Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No Vy jste teda odborník. Zmenšila se Vám výplata? Zdražil se Vám snad v důsledku poklesu koruny nájem? Doteď  dokonce nezdražila ani elektronika, a kdoví jestli se zdraží. Logicky by měly stoupnout ceny dovozů, ovšem měly by stoupat zakázky, alespoň ségře teda stouply, musela přijmout několik dalších šiček, a mohla i přidat na výplatách.

Všiml jste si co se stalo na německé burze po propadu €ura? DAX překonal všechny rekordy, protože objednávky stoupají a nezaměstnanost zase o kousek sleze. Naše ekonomika není jako ta Ruská naštěstí, a i v Rusku by propad kurzu rublu mohl postrčit export. Jenže co by asi tak Rusko exportovalo, jen co vykopou ze země, zbraně a pár sojuzů. Berte to tak, že mírný zásah ČNB vám sice zdraží benzín a dovolenou, ale zase může dát více lidem práci.:-) Ovšem všeho s mírou

0 0
možnosti
JH

Já bych asi nenapsal, že jsou 5x pitomější to oni nejsou jenom 5x více kradou.

Takže určitě nejsou neschopní spíše všehoschopní!!

Ale jinak je to pravda, bohužel pro nás obyčejné lidičky.R^

1 0
možnosti
SB

Cituji z článku:

"Možná již není ovlivňován hordou poradců a politickou elitou, která má jediný cíl a to zalézt co nejhlouběji do rektálních otvorů bruselských světotvůrců."

A moje reakce:

Na Klause mohou mít jednotliví lidé různé názory, ale určitě nikdy nebyl ovlivňován lidmi, kteří se snaží o to, co píšete o otvorech bruselských světotvůrců. Takže slova "již není ovlivňován" jsou naprosto nesmyslná, protože by předpokládala, že svého času ovlivňován byl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
Leopold Prokeš
Člen strany - PATRIOTI ČR

Seznam rubrik