Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Mluvíte mně z duše. Dokud ODS nenajde svého nového Klause (ČSSD Paroubka, lidovci Luxe) může být Babiš, pokud se týče výsledku příštích voleb, naprosto v klidu.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

To co jste napsal je naprosté nepochopení volební matematiky.

1/ Koalice 3 stran může dstat méně než je součet preferencí, ale klidně i více. To, že by se dokázali dohodnout totiž může přitáhnout nerozhodnuté voliče k volbám ale i může přetáhnout hlasy od ANO. Část lidí totiž volilo ANO jako nejsilnější uskupení proto aby vznikla vláda se silným mandátem. Pokud by viděli potencial u jiné strany je možné, že by ANO volit přestali. (ostatně voliči ANO se výrazně mění, od původně pravostředových na spíše levicové)

2/ I kdyby ta koalice místo 23% získala třeba těch 20 % tak bude mít více mandátů než pokud by ty 3 strany kandidovaly samostatně (navíc se může přidat i STAN). Je to dáno přepočtem hlasů.

0 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
LD

Aby to splnilo účel, tak to musí fungovat. Pokud nebude, tak se bude jednat o marnost, jelikož nové bloky ani nemusí sestavit vládu, která získá důvěru, natož aby vládla a dovladla.

Nové politické strany s mladými lidmi? Hrnou se mladí do politiky? Mladý politik neznamená talentovaný politik s patřičnými vyjadrovacimi schopnostmi, který rozumí nějaké problematice, je schopný ekonom, jež bude dobře hospodařit a bude mu záležet na občanech. Hlavně nástupce AB nesmí být vitac migrantů a příliš servilni eurohujer.

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 3
možnosti
JK

J50a76n 86K85o44z39á14k

23. 7. 2020 23:54

To je od vás vznešené. Koho by jste teda volil? Volím strany, i když o nich vím, že se do parlamentu nedostanou, ale mám dobrý pocit, že víc jsem udělat nemohl.

0 0
možnosti
JV

J68i67r85i 26V20r91a91b21e97c

23. 7. 2020 12:53

Bohuzel, kazdy narod ma takovou vladu a prezidenta co si zaslouzi. Cesko je holt 5. liga☹

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Přátelé, vzpomeňte si na dobu před patnácti lety.

Na výběr jste měli Zeman x Klaus. Ti dva nebyli zázrační ani geniální, ale všechny ostatní politické nýmandy převyšovali o několik pater. A i blbec vcelku jasně chápal, co chce jeden či druhý.

Dneska je tu Babiš, pak dlouho nikdo a někde v dáli pokřikuje skupinka "obchodníků s deštěm", kteří se shodnou na programu "antibabiš", ale už na ničem dalším. A všichni víme, že kdyby se (čistě hypoteticky) tahle parta dostala k moci, tak se zcela přednostně bleskově "sežerou" navzájem.

Je bezvadné neustále si opakovat, proč není dobré volit zrovna Babiše. Ale ti ostatní jsou už úplně nepoužitelní! Jednoho pana "čistého" jsme tu už měli. Dokonce i pana "Myslím to upřimně".

Tak čemu se divíte?

10 10
možnosti
JP

J89a32n 55P80a12v60l75í93k

23. 7. 2020 12:08

Dle Vaší logiky je tedy v kurníku použitelný pouze tchoř.

8 0
možnosti
Foto

Problémem ovšem je, že se investuje do voliče, nikoliv do státu, do ekonomiky, infrastruktury, ....

10 0
možnosti
JR

J62a94n 74R33á49ž

23. 7. 2020 11:56

K volbě menšího zla: Volby by měly být výsledkem toho, kdo víc zaujme voliče pozitivně, nikoliv negativně. Volit menší zlo je stále volbou zla a já volit zlo nechci v jakékoliv podobě.

PS. Václav Vlk st. na Neviditelném psu napsal: "Porazit Babiše může jen někdo, kdo má skutečný program, kdo chápe, co se u nás a ve světě děje". S tím nelze než souhlasit!

4 1
možnosti
Foto

A jak chcete poznat, že ten skutečný program bude opravdu fungovat?

0 0
možnosti
JP

J82a72n 27P92a17v34l24í34k

23. 7. 2020 11:52

Každý soudný člověk má problém smířit se se zvráceností, která ovládla naši společnost, kdy exekutivu vede lhář, podvodník, zloděj, nekulturní individuum s estébáckou a komunistickou minulostí, jehož vládu drží pokračovatelka zločinecké KSČ. Problém Babiš není jeho osoba, ale jeho způsob zneužívání čehokoliv ve svůj osobní prospěch, neschopnost řešit závažné problémy státu, neskutečná drzost a hulvátství, jimiž mimo jiné prezentuje naši republiku v zahraničí, a snahu o nepřátelské ovládnutí státu, destrukci právního státu a parlamentní demokracie. Zabránit řádění tohoto individua, jeho kumpánů a pacholků je povinností demokratické opozice, ať už se ve svých programech více či méně liší, a mělo by to být také povinností každého občana této republiky, což se propagandistce Lhotské zajisté nelíbí.

14 12
možnosti
JH

Tak, tak - Kartágo musí být zničeno!:-)

6 1
možnosti

"Andrej Babiš nemá svých 30 % voličské podpory díky tomu, že by byl tak skvělý." Má je díky tomu, že je u nás pořád spousta lidí, na které stačí promluvit "jejich" jazykem, a okamžitě zobou z ruky. A to Babiš buď umí velmi dobře (nebo mu dobře radí pan Prchal:-)), to je nutno uznat. Když je zapotřebí být zadobře s veřejným míněním, Babiš se klidně obuje i do svých spolustraníků, ačkoliv je předtím do poslední chvíle hájil.

9 1
možnosti
PK

Omyl, jediné v čem je AB naprosto mimo politickou scénu je komunikace a obecně jeho PR....třeba se pan Kalousek po svém odchodu nechá přemluvit a pár lekcí zdarma poskytne.....

3 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 37,49
  • Průměrná čtenost 4934x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik