Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

3. 12. 2008 0:55
Vymýšlíte si

KSČM hodnotí minulost jinak, než uvádíte a nechce se nikam vracet. Ani před rok 89, do kapitalismu 19. století ovšem už vůbec ne.

Černobílý pohled na minulost i současnost je charakteristický pro dnešní vládní propagandu (je patrně určena pro jednodušší lidi). 

0 0
možnosti
H

hash55

2. 12. 2008 18:41
hash55

Mame moznost: Za A je zakazat, za B je nezakazat....

Ja volim za C: Vsechny, co je voli, nebo za ne kandiduji povesit (upalit, zastrelit, rozctvrtit...)

V[>-]

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 12. 2008 15:48
Proč zakazovat Dělnickou stranu?

Prý kvůli rasismu apod. Nevím nesledoval jsem ty zprávy. Neviděl jsem ale u nich nikdy nacistické symboly, tj odkaz na nacismus. Komunismus není jen zhoubná ideologie, ale tento národ zotročoval. Byl nástrojem zotročení lidí, nelidského režimu a nadvlády cizí mocnosti u nás. Podobně jako nacismus. Nacisté byli tak slušní, že nás anektovali - bli jsme "Protektorát". Ruští bolševici se vysmívali více. Anektovali nás fakticky, navenek jsme byli samostatný stát. Což se hodilo pro různá hlasování do OSN apod. Přitom to u nás řídili naši generální tajemníci jen zčásti. Na nejnižších úrovních byli sovětští poradci, kteří věci řídili, mimo kontrolu našich nejvyšších činitelů.

Argumenty proti zákazu ksč(m) znám. Jenže jdou stejně tak uplatnit na Dělnickou stranu či skutečně nacistické spolky. Zakážeme jeden, udělají jiný spolek pod jiným názvem, často stejní lidé. Jenže - u komunistů to nevadí, ale "extremisté" se tvrdě pronásledují.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 12. 2008 15:50
Re: Proč zakazovat Dělnickou stranu?

Tzv. extremisté nikdy tento národ neutiskovali, nezotročovali. Dnešní bolševici ano. Za nacismu sice někteří lidé udávali nacistům, v jejich partaji či odnoži bylo ale lidí málo. Kdežto s bolševiky si zadalo nějakých 20% lidí, takže musíme být tolerantní. Takže zakažme extremisty, ale nesahejme na komunisty a estébáky, jsou to dobří přátelé...

0 0
možnosti
MK

weneto

2. 12. 2008 14:46
Zcela souhlasím

Zákaz této partaje nic nevyřeší - problémem jsou lidé kteří je volí a nikoliv legalita strany - navíc si nelze nevšimnout že jejich počet stále klesáR^

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 12. 2008 22:46
Re: Zcela souhlasím

Opakuji, pak buďme důslední, povolme nacisty, rasisty atd. Proč oni mají být znevýhodněni. Zákaz vyřeší. Zákaz demokratický je. Pokud zakazuji násilníky, grázly, štváče nenávisti, to není provinění proti demokracii. Nelze tolerovat ty, co jsou z principu sami netolerantní, ty, kdo mají za cíl zničit demokracii a odstranit osobní svobodu člověka.

Kdysi byla shovívavost k Hitlerovi - a dostal dost zemí zadarmo bez boje. Pak zas se ustupovalo bolševikům a získali zdarma taky hodně.

0 0
možnosti
OG

Kirů

2. 12. 2008 12:41
Nestrašte pořád KSČM,ale koukněte se co dělá dnešní vláda ?

Přesně podle vtipu "kdo nic nedělá, ten nic nezkazí..."  KSČM nemusí nic dělat, vše za ně udělá koalice a spol. Kdyby se naši představitelé chovali a vládli jak se patří, neměla by KSČM  tolik hlasů. Jen se podívejte do KV, UL a dalších krajů...vždyť tamní úředníci už nevěděli co roupama. V listopadu se s oblibou psalo a říkalo-nejsme jako ONI.  Ano to je pravda, dnes jsou poslanci ještě horší, než "ONI". Jen těch výhod co si odhlasovali, tehdejší komunisti  byli  obyčejní žabaři.

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

2. 12. 2008 12:47
Re: Nestrašte pořád KSČM,ale koukněte se co dělá dnešní vláda ?

že jsou lidi nespokojení se současnýni papaláši, to se dá pochopit, ale že si jako alternativu vybírají právě komunisty, to už míń...

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

2. 12. 2008 12:39
0 0
možnosti
LH

landiso

2. 12. 2008 12:27
No nevím

Stále se u nás mluví o demokracii, svobodných volbách a výsledek KSČM má moc hlasů - tak ji zrušíme, takže pane makat se musí a nebudeme se bát žádných komunistů rušením stran ještě nikdo nic nevyhrál nakonec ani komunisti, že??

0 0
možnosti
PM

ptasek

2. 12. 2008 12:20
Souhlasím s tím ...

... nezakazovat komunistům (a ne jen jím) partaj, pokud udrží lajnu zákona. Tak alespoň víme kde je hledat.

Ale nemohu se ztotožnit s tím, že bychom je měli přehlížet jak opilce na ulici. Mezi němi a tím opilcem je totiž propastný rozdíl. Ten násoska, se z toho povětšinou vyspí a nezřídka se za své předešlé chování i stydí. U něj to je v nejhorším případě diagnóza. Komunista ne! Tady to je přesvědčení a to zlomíte jen tím, že mu předložíte jinou alternativu "světlých zítřků".

Ale pozor! Pokud jste tohle ještě nevěděl, tak vězte, že máte před komunisty 60leté manko. Naštěstí se jim to nedaří tak jak by si to představovali, ale mějme na paměti, že mívali lepší výsledky!!!

Podle mě stačí pořádně makat, nemyslet jen na vlastní prdel, ale na druhou stranu nedávat nic zadarmo!

0 0
možnosti
P

Paxa

2. 12. 2008 12:14
Váš názor je jistě opodstatněný,

nicméně je pro zákaz KSČM i DS jsem. Jistě, oni se přejmenují, přeorganizují, ale budou pořád stejní. Ale aspoň to nebudou mít tak jednoduché. Takhle jim vlastně říkáme, že se nic nestalo, pročež jim nestydatě roste sebevědomí.

A že je zákaz nedemokratický? Není, zlu je třeba se postavit, demokracie - nedemokracie. A ne mu poskytovat platformu k projevu.

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

2. 12. 2008 12:25
Re: Váš názor je jistě opodstatněný,

takhle ale hrozí, že nakonec přestanou naplno říkat, co si myslí, a přilákají na svojí stranu lidi, kteří s nimi souhlasí třeba  z poloviny nebo čtvrtiny...a potom se dostanou k moci a nebudeme se stačit divit...

0 0
možnosti
L

Lewis

2. 12. 2008 12:06
Pěkné

Koukám, že dnes se to pěknými články celkem hemží. Zvláštní den..:-)

S tímto plně souhlasím.

0 0
možnosti