Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přestože jsem již odrostlý rodič - Stále bažím, být moderní ! Všechno sleduji, přiznávám - Sám s tou písemnou prací již mám co dělat ! Ocenil jsem sám sebe, že i v důchodovém věku jsem zplodil dítě ! Sice nevím jak a které - nicméně alimentačními poplatky budu povinován ... ! Zálohové výživné - To je vono ...

U nás v hospodě, chlapi moc s dobou nejdou. Sám jsem je zosvětoval, když jsem na pivo přikláčel v sukni od dcer. Zprvu jsem chodil na naše WC, po dalších škopcích na dámské ! Užaslým jsem sdělil, že jsem si právě změnil pohlaví ! Přiznávám, mám ještě nějaké teoreticko - technologické nejasnosti ... !

. Rád bych si jej konečně vzal - mám jej rád = Svůj noční stolík ! Můj celoživotní , osvědčený partner - opora ! Podobně musím ještě nějak anatomicky domyslet vlastní kojení. Jinak MD otců - Plně schvaluji ! Muž nic netuší, přijde domů a z ničeho nic je tam v kolébce dítě ! Šok ! Absolutně to nepředpokládal, tedy s ním následně tráví povinnou dobu a vzájemně se seznamují. Kdo koho bude živit ?, zejména u OSVČ, to se samozřejmě neřeší ! Je to zřejmě náš spolehlivý tátra - Stát a Brusele. No, já si tak nějak mumlám - Běžte už s tím - Do zááádele ... :-)

0 0
možnosti