Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Také to nechápu, buď jde o bývalé komunisty (tedy o ty, co potlačovali "práv a svobody občanů, pokud by je zvolil, budou v tom pokračovat?) nebo o nějaké "no name".

0 0
možnosti
LS

Velmi dobrý povzdech... Chválím.

2 2
možnosti
Foto

Zda se, ze osobnosti nejsou potreba. Oni by se i nasli. Dnes je ale zcela zasadni a jedinou potrebnou vlastnosti loajalnost. O zbytek se postaraji loajalni media. Kviz za 100 bodu: najdi neloajalniho politika v EU a ve vladnich stranach.

Petr Pavel je fackou vsem, kdo za min.rezimu nemohli studovat nebo vykonavat svoji profesi. Na rozdil od nich byl proste snaziv a uspesny.. A snazivy i uspesny bude dal, bez ohledu na rezim.

Vam karma.R^

3 2
možnosti
Foto

Tak to by mne opravdu zajímalo, kdo jsou ti výrazně neloajální lidé ve vztahu k EU. Určitě to jsou ty osobnosti (narušené), na než měla (má) vazby vlivová skupina zmíněná ve zprávě BIS. Zda jsou takové osobnosti i ve vládních stranách, o tom se ve zprávě BIS určené pro veřejnost nepíše.

3 0
možnosti
Foto

Zapomněl jsem poznámku k Vaší větě o kopii paní Čaputové. Nevím, co Vás k této větě vedlo.

Chce snad někdo, probůh, paní Čaputovou klonovat, nebo je paní Nerudová cosi jako plagiát? Pokud někdo přirovnal paní N. k paní Č., nedokážu posoudit, nakolik se to povedlo. Ale psát, probůh, o kopii ? Jistě jste tím něco myslela, ale, probůh, co, netuším.

1 0
možnosti
Foto

Podle toho, co jsem o paní Nerudové četl, tak s paní Čaputovou jsem moc společného nenašel. Ovšem myšlenkové pochody paní autorky jsou vesměs tajuplné.

1 0
možnosti
JK

Osobnost je psychologický pojem a každý je nějaká osobnost, záleží však na tom, jakým typem osobnosti je. To, co vy postrádáte, jsou celebrity čili figury, které mají pozornost médií a tím veřejnosti.

A pokud považujete za celebritu Paroubka, tak nejspíš obdivujete jeho sexy-mozek, a pokud Topolánka, pak zřejmě to, že je "chlap s gulama", jak sám tvrdil. A pokud jde o Klause a Zemana, jsem velmi rád, že první je mimo hru a druhý za chvíli bude.

1 1
možnosti
AM

Jako obvykle přesné a jasné. KarmaR^

5 2
možnosti
JK

Jako obvykle míří paní Lhotská přesně a jasně mimo.

2 8
možnosti
RC

Hledate osobnost, nebo zdatneho manipulatora?

8 0
možnosti
JL

I kdyz vim, pani Kateřino Lhotská, vas nezajem napsat i malou poznamku v diskuzi pod vasim clankem, musim vas upozornit na vasi otazku v nadpise s mim nazorem.

Moje prohlaseni k te vasi vyzve je jednoduche. Nase spolecnost nema zajem mit osobnosti. Jiz system voleb je postaven na teto bazi. Nevolime jednotlivce, nemame ani zajem v tuto volbu (snad jen Senat nam dava ukazku a to je malo). Pri volbe stran je volba ideologicka a neodrazi myslenky zadneho clena teto skupiny. Ba co vice, vitezna strana svuj program "prodava" koalicnim partnerum a dela za sveho jen cary papiru. Clenove kazde strany musi stat v pozoru, moc nemluvit o svych nazorech a nasledovat vudce strany a jeho blizskych. I tu vladu, sestavenou tou koalici, nevytvari pudu pro projeveni jakekoliv osobnosti. Jiz proto, ze dosazeni do funkci je politicke (viz dnesni petikoalici) a nema s osobnostmi nic spolecneho.

Snad jen ta zmena volby naseho prezidenta, poprve vola a hleda tu osobnost, protoze ji potrebuje pri volbe. Ty diskuze o kandidatech ukazuji jaka ta jeho/jeji osobnost je. Jiz ta cestina kandidata, jeho proslov a mimika, jeho ukazka osobni znalosti zivota a se spravnou vlastni kritikou neuvazenosti spolecnosti.

Posledni volba se narodu nepovedla. Volili jsme politika do funkce, ktera to nepotrebuje a je vlastne velmi neprijemna (pouzil jsem velmi slusne slova)

Zaver me poznamky. Zmena volby do Snemovny volbou jednotlivce ve volebnim obvodu. Zaroven volbu jednotlivce do funkce premierske jako MOC vykonou. Sestaveni vlady nechat projit Senatem, ktery urci moznosti navrzenych zastavat tu funkci. Zarucuji , po dvou funkcnich obdobi, mnozstvi osobnosti bude tolik, ze obcane budou mit z koho si vybrat.

1 0
možnosti
IB

I42v12a69n 79B71e83n82d34a

27. 10. 2022 16:55

Asi už budeme jen vzpomínat na doby, kdy prezident měl svůj názor a stál si za ním ...

3 1
možnosti
JP
ZZ

Slušní lidé se do politiky nehrnou.

Najít je tam možná můžete, ale jen v nepatrné menšině.

;-(

1 1
možnosti