- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vy mi zase davate zabrat....Broskvicka na jesterce, ja temer nevidim pro smich na klavesnici
Král Ječmínek hadr
Drsná slévárenská romantika - trochu stylem Jacka Londona. V některých osobnostních rysech jste si podobní.
Já jsem sice hardcore abstinent, ale ve slévárně jsem nikdy nebyl. Dovolíte osobní otázku? CO na tom chlastu Vy osobně vlastně máte? CO Vám to dává?
A co je vám, pane, proboha do toho?
Osobní otázka, osobní odpověď.
to je jako ze života , ale dneska už to na tý slévárně taky není takový jak to bejvalo
Souhlasím s vámi. Pracoval jsem ve slévárně poprvé před dvaceti lety a musím říct, že dneska je ta práce nesrovnatelně náročnější. Sice máme místo kuplovny elektrický pece, ale pracovní tempo je asi tak trojnásobný. Technologie odlévání je furt stejná, zato chování managementu čím dál horší.
Možná proto lidi tolik chlastaj. Asi ne, to by byla výmluva. Chlastala se tam vždycky první liga, režim nerežim. Mně o tom povídat nemusíte
Napsal jste to skvěle. Je vidět, že i ve slévárně se najde člověk, kterému závodní lití neodbouralo bytí. Karma
Tak mně přijde, že jediná "střízlivá" je ta ještěrka...pěkný