Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mareky

18. 4. 2008 13:55
Čínský lháři

asi takhle - představitelé Číny jsou vrahouni, hovada a lháři - to je celé - a je třeba to říkat nahlas - ale toho se v politice asi nedočkáme - no od toho je to politika že?:-/

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fiala

17. 4. 2008 14:19
Doping nebo podpůrné látky?

Kdysi byl za doping distancován koulař Machura. Po nějaké době s ním vyšel rozhovor. Naprosto nepokrytě tam mluvil o tom, že bez zakázaných látek by regeneroval po zranění nejen daleko déle, ale výsledek takové regenerace by byl o hodně nedokonalejší a další případné opakované zranění by mělo s velkou pravděpodobností vážné následky.

Kdyby se doping zlegalizoval, mohlo by se s ním zacházet daleko profesionálněji a myslím si, že i přes nějaké excesy (ty jsou možná stejně, jen se ututlají) by se doping vyvinul v naprosto normální podpůrné prostředky. Tomu náporu, který tělo sportovce musí dnes vydržet není možné odolávat pomeranči a mlíkem...

0 0
možnosti
DK

dejvicna

17. 4. 2008 11:10
anabolika dětem a sponzoring

nic vám nepodsouvám, jenže problém je v tom, že reprezentanti se vychovávají již v útlém věku, trenéři jdou přes mrtvoly, tak to do těch dětí cpát budou.. co se v mládí naučíš.. je to celé nesmysl, kdyby se anabolika povolily, nesoutěžili by sportovci, ale chemický laboratoře, vrcholem by bylo, že by své sportovce sponzorovaly(prima reklama na laboratoř, když běžec s jejím názvem na tričku vyhraje:). Jak by se vám líbilo, kdyby třeba místo fotbalový tým jmenoval třeba: FC BALCO Barcelona (či jak se ta dopingová laboratoř, co nadopovala Jonesovou, menovala..:)?

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

17. 4. 2008 11:18
Re: anabolika dětem a sponzoring

já nejsem pro volný prodej dopingu - to v žádném případě. Existují i relativně neškodné způsoby dopování - třeba autotransfůze. S těma dětma - dal by se uplatnit podobný přístup jako třeba s alkoholem - prostě povolit až od 18 let. A opravdu si myslím, že taková látka, po které by člověk podal špičkový výkon bez ohledu na trénink, talent a další faktory neexistuje, ani nebude :-)

0 0
možnosti
T

Tausret

17. 4. 2008 11:02
Takže bychom měli místo

sportovního klání závod v tom, kdo vyvine lepší a účinnější doping? Děkuji, nechci...:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
píšu i do diskuzí pod nickem hilsner urquell.

Seznam rubrik