LB

Mluvíte mi z duše. Mě k tomu všemu ještě fascinuje to, jak za našeho plného vědomí a ne spánku hochštapleři mlátící jen prázdnou slámu své ideologie získali rozhodující posty a jejich práce podle toho také vypadá. Kdo se nás ptal, jestli je tam chceme?

JK

Něco takového mne napadlo, když v Eurovizi vyhrálo cosi podobného zmutovanému kuřeti.

PB

...... netřeba komentáře,- jasně, stručně, výstižně

JK

Správně je průtokový ohřívač. Karma je název firmy (zkratka Karel Macháček), která průtokové ohřívače vyráběla.

Foto

Beru si bowdenové lanko a odcházím si najít nějaký ztepilý strom. Sbohem, Kateřino!

JZ

Jenomže žádný z kritiků současné vlády a EU nenavrhuje skutečné řešení. Co to tedy znamená, Západ se opět musí stát skutečným Západem a nikoliv jeho karikaturou.

K tomu jsou však nutná opatření, která PRO, ANO, SPD a další odmítají. Vidíme to například v jejich odporu proti tzv. zaručené mzdě v soukromém sektoru. Ta v něm nemá co dělat.

Důležité tedy je zpružnit pracovní trh a mimo jiné umožnit zaměstnavatelům dávat výpovědi bez udání důvodů. To je jedna z šancí k rozhýbání ekonomiky.

Je nutné výrazně zmírnit byrokracii.

Dále do zdravotnictví se dostane více peněz zavedením zdravotnických poplatků. Ty ovšem SPD, PRO apod. také odmítají.

Nutná je důchodová reforma. Základní znaky, stát by měl zajišťovat jen minimální důchod, lidé by si měli především sami spořit na penzi.

JZ

Oprava, ANO, SPD, PRO, STAČILO a další trvají na zaručené mzdě v soukromém sektoru, čímž poškozují podnikatele a brzdí ekonomiku.

Foto

Volby jsou důležitá věc, ale nic neřeší...stejně jako ty nadcházející...pojede se stále stejná lajna. Předvolební sliby jou pouhá rétorika, někdy v úsměvném duchu, jako třeba na co všechno se můžeme spolehnou

LB

Tyto volby stejně jako každé jiné mohou rozhodnout o rozložení sil. Samozřejmě, že volby něco "řeší". Řeší zásadní věci, které se týkají i těch, kteří k volbám nejdou.

IV

I62v80a75n 49V50a79n90k65o

24. 5. 2024 16:22

Preto treba v eurovolbach volit konzervativne strany, alebo hoci aj fasistov, ale tych pomatenych zelenych progresivnych komunistov musime za kazdu vykopat z europarlamentu.

LB

Ve volbách do evropského parlamentu je možné volit konzervativní strany a nevolit fašisty. Například ta skutečnost, že existuje spolek nějakého pana Kotleby neznamená, že bychom měli na výběr mezi tímto spolkem a jinými, kteří chtějí směřování EU změnit.

JK

To mi řekněte - jak jste to mohla nechat dojít tak daleko?

  • Počet článků 285
  • Celková karma 36,74
  • Průměrná čtenost 4916x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik