Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ač mi sběrači kovů párkrát probrali věci okolo domu, tak si taky myslím, že tato vyhláška nic neřeší. Funguje zde několik výkupců, kteří neprovozují sběrnu a ti jim vždy rádi zaplatí menší peníz a šrot odvezou do oficiální sběrny.  Je to opět jen další zbytečný zákon, na který doplatí slušnější občané a těm co na zákony kašlou zvedne zisky.

3 0
možnosti
Foto

I24v20o 35C87i52l46i69c37h

5. 3. 2015 18:15

Souhlasím s Vámi R^

0 0
možnosti
BT

až vám dvakrát ukradnou měděné okapy a vy je najdete ve sběrně ale nodokážete vůbec nic neboť je nelze nijak identifikovat tak budete taky s vyhláškou souhlasit, nevím kdo by mohl mít problém s tím že si nechá poslat peníze na účet a při výkupu ukáže občanku, jen zloděj ne?

0 0
možnosti
Foto

Já Vás chápu,

 zloděj musí být potrestán a  ten kdo ho vykoupí dvojnásobně. Ale opakuji tímto se nic nezmění, okap vám ukradnou znovu a prodají ho do Polska nebo ho poškodí tak, že ho zase někdo vykoupí. Tohle neřeší krádeže. Krást se bude stejně do te doby dokud nebudou přísnější tresty a né vyhláškou , která bude jen komplikovat život slušným lidem.!!

1 0
možnosti
Foto

Pochopte, že i kovošroty zaměstnávají slušné občany co mají své rodiny, dětí a hypotéky. Tohle vyhláškou se nepřestane krást, tomu snad nevěříte. Teď se udělá vyhláška na výkup a co bude dál mohli by  třeba zakázat hotovostní platby v hospodách a barech, protože pokud tam nebudou peníze v hotovosti, nebude docházet k loupežím a přepadávání hospodských. Svoboda podnikání se ztrácí.

0 0
možnosti
Foto

Když má někdo doma nějaký odpad, může ho odvézt do sběrného dvora když nechce kvůli tomu podstoupit komplikovanější výkup ve sběrně.  Pokud by někdo volil možnost odvézt kanálové vpustě či měděné okapy do výkupen v zahraničí, to by toho musel mít na dodávku aby se mu to vyplatilo. Je to opatření, které má zabránit drobným zlodějnám a čekali jsme na něj 20 let a protesty bych spíše čekal od našich opálených spoluobčanů než od gádžů.

1 1
možnosti
JK

Ta vyhláška je špatná, souhlasím s p.Prokešem. Zloději budou krást dál, jen nebudou mít z toho tolik peněz, protože něco si vezme odvozce do zahraničních sběren.

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 39,08
  • Průměrná čtenost 5578x
Leoš Prokeš MBA, SPD- zastupitel MMB

Seznam rubrik