Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OR

oskie98

3. 9. 2010 9:15
Kdo je kdo

Autor míchá dohromady Izraelské Araby (kteří jsou občany a voliči Izraele) a palestinské Araby, kteří občany Izraele nejsou. Jakkoliv si izraelští Arabové na Izrael stěžují, mají se v Izraeli velmi dobře, a i když by vznikl nějaký státní útvar (tzv.) Palestinců, stejně zůstanou v Izraeli a ke svým arabským soukmenovcům pod vládou Fatahu či Hamasu se nepohrnou ... to mluví za vše.

0 0
možnosti
L

lombardie

2. 9. 2010 23:49
Pan Rouček řeší problémy jiných,

zatím však bruselští soudruzi pracují na stejné demografické bombě, přímo u nás v Evropě!RvRv

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zahranicni-politika/170303.aspx

0 0
možnosti
5

590130

2. 9. 2010 22:23
Pokud bude

EU, jejíhož parlamentu jste místopředsedou, dál nepříčetně financovat tzv. Palestince, bude čas hrát v jejich prospěch. Horší (pokud jde o nás) je to, že Vaší zásluhou hraje čas i proti Evropanům, a to z podobného důvodu.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

2. 9. 2010 21:57
Jo, čas hraje

opravdu ve prospěch Palestinců - protože jim tu legraci EU a USA platí! Kdybychom se na ně konečně vykašlali a přestali se navážet do Izraele, když se brání, měli by do roka po ptákách. U nás taky "čas hraje ve prospěch Romů" - pokud jim budeme platit existenci i rozmnožování, proč ne? Naštěstí jsem dost starej na to, abych si s budoucností Evropy a Ameriky nemusel lámat hlavu. Modlím se ale za návrat přirozeného řádu a konec sebevražedného pseudohumanismu a sebemrskačství.

0 0
možnosti
L

lombardie

2. 9. 2010 23:52
Re: Jo, čas hraje

Čím více se bude stávat EUrosvaz islamokratičtějším a integrovanějším do Afriky, na Střední a Blízký východ, tím více bude podporovat terorismus  proti civilizovanému světu - kam však sám již patřit nebude!

0 0
možnosti
N

nesher

2. 9. 2010 21:39
opět omyl

Izrael přiznává stejná práva všem svým občanům, tedy i Arabům, v Izraeli jich žije cca 1 mil. To, co Vy bůhvíproč nazýváte Palestinci, nejsou občané Izraele. Tedy jejich porodnost může být Izraeli ukradená. Oni totiž v Izraeli nevolí. Ti lidé jsou, přesto, že si to zarytě odmítají přiznat, na Izraeli životně závislí, bez státu Izrael pomřou hlady. Jejich arabští krajené totiž o své palestinské bratry nestojí a moc dobře vědí proč. Např. Egypt hlídá hranici s Gazou snad ještě přísněji než IDF. Jordánsko je blahem bez sebe, že se Západního břehu zbavilo, ještě si moc dobře pamatuje jak se jim palestinští Arabové odměňovali atentáty na krále, pokusy o převrat a občanskou válku. Černé září, říká vám to něco? Asi těžko. A co se jim nepovedlo v Jordánsku (díky kvalitám jordánské armády), to ci nahradili v Libanonu.:-P

0 0
možnosti