Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Jiří Drahoš byl jen protestní volbou těch, kteří nechtěli Miloše Zemana. A i když neuspěl, pojal zřejmě podezření, že dobrým a a chtěným politikem. Nazval bych to Paroubkův syndrom. Jiří Paroubek se stal premiérem shodou okolností. Chvilku byl na výsluní, ale svoji pozici už znovu neobhájil. Byť jednou vyhrál " o prsa" volby, ale vládu sestavovali jiní. A všechny jeho další comebacky skončily fiaskem. Byl zkrátka premirér na jedno použití. A dodnes má pocit, že kdyby on byl premiérem ... A stejné je to s Drahošem. Odsedí si v Senátu svůj mandát a poté už po něm "pes neštěkne". A líto mi ho není. Takové politiky "na jedno použití", bez jasného názoru opravdu nepotřebujeme.

1 0
možnosti
JV

S Drahošem máte pravdu, s Paroubkem bych ho nesrovnával. Paroubek měl své názory a dokonce bych řekl, že to byl poslední předseda ČSSD, který měl nějakou vizi a schopnosti. Voleb vyhrála ČSSD za jeho vedení víc, než jen ty jedny . Zapomněl jste na senátní a krajské.

0 0
možnosti
PB
FS

Paní Lhotská, on tam v Senátu normálně pracuje. Nemusí podávat žádné návrhy zákonů, nemusí řvát jako kdysi Paroubek či Topolánek.

Ale že vás nechytá u srdce činnost či trapné akce Strany práv občanů-Zemanovci v Senátu, jak tam drželi na smrt nemocného Čubu a ten tam nechodil vůbec. Jeho vedoucí kolega Veleba rovněž nediskutoval a nenavrhoval, jenom měl projevy, aby nepřišel o funkci předsedy klubu, příplatky a auto.......

3 8
možnosti

Trápí-li to konkrétně Vás, pak Vám nic nebrání o tom napsat.

2 0
možnosti
PK

Z diskuse vidím, že Drahoš je velmi neoblíbený a přesto dostal skoro polovinu hlasů. Politický marketing dnešní doby je neuvěřitelně silný.

3 1
možnosti
TK

A a Zeman je snad podle diskuzí oblíbený? To nebylo ani tak o marketingu, jako o omezeném výběru. Když se chlapů zeptáte, jestli mají rádi k obědu špenát či brokolici, asi velká většina řekne ne. Když pak v podnikové jídelně bude volba jen mezi těmito dvěma jídly, logicky budou mít obě kolem 50%. Ale není to oblíbenost. :-)

9 0
možnosti
OJ

Souhlasím s článkem až ne tvrzení že jde o překvapení. Myslím že přesně tohle se čekalo. Podle mě nejsou překvapeni ani jeho proponenti.

12 0
možnosti
JM

J76o38s11e83f 48M25i81k68e89l

9. 11. 2019 11:53

Takový Čuba II. :-)

0 0
možnosti
SN

:-).....

Josef Mikel 28 Frabtišek Čuba byl dlouho nemocný, několikrát jsem ho navštívil: Mohl se svého mandátu vzdát, to mu zřejmě nedošlo. Ačkoliv byl celý život myšlením bezkonkurenční špička, stáří a nemoc se na něm podepsalo! V

2 1
možnosti
VF

Jeho počínání dokazuje 2 věcia to že senát je naprosto zbytečnádrahá instituce a lidi v něm parazitují na státu za minimum práce. Nedivím se že se mu tam nelíbí. To že byl zvolen ho k ničemu nezavazuje prachy se budou sypat 6 let i za nic.

10 3
možnosti
FK

Mýlíte se, pane Fibigere. Nic z toho, co blog uvádí o panu Drahošovi, nedokazuje nic z toho, co vy soudíte o Senátu. Naopak, Senát a jeho senátoři mají ze zákona značné odpovědnosti, na než zjevně zapomínáte. A autorka blogu upozorňuje na to, že pan Drahoš nepobral příliš těch odpovědností, které mu voliči přisoudili. Čili je ukázkovým lemplem na místě, kde je navíc jeho lemplovství velmi dobře vidět. Díky za Senát.

5 4
možnosti

Tenhle člověk na prezidenta nemá ale hlavně že "rejžuje" (tř.jízdné) a pobírá senát.plat. Doufám,že už se jako kandidát neukáže!

8 2
možnosti
Foto

Pan senátor Jiří Drahoš je předsedou školského výboru Senátu, tak se zkuste podívat na zápisy z jednani tohoto výboru.

7 0
možnosti
LN

Drahoš byl mimo. Bez názoru, bez jiskry. Ty jeho bláboly o sjednocení společnosti, byly ukázkou neskutečné naivity. Nikdy neřekl, jak chce sjednotit celý národ. Ale fráze hezká...pomohla mu do Senátu. Nějaký čas uplynul a šedá myš zalezla.

22 2
možnosti