Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K30a43r81e12l 24V90o62v78e10s

27. 8. 2015 18:31

S logikou vaseho kolegy pana Kincla, by mel stat pred soudem i pan Schwarzenberg za svuj vyrok, ze dnes by prezident Benes mel stat pred soudem v Haagu nebo kde. Tento vyrok muzeme tedy oznacit za obhajobu nacistu a nemeckych zverstev behem 2.svetove valky.

0 1
možnosti
Foto

Já bych Vám doporučil návštěvu Iráku, IS a Libye.

A zkuste najít, kdo je viníkem statisíců, možná milionu mrtvých, ale rozhodně milionů uprchlíků.

Budete hájit původce tohoto stavu, tedy naše současné "demokratické" vrahy? Proti nim je Semelová "křišťálově čistá" demokratka.

Není přece tak těžké zjistit, kdo byl původcem vojenského napadení Iráku a Libye.

A jinak bych Vám pane autore poradil: Neopisujte tolik ve svojí údernosti od Urválka. Ten měl podobnou rétoriku.

3 4
možnosti
VV

Vy jste tam byl, ze se o Tom odvazujete psat? Nebo jste to videl na sputniku?

3 1
možnosti

Milý autore!

To tak snadno nezastavíš, když to nedokáže zastavit ani naše justice podle našich zákonů.

:-)

1 0
možnosti

Ale dokáže !!! Jenomže se jí do toho nechce.

To by totiž pak pravidelně drtivě vítězila ČSSD v každých volbách. Takže ono, se o tom mluví, pravicoví komsomolci se bijí v prsa, ale ve skutečnosti se toho oni zrušení KSČM bojí jak čert kříže.

Jedíný, kdo vydělá na zákazu KSČM, bude ČSSD.

1 1
možnosti

pravicovému úderníkovi z TOP09 Lexovi se dme hruď pýchou nad jeho stranickým kolegou, který dal soudu podnět na výmaz KSČ. Je vidět, že pravicový komsomolec z TOP09 je sice politicky uvědomělý, ale prakticky úplně nepoužitelný. Mimochodem, on ani netuší, že se jedná o výmaz KSČM a nikoli KSČ

Býval jsem členem ČSSD a už před mnoha lety, když s nápadem na zrušení KSČM vyrukovali komsomolci z ODS, jsem jim radil, ať to prosadí, protože to je to nejlepší, co by mohlo sociální demokraty potkat.

Zrušit KSČM totiž můžeme, její voliče ale zrušit nemůžeme. A koho pak bude volit býžvalý volič KSČM? Napovím: bude volit ČSSD. Sotva bude volit ODS nebo TOP09.

Takže ano, pravicový úderníku Lexo. Zrušte KSČM. Vedení sociální demokracie to sice nahlas nikdy neřekne, ale modlí se každým dnem, aby k tomu už konečně došlo.;-D

4 2
možnosti
Foto

Tak já se již podruhé přidám k diskuzi:

1. Opakovaně říkám, že žaloba na soudružku Semelovou je občanskoprávní, nikoli trestněprávní (to by byla obžaloba) a má stejný charakter jako by měla žaloba na souseda Vopičku, že svým plotem zasáhl do mého pozemku a ať zjedná nápravu.

2. Nemyslím, že soudružka Semelová jen lže a podvádí. Pokud vím, tak prohlásila, že Milada Horáková nebyla ke své výpovědi donucena, resp. že se nejedná o výpověď nepravdivou.

Pokud totiž vezmeme za bernou minci, že Milada Horáková byla jen obětí systému a nikoli aktivní bojovnicí proti němu, tak ji ponižujeme na úroveň našich disidentů, kteří 17.11.1989, na pokyn StB, opustili Prahu, aby se náhodou "do něčeho nepřipletli", protože tak se správně dělá revoluce. Řečmi.

3. A já osobně mám také několik poznámek, hlavně k paní "Jara Rank" (neskloňuji).

A. Nikdy jsem "rudou knížku" neměl a nikdy jsem takovou nabídku ani nedostal.

B. Na svůj "proslulý" vůz BMW 540i jsem si vydělal patnáct let po "revoluci", při jednom povedeném obchodě, který firmě vydělal přes půl Mega (v Eurech) a mně "povedenou" provizi.

C. A pokud se někdo stále domnívá, že jsem někomu ublížil, tak ať proboha to jméno už dodá. Osm let by snad na vyšetření mělo stačit.

Přeji hezký slunný den. 

P.S. D1 je zase zavřená (ale Semelová nebude).

6 2
možnosti
MM

Tak se vás zeptám přímo. Souhlasíte s výroky s.Semelové? Nesouhlasíte se žalobou podanou Mgr Kinclem?

0 0
možnosti
KV

Že by nám soud určil, jak se máme dívat na historii ??  To už tady jednou bylo.!!

5 3
možnosti

Soud snad může posoudit soulad výroků se zákonem.

:-)

0 0
možnosti
Foto

I84v12a82n 82M74a50r28e78k

27. 8. 2015 7:07

!!Tak v první řadě je potřeba poděkovat Vám p. Lexa za velmi "úderný a nekompromisní" blog. Bohužel je to jen boj s "větrnými mlýny" . Jak jsem už psal níže doba pokročila a nedaleko nás dochází k dalšímu násilí a brutalitě kterému nejenže se u nás nedostává publicity ale navíc je lidmi Vašeho "význání" a myšlení vydatně podporováno. "Bojovat" s tím co je dávnou minulostí je sice hrdintví ale pálí nás snad daleko akktuálnější věci , a že jich je ,ne  ? ! 8-oRv !!

5 2
možnosti
Foto

Zajímavé ale je, že největší úderní bijci proti komunistům se prezentují rudými kartami.

2 3
možnosti
Foto

Různé způsoby vysvětlování toho či onoho společenského jevu, neboť dokonce jeho existence nepředstavují v žádném případě jeho ospravedlňování, či obhajobu.

Měl byste se spíše zamyslet nad sebou, proč nejste dostatečně v kramflecích a nedokážete přesvědčit ostatní o své pravdě, že musíte volat po účasti a zásahu orgánů činných v trestním řízení.

Je vůbec zásadní chybou, že samozřejmě platná legislativa něco takového vůbec dovoluje, a to ve vztahu ke všem verbálním i písemným projevům, zvláště ve vztahu k hodnocení historických událostí, které se odehrály před více než padesáti lety, a tedy jejich objasňování může být toliko záležitostí historických rekonstrukcí, učiněných s jistou mírou pravděpodobnosti a jistoty, které se tedy nedotýkají cti aktivních účastníků a současníků těchto událostí.

Váš stranický kolega by neměl mít akitvní legitimaci v podobném sporu. Má dostatečně velký prostor na náměstích obhájit svou věc.

3 1
možnosti

KSČM stále káže nenávist ke kapitalistům a touží po novém Únoru. Nebo se snad mýlím?

0 0
možnosti
Foto

Když někdo kritizuje komunisty, tak ti pořád melou něco o primitivním antikomunismu. Když se podíváte na výroky nejen soudružky Semelové, tak vidíte, že se ve skutečnosti jedná pouze o primitivní komunisty.

5 1
možnosti
JR

J27a63r40a 68R18a81n86k

27. 8. 2015 6:52

Tak komunismus nikdy zrejme nebyl, ale primitivni byli ti, kteri ho propagovali a bohuzel se na nem zivili jako pijavice, ono vse slo lepe s cervenou knizkou a to priznavaji i ti, kteri si jeli vydelat na BMW;-)

2 4
možnosti
JR

J14a97r54a 56R77a87n66k

27. 8. 2015 6:47

Navstevu Jachymova a predevsim muzea bych doporucila i nekterym diskuterum, pokud by ovsem uz konecne slezli z kolotoce, nebo vyskocili z te "soc. s lidskou tvari" odstredivky.... proboha, co kdy bylo na socilalismu v satelitech CCRF lidskeho? Bydleli jsme nedaleko Jachymova a otec pracoval jako elektrotechnik na spinacce pobliz - myslim, ze se ta vrazedna sachta jmenovala Barbora, ale vzdy mi pri te vzpomince naskoci husi kuze:-(

6 3
možnosti
Foto

I70v53a79n 37M63a11r59e71k

27. 8. 2015 6:56

U Vás je při vší uctě k Vám  p .Rank největší chybou že jste myšlením ustrnula v minulém století či spíš kuriozně tisíciletí.a pode toho vypadají i Vaše "příspěvky.  Doba se totiž trochu změnila  Rv

7 6
možnosti