Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Montu

6. 9. 2012 23:08
Osobni zkusenost s restituci

Pane Roucku, stat nasi rodine znarodnil, rozumej ukradl, prosperujici tovarnu. Muj deda stravil za to, ze daval praci 50 lidem tri roky po navratu z Osvetimi dalsich 10 let v kamenolomu, aby odcinil svuj hrich, ze vyrabel luxusni damskou obuv. Za 40 let hospodareni statu byl veskery rodinny majetek rozkraden a co rozkrast neslo, bylo alespon zniceno. V roce 1991 jsme dostali trosky budov zpet. 20 let se snazime vse zachranit a diky neutuchajici praci se nam to nastesti dari. Milerad Vam poskytnu fotografie stavu "pred" a "po". Zde jasne vidite srovnani hospodareni statu a opravneneho vlastnika. Kdyz mate k veci vztah a vite, proc ji mate a k cemu Vam slouzi, utrhnete si radeji od pusy, nez abyste ji nechal znicit. Pokud napadate restituce, jen schvalujete zlodejinu. To je bez jakekoliv ideologicke nalepky odporne v jakekoliv dobe. Pokud mate zajem, napiste mi na montu1@seznam.cz.

0 0
možnosti
PK

bakules

6. 9. 2012 14:28
jen pište autore

jen houšt alespon v té době nebudete škodit naší zemi.Věřím že se jednou dočkám soudu s  Falbrem a Roučkem za kolaboraci a vlastizradu.[>-]Rv

0 0
možnosti
NW

NobodyWasHere

2. 9. 2012 11:20
Vážení diskutující,

není mi jasné, proč se tady dělíte na pravičáky a levičáky podle sympatií ke stávajícím českým politickým stranám. To jsou totiž nikoli strany, ale pravé mafiánské famiglie a liší se pouze rétorikou - kradou však úplně stejně a úplně všechny. To, že se občas trefí do pravdy (jako dnes pan europoslanec) na tom nic nemění. Prostěa jednoduše nevolme nikoho a žádnou partaj, v níž jsou stávající i recyklovaní zloději zalezlí. To je jediná schůdná možnost, další je již pouze ozbrojený převrat - a po něm se obvykle k moci dostane opět mafie.

1 0
možnosti

muž s koženou brašnou

2. 9. 2012 11:02
Krásný příklad toho, že když si někdo drží bradičku, vypadá

děsně moudře.

1 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

2. 9. 2012 9:29
Velmi dobře napsané

- o čemž svědčí i to, že většina odpůrců v diskusi se místo věcných argumentů vzmohla jen na slaboduché urážky autora. Pane Roučku, nenechte se odradit a pište dál. R^

3 0
možnosti
JAP

Culeto

2. 9. 2012 11:39
Re: Velmi dobře napsané

No vidíte Harry a já bych zrovna napsal:,, že většina odpůrců v diskusi se místo argumentů vzmohla... " Když už jsme u té gramatiky, která Vás tak trápí, ale je mi to šumák, narozdíl od toho, že tu někdo kádruje myšlenky podle toho, kdy ,kdo ,co dělal. Nehledě na to, že místo toho, aby hájil zájmy lidí, kteří ho zvolili do nějaké instituce, tak hájí zájmy instituce, do které byl zvolen.

0 0
možnosti
VN

naroznej

2. 9. 2012 8:41
Dle mého názoru je spíše chybou to ,

že se politici radami NERVu moc neřídí. Když čtu nějaké vyjádření členů této organizace , většinou jde o moudré názory (třeba pan Sedláček). Bohužel většina toho přijde vniveč a realizují se představy a názory kmotrů.

Jinak..co se týče církevních restitucí a pana Schwarze. Já si myslím totéž. Majetek , který církev dostane je velmi zanedbaný. Tudíž bude snaha jej dát do pořádku..takže velký balík práce pro stavební firmy (které jsou současnou recesí postiženy nejvíce) . Dále..pokud církev nebude po státu v budoucnosti nic chtít..pak zcela nepochybně na tom tento stát vydělá.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

2. 9. 2012 9:26
Re: Dle mého názoru je spíše chybou to ,

Tak zrovna pana ekonoma Sedláčka já osobně za moudrého nepovažuji. :-)

0 0
možnosti
JAP

Culeto

2. 9. 2012 8:30
Pane Roučku

tento Váš blog je dokladem toho, jakým člověkem jste ,nenašel jsem v něm jeden jedinný argument, který by dokladoval mýlku pan Mejstříka, jen se jako typický srab utíkáte od argumentace ad rem k argumentaci ad personam.Podle mého toto je běžné na dětských pískovištích, ale v pozdějším věku je to známka slabého intelektu a nevyzrálé osoby.

2 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

2. 9. 2012 9:24
Re: Pane Roučku

Za známku slabého intelektu a nevyzrálé osoby já naopak považuji to, když někdo není schopen psát bez gramatických a typografických chyb. ;-)

0 0
možnosti
MS

miguels

1. 9. 2012 22:04
Proletáři

K tomuhle soudruhovi se krásně hodí hláška: "Proletáři všech zemí, vyližte si pr.d.e.l...;-€"

3 0
možnosti
T

tom1969

1. 9. 2012 21:31
zdravím

Nějak jsem nepochopil tu vaši emigraci v roce 1977. Pokud jste dnes zastancem sociální demokracie, pak mi řekněte rozdíl mezi KSČ nebo KSČM vaší stranou. Zeptám se vás jako člověka který vydělal v posledních letech velké peníze a má sociální cítění - komu jste v posledních letech ze svých peněz pomohl a kolik jste dal na charitu. Děkuji

1 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

1. 9. 2012 21:39
Re: zdravím

To je legrační, já zase nevidím rozdíl mezi KSČ (totalitní stranou páchající zločiny proti lidskosti) a ODS a TOP či Svobodnými. Podobná těmto stranám je i NSDAP nebo cokoliv co přimotám jako urážku bez sebemenší logiky.

6 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

1. 9. 2012 21:01
Jedno je potěšitelné

pravičáci se nezmohli na nic jiného než na urážení autora nebo blekotání o tom, kde kdo bije černochy :) Konec konců český pravičák to je efekt čtyřiceti let komunismu, proto tak lehce sklouzává do argumentace stylu Urválka nebo Kojzara.

9 0
možnosti
JM

nepohodlný energetik

1. 9. 2012 21:41
Nejsem pravičák, leč dostatečně urazit "autora" nelze...

Neexistuje dostatečně razantní poslání až TAM ....PEHE, Baroch ....Zeman se kdysi vyjádřil ve smyslu "novinářské žumpy" a měl plnou pravdu...ač tento autor není novinářem, jeho argumentace s převracením faktů jej do této skupiny řadí s naprosto zřejmým náskokem....

1 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1832x
Narozen 1954 v Kladně, v roce 1977 emigroval z politických důvodů do Rakouska. 1984 doktorát z politologie a sociologie na Vídeňské univerzitě.
1988-1991 redaktor Hlasu Ameriky ve Washingtonu. Je členem obnovené ČSSD od r. 1990. Mluvčí vlády ČR v letech 1998 - 2002, poté zvolen poslancem parlamentu ČR. Od r. 2004 je členem Evropského parlamentu, kde působí v Zahraničním výboru. V lednu 2012 byl zvolen místopředsedou Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP. Dlouhodobě se věnuje otázkám mezinárodní a evropské politiky.

Seznam rubrik