelepší přátelé?

0 0
možnosti
K

Kozlík_

16. 3. 2010 0:53
Re: Paroubek úspěšně provedl bolševizaci strany

Palestinci, to je ztělesnění nenávisti, v tom předčí komunisty, kterým stačilo vládnout. Když zabíjeli, tak ne sadisticky pro potěšení, ale jen se chtěli zbavit lidí, co byli v cestě. Chladně, bez citu a ohledu, ale žádné nadšení ze zabíjení. To měl Mengele, starý Grebeníček - a Palestinští "bojovníci". Když nemají vnějšího nepřítele, tak se ve své nenávisti i vraždí mezi sebou. Dětské štíty, desetileté kluky poslat jako "mučedníky" s bombou do izraelského autobusu - nemají rádi ani své nejbližší, jediný princip je fanatická nenávist.

Sociální demokracie by měla změnit jméno. Už dávno není demokratickou stranou. A měli by se otevřeně spojit s komunisty, protože zcela v jejich režii Paroubek jedná. Na lidi ze své strany kašle, poslouchá ovšem české komunisty a ruskou KGB, s Putinem v čele.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

15. 3. 2010 23:18
Oranžový mozek asi nemyslí zdravě..

, protože Obama to má spočítaný. Izrael má silnou lobby v USA a tenhle šašek si neuvědomuje, že co jednou v Izraeli zkazí...třikrát se mu vrátí.;-DRv[>-]

0 0
možnosti
B

Busák

16. 3. 2010 0:31
Re: Oranžový mozek asi nemyslí zdravě..

A tohle nás prosím reprezentuje v EU.

No potěš koště...

0 0
možnosti
DN

Englishman

15. 3. 2010 23:04
Izrael nabídnul ruku

a úplně vyklidil Gazu. A z Gazy se stalo nástupní území extrémistické teokracie, jejímž deklamovaným cílem je Izrael zničit. Nelze očekávat, že Izrael bude nabízet další ústupky. V "mírovém procesu" Izrael nedostal absolutně nic - veškeré zisky jsou na straně Palestinců.EURv

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik