Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... souhlasím!,- již tak bídná prestiž "Nobelovky" zcela zařvala s Obamou a zásluhy na poli globálně-politickém tuto cenu degradovaly na NULU - zbytečno, k ničemu, bezvýznamné, vo ničem, šaškec,- zkrátka zmačkat a zahodit;-(!!!

2 0
možnosti
JS

R^ Výborná analýza. Jen by mne zajímalo , proč náš mainstream o tom neinformoval. Zas tak bezvýznamná zpráva to není.

6 0
možnosti
JR

J76a76n 26R46i51c26h74t31e42r

24. 9. 2020 10:20

A to jste ani nezmínila (nebo jsem to přehlédl), že je to po mnoha v řadě jdoucích amerických prezidentů, který nikam neposlal válčit vlastní vojáky a naopak je spíše stahuje domů.

Ovšem jak jste správně podotkla, pokud se na poslední chvíli neukáže, že je to přeoperovaná černá žena, kterou k tomu dohnalo zneužívání ze strany některého ze slavných filmových režisérů či politiků (ti neslavní nezaujmou), tak skoro nemá šanci...

4 0
možnosti
ND

Tím koncem jste odjistla granát :-)

0 0
možnosti
ND

Tak ne, neodjistila :-)

0 0
možnosti
Foto

Před chvílí jsem si oživil jména laureátů Nobelovy ceny za mír. Je to kuriózní sešlost. Je to smutné, ale Trumpovo jméno by tam nepůsobilo nijak rušivě.

Reálný přínos politika, který na mě osobně působí zcela odpudivě, je těžké hodnotit v reálném čase. Obama na mě působil přesně opačně, ale s odstupem času vnímám jeho "prezidentování" jako docela problematické. Historie může zapomenout na Trumpovo idiotské chování a naopak může vyzdvihnout to, co není teď moc patrné.

1 1
možnosti
KL

Ano. Myslím, že z tohoto úhlu pohledu není úplně špatný přístup katolické církve. Ta totiž někoho blahořečí a svatořečí až s odstupem času (někdy i po staletích). A to až po důkladném zkoumání, že si dotyčný být blahoslaven nebo kanonizován opravdu zaslouží...

3 0
možnosti
PK

Za iniciativu při podpisu smluv s Izraelem by si jí jistě zasloužil...R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik