Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

T31o79m38á16š 29M51a41l51ý

14. 4. 2015 15:34

Předpis regulující evidenci vozidel, zní velmi jednoznačně, obsahuje i  přesně vymezené lhůty. Skutečnost, že jej někdo dlouhodobě nedodržuje, jej jevem, který nemá v právním státě své místo. Voláme  po právním státě, kde  normy  jsou platné bezvýjimky pro všechny. Prosťáčka rozzuří, když se dočte, že   soud nerozhodl podle jeho představ, byť v souladu se zákonem. Tentýž prosťáček se pak diví, když to, po čem volá, dopadá i na něj. Několik set tisíc vozidel, u nichž v podstatě není znám provozovatel, to je několik set tisíc potenciálních problémů v případě škodné události(přinejmenším).

Nemám rád SobotkoBurešovu vládu, nemám. V tomto případě jí však tleskám, zejména ministru dopravy.

0 0
možnosti
DM

Bohužel mě právě při takovéto ukázce debility úředníků a ministrů včetně nemožnosti s tím cokoliv dělat napadá že organizované násilí a defenestrace není vůbec od věci a dokonce to je asi i nutnost z hlediska jakékoliv sebereflexe.

To že průměrný úřednický blb (případně blbťok,to bude asi nějaké hezké nové české slovo,aneb synonymum arogantního a neschopného ministra), nemyslí, je pro mne něco jako axiom,bohužel stále častěji mne napadá myšlenka vyslovená závěrem blogu.

Taková míra idiocie není možná,to je záměr,záměr jak vytřískat peníze a co běžný vohnout,ten to akorát zacvaká,ovce je potřeba holit,holit ,holit klidně do krve...

0 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
Leopold Prokeš
Člen strany - PATRIOTI ČR

Seznam rubrik