Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Vy si nedáte pokoj! RvRvRv

0 0
možnosti
PS

Nemůžu si pomoct, ale mně text paní Kateřiny Lhotské (nikoliv první na téma Milion chvilek) připadá příliš spekulativní a bez dostatku relevantních faktů spíš jako produkt z polotovarů PR agentur, o nichž vím svoje. Nejsem volič partají současné vládnoucí garnitury, ani opačně vyhrocených uskupení. Milion chvilek je de facto neparlamentním oponentem vládnoucí koalice, přitom je nedelegovanou platformou mlčící většiny. Jenže však má úctyhodné výsledky! Neboť se schází na mítincích nikoliv v desítkách křiklounů, nýbrž po statisících nejen v Praze, ale má síť po celé ČR, na regionálních akcích se lidé scházejí lidé po tisících a desetitisících. To je třeba respektovat. Kdyby KSČM, ANO a ČSSD svolaly mítinky na svou podporu oproti aktivitám MCH, tak to dle mého soudu skončí fiaskem. Proto je ani nesvolává. Tento selský úsudek mi u paní Lhotské chybí. MCH se transparentnosti nebrání, ale zachovává si logický odstup od svého nitra. Útočit na něj mi připadá jako volání po veřejném fízlování a elektronickém fašismu. Je to průhledné jako sklenice vody. Milion chvilek je silnou oporou mlčící většiny a těžko zvládnutelným problémem pro vládnoucí menšinu. Ta je v defenzívě a neví si rady. Takhle to prostě je. A bude to mít vývoj.

3 8
možnosti
JN

J85i43ř68í 81N94ě60m81e22c

12. 1. 2020 20:31

To že MCH někdo z pozadí "bytelně" dotuje bylo od počátku jasné. Souhlasím s příspěvky, že mzdy musí stát milióny, ale tím to přeci nekončí. Co nějaká kancelář, počítače, telefony, internet, dopravné atd.? To vše jsou položky jenž celkové náklady na zaměstnance (firmu) vytáhnou podstatně výše, než jsou pouze mzdy. A někdo to platí .... a pokud to není blázen, tak platí "za něco".

9 1
možnosti
Foto

Chápu, že někdo si nepřeje být viditelný jako dárce. Ale pak bych očekával, že chvilkaři mu řeknou, politických subjektů (proti AB) kde můžete přispět anonymně je tu hafo. My chceme jen příspěvky transparentní. Žel rozhodli se jinak. Takže jen další ozubené kolečko v moři ozubených koleček... :-/

10 3
možnosti
Foto

Michal Kanda 70735

Máte to nějaké pomotané. Jako Babiš se rozhodně nechovají, neb nejsou politickou stranou a neusilují tedy o moc. Jak by také mohl usilovat o moc někdo, kdo nikam nekandiduje, že ano?

A jakou výhodu vlastně získávají, když nikam nekandidují? A jaký zákon vlastně porušují (pardon ... obcházejí)?

Vás prostě provokuje, že Babišovi odpůrci se dokážou sejít a ukázat kolik jich je. Naproti tomu jsem ještě nezaznamenal žádnou akci, kde by někdo Babišovi vyjádřil podporu. Čím to asi tak je? Není to náhodou tím, že Babišovci rádi konzumují drobky odpadlé od Babišova stolu, ale když se o ně mají nějak zasloužit, tak to se jim nechce?

-------------

Tak, mohl jste to zaznamenat u voleb..a možná ještě zaznamenáte.Toť vše.:-)

4 4
možnosti
Foto

Palec nahoruR^ souhlasím s paní.

8 3
možnosti

1. Práce MCHPD je na plný úvazek a vedení se tím nikdy netajilo. Na otazky v tomto směru vždy odpovídali kladně.

2. Kde je nějaký rozpor ve financování v celém článku jsou jen domněnky nikoli důkazy.

3. Asi by to chtělo nějaké reálné podklady o které by se dalo v článku opřít, jinak jen autorka plácá na 2 papíry A4 a nic z toho ( subjektivní pocit )

4 11
možnosti
RK

R37a76d29e15k 73K79o94h94u58t

10. 1. 2020 20:07

K bodu 3: reálné podklady jsou jasné z vyjádření šéfa MCHPD. Co by mělo mít větší váhu než jeho vyjádření, že není vše transparentní, ba přímo křišťálovější než křišťál, jak se ještě donedávna o financování MCHPD tvrdilo?

1 1
možnosti
Foto

Paní autorko, neměla jste pana premiéra pojistit. Teď, když hrozí pojistná událost, už je pozdě bycha honiti.

Co se týče nějaké netransparentnosti účtů MCH, tak do toho Vám vlastně nic není, protože jde o dobrovolný spolek s dobrovolnými dárci. Kdyby měl někdo právo do toho šťourat, tak by to byli právě ti dárci, ale ne Vy.

Prostě si potřebujete zarejt do někoho, kdo se odvažuje poukazovat na nějaké problémky pana premiéra. Že ANO? Rv

5 16
možnosti
PI

Takže tu máme spolek, který nejprve lže, že je financován zcela transparentně z darů drobných sympatizantů. Pak se ukáže, že to není zase až tak pravda a kromě transparentního účtu mají i učet netransparentní. Zde se dějí finanční toky nám neznámé, někdo platí osm lidí, kteří nemají za úkol nic jiného, než halasit proti stávající vládě. Jinými slovy, odněkud je financován spolek, který vyvolává nepokoje ve společnosti vy se tu tetelíte blahem.

16 4
možnosti
Foto

Vždyť to přeci všichni vědí, jak to je. Milion chvilek platí Soros, jenž je financován Ilumináty, kteří mají prostředky od Marťanů. Čemu se tedy podivujete? Že někdo dobrovolně, bez nároku na honorář neorganizuje demonstrace po šichtě v Kolbence?

7 1
možnosti
ZD

Zkuste přečíst celý článek, nejen nadpis. Po šichtě v Kolbence ....

0 0
možnosti