Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

dejvicna

24. 4. 2008 14:41
souhlas s třetí hypotézou:)

Píšete - ...Idnes vybral důležité koncerty... A správně podotýkáte, že drtivá většina vybraných kapel už funguje "nějakej ten pátek":) Je to uzavřenej kruh - kapela už hraje dýl - je známá - na koncert přijdou všechny generace fanoušků - koncert se propaguje - kapelu hrajou a píšou o ní víc než o ostatních - kapela je ještě více známá a tak pořád dokola.. Jelikož Idnes chce, aby ty články četlo co nejvíc lidí, logicky napíšou, že přijede Dylan a Metallica, protože to jsou "časem prověřený jistoty". Dneska je spousta výbornejch kapel, ktrý k nám jezděj a hrajou ve Vagonu, Akropoli, LM baru, ale v rádiu je nehrajou, a nepíše se o nich, jednak z níže zmíněných důvodů v příspěvku Hail Erise, jednak zkrátka článek o nebo songu známý kapely si přečte/poslechne víc lidí než songu nový neznámý kapely. Navíc mladší posluchači přijdou na koncert "jména" pravděpodobnějc, než čyřicátníci na novej objev. Je to taky o tom, jak moc lidi chtěj hledat dobrou hudbu, nebo se spokojej s poslechem "jistot"

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

24. 4. 2008 13:43
třetí hypotéza

v té nové generaci je více kapel s méně fanoušky místo méně kapel s více fanoušky

mladých kapel znám dost, poslouchám je často, ale nejsou to kapely, které by hodně lidí znalo. a já zase neznám tisíce kapel jiných. prostě je trh diverzifikovanější.

pokud je tato hypotéza správná, považuji to za pozitivní jev

0 0
možnosti
ZM

Zdrť Mrmlmný

24. 4. 2008 13:39
.

Nové kvalitní hudby je spousta. Úroveň českých až na výjimky médií je ubohá i v jiných oblastech kultury. To ale neznamená, že nevzniká nová a kvalitní hudba nebo třeba film. Musíte hledat, čéče. :-)

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

24. 4. 2008 14:19
Jistě

já mluvím o tom, proč se většina médií i fanoušků zaměřuje raději na vykopávky. Že existujou nové věci, to mi nemusíte vysvětlovat;-D

0 0
možnosti
JN

dajana.p

24. 4. 2008 13:29
a co třeba

Ewa Farna nebo Aneta Langerová?

0 0
možnosti