Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Nevím proč se tady navzájem urážíte , každý má svůj názor. Co mi vadí jsou urážky diskutujících , kteří si nemyslí ,že všechno ruské je špatné a bolševické. Všichni víme  , že Putin byl členem komunistické strany , ale to byl i náš president a místopředseda vlády. Na počet obyvatel byla KSČ větší než KSSS. Jinak kdo si myslí , že Rusko vrátí Krym tak je bláhový snílek.

EU zaskočila Kyjev, tlačí na udělení trvalého zvláštního statutu Donbasu

Evropská unie naléhá na ukrajinskou vládu, aby plnila další body minských dohod bez ohledu na to, že příměří je porušováno. Požaduje především udělení zvláštního statusu oblastem na Donbasu, které kontrolují separatisté, což Kyjev zaskočilo

0 4
možnosti

To jo, to je teda muselo hodně zaskočit, protože zatím ta teroristická, proruská  banda požadovala samostatné státy a Novorusko.... :-)

2 0
možnosti
Foto

jedna skutečnost je příznačná - jakmile autorem blogu je "člen" nějakého spolku, to dílko přetéká lží.

3 0
možnosti
Foto

Jiří Kindl:  o čem je řeč? Sankce na Kubu kvůli pomerančům a cukru?  Teď jste trochu vedle... šlo snad o komunistický režim... A ten je tam pořád.

1 2
možnosti
MS

Mně už to někdy na blog.idnes připadá jako v Rudém právu za totáče. Rv:-/

7 1
možnosti
BT

on se dá řešit i mýval i Rusko a to souběžně,

1 0
možnosti
Foto

Václav Růžek :    a co sankce na Kubu? Byl to přínos? ;-D

0 3
možnosti

Vy jste autorem blogu?

1 0
možnosti
AS

A96d36a78m 40S29t41a25v59a

23. 6. 2015 10:08

Dobrý, ale kvůli tomu vašemu "nasere" žádná karma. Není to důstojné tématu ani subjektu, který v té souvislosti uvádíte.

0 0
možnosti
Foto

Jaroslav Fišer ....  Hospodářská krize v Rusku bude Evropu stát odhadem 100 miliard eur, spočítal ve své analýze vídeňský ústav pro výzkum hospodářství WIFO.   Prvně si zjisti fakta :-) , než se začneš hloupě ptát.!!

1 9
možnosti
JF

Ha ha, vídeňský ústav pro výzkum hospodářství WIFO;-DZkuste mi napsat něco, co se kdy tomuto ústavu povedlo odhadnout....;-D;-D

6 3
možnosti
AZ

A93l69e39š 64Z33í18t62e58k

23. 6. 2015 9:38

Vážení, situace je opravdu špatná. Všichni si musíme uvědomit, že pokud bude někdo permanentně svého souseda osočovat, napadat a poškozovat, asi to k ničemu dobrému nepovede. Asi se soused začne bránit, naštve se a dotyčnému dá nakonec za vyučenou. Dotyčný je pak "spravedlivě" rozhořčen. Jak se to mohlo stát?! On mě dal pár facek! To není přece demokratické! Je to agresor! Tak to je asi tak vzorec chování tvora s nízkou mentální úrovní, který se nyní hojně používá nejen mezi lidmi, ale i mezi státy. A to je špatně.

3 1
možnosti
JR

J36a62r82a 10R81a63n63k

23. 6. 2015 23:23

Pokud velky soused osocuje maleho, jsem pro veskerou pomoc a sankce toho velkeho....jednoduche.

0 0
možnosti
Foto

X krát proběhlo v tisku, že obyvatelé Podkarpatské Rusi nežádají o autonomii. Napsla to proruská media a tak je to pro některé pravda. Sami představitelé této oblasti to dementovali. Stejně je to s  SouthChina Morning Post. Prostě je to proti Ukrajině a tak je to pro některé svatá pravda., aniž by někdo  trochu namáhal mozkové závity, že to prostě je blbost. Steně, tak za vším vidět USA je už takové ožvejkané klišé, kterému může věřit opravu velmi jednoduchá. osoba.RvRvRv

9 2
možnosti
Foto

S tím nemohu souhlasit, USA chce válku a pokud  nevěříte je to Váš názor. Jednoduchá osobo :-)

1 10
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
Leopold Prokeš
Člen strany - PATRIOTI ČR

Seznam rubrik