Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P44e17t10r 26K84o83l56á88ř

1. 3. 2015 22:07

On už proběhl další soud ohledně spolupráce s StB který by jasně řekl že Babiš vědomě spolupracoval? Nebo si tady léčíš mindrák z toho že jsi za mlada udával své sousedy a známé?

1 3
možnosti
Foto

Tak věřit můžeš Ústavu paměti národa (ÚPN),kde Ředitel ÚPN Ondřej Krajňák k tomu řekl: „Tento vysoký počet (svazků) není standardní. Krycí jméno Bureš je evidované ve dvanácti spisech, nezávisle v pěti městech a nebo dvoum  estebákum, kteří svědčili v jeho prospěch. :-)

0 0
možnosti
VP

to jsou bludy, než něco vypustíte, raději víc čtěte ;-D

Důvodem je slabá koruna, kvůli níž teď minimální zdanění cigaret v České republice nedosahuje Evropskou unií požadovaných devadesáti eur na tisíc kusů.

„Při aktuálním kurzu koruny vůči euru je zdanění cigaret jen 85 eur na tisíc kusů. Nezbytná je proto další novela spotřební daně,“ řekl Právu jednatel Imperial Tobacco Kamil Provazník.

V případě, že by tak ČR nejpozději k 1. lednu 2016 neučinila, dopustila by se porušení závazků, plynoucích ze směrnice rady Evropské unie. Riskovala by řízení pro porušení směrnice a nemalé peněžní sankce od Soudního dvora Evropské unie.

jo jo, za všechno může Babiš ... a nebo jen hloupost lidí kteří si myslí, stejně jako Vy, že ví úplně všechno;-)

2 2
možnosti
VP

takže Vám dám klidně i odkaz, ať si to můžete nastudovat .... a opravte si titulek ...  "Hnutí ANO a moje lži"

PS: Babiše fakt nemusím, ale možná že na to jde dobře, ukáže čas a ANO nevolím ... to je jen pro rýpaly ;-)  jen se nestačím divit nad nemyslením některých jedinců ...

2 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 39,06
  • Průměrná čtenost 5578x
Leoš Prokeš MBA, SPD- zastupitel MMB

Seznam rubrik