Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Všem, kterým se tento blog líbí vřele doporučuji další pozitivně kritické blogy stejné autorky. Povzbuzující čtení, které na rozdíl od nesmlouvavých kvílejících kritiků vede čtenáře s vlastní hlavou (dnes pomalu luxus) k pozitivnímu náhledu na současnou situaci. Lenost a pozitivní myšlení jsou snad jedinými skutečnými motory civilizace. Věřím, že kňourající a slzy ronící zástupy zůstanou daleko v závěsu.

1 0
možnosti
PL

P81e74t82r 90L36a50n79g78e44r

30. 12. 2018 16:42

Výborný fejeton. Díky.

2 2
možnosti
PM

A můžete mi vysvětlit, jakou úvahou v článku jste přišla na to, že „Odpůrci Miloše Zemana si jeho prezidentování zaslouž“? ;-D8-o

1 0
možnosti
PL

P49e17t95r 58L18a83n84g13e75r

30. 12. 2018 16:46

Při pozorném čtení byste na to přišel. Chytrému napověz...

3 2
možnosti
VPS

Velmi dobrý blog, paní Lhotská!

Oceňuji, že jste v něm neopoměla vymáchat ty hloupé "demokraty" z roku 1948.

Tehdy jsi nepřečetli Ústavu a věřili svým konspiracím a teď to bylo obdobné. A prý, že jse dějiny neopakují...

Díky!!!

2 1
možnosti
JS

Dal jsem Vám pochopitelně karmu. Vaše stručná a výstižná analýzy situace nemá chybu. Jedinou zásadní výhradu mám "postřehu letnímu". Na tu dámu zatím nemám názor a je mi Váš zásadní odpor nějaký podezřelý.

1 0
možnosti
KL

Děkuji:-).

Ad paní Maláčová - na mém odporu nic podezřelého není. Ale její nápady (třeba zvýšení minimální mzdy na polovinu průměrné) podle mého názoru překonávají i ty největší perly její předchůdkyně...

2 0
možnosti
JSS

Opomněla jste jejich navýšení platů o 9%, když si dovolovali troubit dokonce 20%. Jenže těch 9% když má jen 100 táců, je oproti dělnickýmu platu 20 tis. navýšení o 45% ! takže "nadlidi", kteří plodí jen a většinou legislativní zmaty jsou prostě nenažraní !! Navíc- co je naprosto skandální mají třeba 2 nebo i více vysokoplacených funkcí. Prostě hnus, který stále tolerujeme......

2 0
možnosti
ZD

Konečně !!! Po přečtení mnoha upocených příspěvků VELMI oceňuji Váš pohled. Nepřinášíte nic převratného - jen čtivě popisuje skutečnost tak jak je a jak byla. V dnešní době kdy si jiní autoři honí triko ponižováním ostatních a manipulativním vysvětlováním situace z jejich pomateného pohledu působí Váš text jako mimořádně příjemné osvěžení. Váš text mi udělal velkou radost.

12 4
možnosti
Foto

To je taková ostuda říci "nevím",poradím se s někým kdo má v oboru větší zkušenosti?To je opravdu lepší dělat ze sebe borce,který "ví" uplně všechno a pak to podle toho vypadá?Z pohledu lovu na jednoduché voliče asi ano....Zeman se stal poslední dobou i odborníkem na roboty a to i přeto,že sám neumí ovládat ani mobilní telefon....;-)

9 7
možnosti
ZD

Je to ostuda pro presidentského kandidáta. Otázky, které byly kladeny nevybočovaly z okruhu, na který musí mít presidentský kandidát zcela transparentní názor tedy i odpovědi.

3 0
možnosti
MS

Nedokážu si představit, jak by mohl být "maňásek" zvolen předsedou Akademie věd ČR ve dvou funkčních obdobích po sobě. Taková funkce předpokládá kromě jiného i manažerské schopnosti.

13 2
možnosti
ZD

Pan Drahoš se choval jako provázky ovládaný maňásek v době kdy se ucházel o kandidaturu na presidenta. Jeho akademické působení nikdo nehodnotí. Rozumný hodnotí jen to co vidí/slyší/zná. Já viděl i slyšel a proto mohu hodnotit.

5 2
možnosti
VS

nevím proč nemluvíte i o dalších kandidátech a pouze to zužujete na dva protagonisty. V tom je právě problém naší politické scény a mediální masáže, že si lidé nevšimnou jiných často kvalitnějších kandidát. ODS nepustila komunisty k moci, protože jasně deklarovala, že s Babišem nepůjde do vlády a své slovo, která dala svým voličům splnila. Ano Babiš má pravdu, že ODS a ČSSD ho stvořily. Bez jejich neschopnosti (včetně dnešního prezidenta) by Babiš nikdy nebyl takový boháč.;-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 38,54
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik