Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svět se zbláznil a s právem dítěte si vytřel p...l. Dle mého názoru, když už to musí být, bych zařadil do systému "svazek čekatelů na rodinu" na místo svatby, tímto termínem by bylo možné označit všechny svazky počínaje mužem a ženou až po Frantu s gumovou pannou. Při obřadu by si do svazku vstupující osoby určily, kdo je ve vztahu otcem a kdo matkou. Po opatření si potomka by vznikla rodina s tátou a mámou. Tímto by se předešlo takovým nesmyslům jako ve Francii, kde by místo "Alenko, přišel si pro tebe rodič 1 Franta" a mohla říct "Alenko, přišla si pro tebe máma Franta", zatím co by táta Zuzana doma kojil Elišku;-).

0 0
možnosti
JU

J97i12ř33í 73U30r91b31a23n

24. 2. 2019 19:52

Musím Vám vytknout označení "PRArodič xy", protože jej považuji za silně diskriminující a urážlivé. Navíc omezit se na číslice 1 a 2 je silně krátkozraké. Jak byste naložila se situací, kdy se v rodině objeví nový rodič, který nebude chtít převzít roli jedničku či dvojky? ;-D

0 0
možnosti
KL

To by tak hrálo aby se našel někdo, kdo by směřování společnosti k Dobru ohrožoval :-). Když se mu to vysvětlí politicky, tak bude ještě rád za jedničku nebo dvojku :-).

0 0
možnosti
LC

R^:-)

Ale víte co by vám na to řekl Izer? Jen blbni.

Kurňa, vždyť si to třeba někdo z českých europracantů přečte a bude vymalováno.

2 0
možnosti
KL

V tom případě budu požadovat autorský honorář :-).

0 0
možnosti
JS

Kateřino, teď jste mě málem měla na svědomí! Zaskočil mi smíchy chleba :)))))

0 0
možnosti
KL

Jani, jako byste nevěděla, že u jídla se nečte :-)).

1 0
možnosti