Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete a je zřejmé, že jenom zhruba tušíte o čem.

Zde nformace z reálného života:

Jeden z redaktorů Charlie Hebdo byl sportovním střelcem a byl velmi dobrý. Žádal francouzskou policii, aby mohl nosit zbraň a policie vyhodnotila, že zbraň nepotřebuje.

Jděte za jeho sirotky a vysvětlete jim, že zbraně nás před teroristy neochrání.

0 0
možnosti
Foto

To zastavení by ani nemuselo být tak obtížné:

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/178822-fatalni-omyl-migranti-se-radovali-ze-jsou-v-italii-pak-ale-zjistili-hroznou-vec/

(nebýt Frontexu a podobných, většina migrantů z Libye by skončila podobně)

3 0
možnosti

Bez příčiny není následku,takže karmaR^

Víte proč ČR nikdy nebudou hrozit bombové útoky?Protože teroristi používají měděné kabely.

2 0
možnosti

R^R^ mate naprostou pravdu, pokud to dojde tak daleko ze beze zbrane si nebudete jist, tak to bude anarchie. Lepe je tomu predejit

3 0
možnosti

Předcházet ve smyslu "všem všechno sebrat a nedovolit ani rybičku"? Inu má to zde tradici, začali s tím bolševici v Rusku, pokračovali nacisti v Německu a pak se to s expanzí těchto socialistických režimů rozlezlo po Evropě. Děkuji nechci. Do té doby, co se tihle dárečci dostali k moci, to nikdo neřešil, protože bylo naprosto normální, že v každé chalupě byla flinta. Děda jich měl několik, babička nosila v kabelce Browning, neboť se bála po cestě z nočních služeb, a že by tady v 20-30. letech byla nějaká anarchie a na ulicích probíhal permanentní Doom, to jsem nezaznamenal.

Buďte tak laskav a neblbněte. Koho to baví, nebo se něčeho obává, ten už zbraň dávno má - ostatně počet držitelů ZP stále klesá. Koho to nebaví nebo se nebojí, tak si holt pořídí místo pistole třeba včely a sobotu bude místo střelnice trávit na zahradě. Každého věc a chraň ruka Páně, aby jeden kecal druhému do jeho koníčku, pokud ho tím koníčkem neohrožuje. Ale takhle to funguje mezi normálními lidmi u všech lidských činností. Pouze socanští neřádi a diktátoři chtějí ostatním furt něco zakazovat. Normální člověk, když s něčím nesouhlasí, tak to prostě nedělá.

2 0
možnosti

Až bude skutečně potřeba zbraní (a dlouho to trvat nebude), tak se nikdo opravdu nebude ptát, co je napsáno v zákoně.

7 0
možnosti
Foto

R^řešení příčin je složitější a politici vždy hledají tu nejsnadnější cestu-ukázat na pravé příčiny toho co se děje by znamenalo připustit, že na tom má právě politika euroamerické části světa značný podíl a tak je snazší hledat chyby jinde viz nenávist vůči islámskému světu-bez ohledu a lidské oběti na obou stranách

1 0
možnosti

Ta změna ústavy nemá s terorismem nic společného. Tedy vyjma terorismu EK vůči občanům EU. Smyslem je ochránit jednu z našich alespoň relativních svobod. Nic se nezmění na zákonu o zbraních a střelivu ve smyslu možnosti být ozbrojen a podmínek toto podmiňujících a nic se nezmění na trestním zákoníku ve smyslu jednat v nutné obraně nebo krajní nouzi. Pouze se, doufejme, "přirazí ve dveřích trezoru" chtivá pracka EK, šátrající po zbraních svobodných občanů. Je to pracka stejného ražení, jako ta nacistická nebo komunistická, které prošátraly trezory našim dědům a otcům.

3 0
možnosti

P50a20v62e58l 94V75é83b62r

5. 1. 2017 15:42

Zastavení migrační vlny - jsem všemi deseti pro. Jenomže, vlna se nezastaví zítra a následky potrvají ještě déle. Do té doby je třeba být ozbrojen.

5 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2059x
Zajímám se o aktuální dění v naší společnosti a rád bych nějak přispěl svou troškou do mlýna. Dva a půl roku jsem žil v Anglii, takže jsem měl šanci poznat jinou zemi a kulturu. Díky tomu mohu porovnat, jak dané problémy řeší v jedné z nejdůležitějších zemí světa a jak je řešíme u nás doma.

Seznam rubrik