Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Lid pustí k lizu toho co jim nechá alespoň desátek co naslibuje. Ostatní co jim chtěj sebrat i to málo maj prostě smolíka;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky za Vaše hlubší zamyšlení nad záležitostmi dnešních problémů - politiky a vládnutí v naší zemi... R^ Karma.

3 1
možnosti
FS

Vážená paní Lhotská, myslím si, že Chvilkařům tu podsouváte něco co není pravda. Jejich cílem není, aby Babiš vládl z povzdálí, ale aby odstoupil z čela vlády. Všichni tak nějak tuší, že to dobrovolně nikdy neudělá, jelikož:

1. Má moc velké ego a nikdy by nenechal nikoho jiného sklízet své úspěchy.

2. Pokud ANO přijde o Babiše, zmizí v propadlišti dějin, podobně jak Věci Veřejné nebo Úsvit přímé demokracie.

6 5
možnosti
MB

No, myslím, že autorka netvrdí, že by to bylo jejich "cílem" ..ale že by to ve skutečnosti k tomu vedlo. ;-)

5 0
možnosti
JZ

Je sranda, kolik lidí v diskuzi nepochopilo, že tento blog není propagací Andreje Babiše. Ten blog je o tom, že jestli chcete nahradit kmotra, tak prosím, ale někým jiným, než loutkou kmotra. Protože jestli chodíte demonstrovat po stovkách tisíc jenom proto, abyste nahradili kmotra loutkou kmotra, tak nejste nic jiného než ovce. Bez pardonu.

6 5
možnosti
JB

Jenže vládu musí podporovat parlament - a ANO tam má skoro 80 křesel.

Proto třeba já jsem pro to, aby místo trestně stíhaného Babiše dělal premiéra někdo jiný z ANO (nebo to může být klidně nestraník, ale musí mít jejich podporu).

2 1
možnosti
JB

V současné době jsme v situaci, že nám kmotr vládne.

Situace, kdy vládne politik, kterého instruuje kmotr, tak tu známe. A má jednu výhodu - politik může být odvolán a je tu sice malá, ale lepší než žádná, naděje, že bude nahrazen politikem slušným.

Když ale vládne kmotr sám, tak si pamatujte, že nikdy, ale nikdy neodstoupí!

5 1
možnosti
ZD

Dětsky naivní názor. Vlhké sny otcem myšlenky - stejně vlhké.

0 1
možnosti
AK

To né chvilkaři,ale ti co stojí za nimi!!To jste asi nikdo ještě nepochopil,že o toto se snaží celý provařený debilblok!!!Nebo je druhá alternativa,že za tím vším stojí peníze Sorose a ti naši ubožáci mu dělají službu!!Tak co je pravda a co je lež??

2 2
možnosti
ZH

A ještě přidejte, že demonstranti jsou za účast na demonstracích placeni. No, vlastně... Už je jich moc, s tím by byl problém jak finanční, tak i organizační. Tak vlastně ne...

Zato mám silné podezření, že jsou placení zdejší obhájci Babiše. Těch tolik není a podle toho, s jakou intenzitou tu trollí, pak je to dozajista pravda. Co? :-)

1 1
možnosti

Proč ten článek tak hnědě zaváni ? Demokracie není dokonalá a dokonalá nikdy nebude, ale je to nejlepší forma vlády kterou lidstvo vymyslelo. Ale jistě chápu, že příznivci SPD jsou z demokracie v mrakotách.

2 3
možnosti
Foto

Píšete stále o kmotrech a nějak si nedokážete připustit, kdo je kmotr všech kmotrů.

Možná píšete na objednávku.

A hlavně, jak můžete vědět, co chtějí ti podle vás "chvilkaři"?

6 1
možnosti
ZD

Autorka odhaduje co chtějí na základě toho co vidí, slyší a čte. Vy máte kouzelnou kouli, nebo jste na tom stejně ? Jestli ona neví co chtějí - vy nevíte co se za tím divadlem skutečně skrývá.

0 0
možnosti
ZS

Jestliže považujete odvolání Babiše kvůli jeho střetu zájmů za návrat k vládě kmotrů, byla by pro Vás asi přijatelnější varianta, kdyby v minulých vládách seděli přímo lidé jako Rittig, Janoušek, Mrázek, Pitr nebo Krejčíř.

2 0
možnosti
ZD

Ve vaší otázce neshledává logiku.

0 1
možnosti
MN

Žádné svobodné volby zde nebyly, tedy kromě 1. republiky. Jinak vládnou komunisticko-estébácké strany se svými podvody, lhaním a korupcí.

0 1
možnosti
ZD

Vládnou, kandidují a vyhrávají lidé, které máme. Jedinou cestou je osobně se jako čistý, nepodplatitelný a spravedlivý prodrat do čela.

0 0
možnosti